Jane Isaksson
Jane Isaksson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Jane Isaksson har varit registrerad mäklare sedan 2014-04. Jane Isaksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 4.7. Jane Isaksson har haft 4 försäljningar sen 2020-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-08 - 2020-12
Läs vad 6 Läs vad Jane Isaksson
2020-12-07Verifierad kund
Hej! Jag är den av mina syskon som har haft minst kontakt med Jane, så jag har själv svårt att lämna rätt omdöme. Med vänlig hälsning, Marina
2020-12-05Verifierad kund
Jane Isaksson hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt. Jane levde upp till mina förväntningar med råge. Mycket proffsigt bemötande och handlande. Hon förklarade allt mycket tydligt för mig som inte kan något om bostäder och försäljningar. Stort tack!
2020-11-29Verifierad kund
Skapar lugn och trygghet för köparen
Är saklig och lyhörd på visningar, ser kunden och skapar en behaglig atmosfär
En grym mäklareköpte sin lägenhet med hjälp av Jane Isaksson en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen -
2020-11-27Verifierad kund
Tack Jane!
Väldigt professionell och förtroendeingivande när du hjälpte oss att sälja vår lägenhet i Eriksberg.sålde sin lägenhet med hjälp av Jane Isaksson en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen -
2020-10-26Verifierad kund
Försäljning av fastigheten Göddered 3:43
Genomgående har Jane varit anträffbar, tillmötesgående, lätt att få gensvar på mina idéer. Hon har på ett utmärk sätt avlutat affären snabbt ock proffsigt.
Välj denna mäklare vid försäljning .sålde sitt hus med hjälp av Jane Isaksson en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen -
2020-10-08Verifierad kund
Gediget, effektivt och professionellt arbete i alla led kring försäljningen av min Pappas bostadsrätt .,