Pradeep Buch
Pradeep Buch är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Öster
.Pradeep Buch har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Pradeep Buch har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.8. Pradeep Buch har haft 20 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
49 omdömen om Pradeep Buch
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Pradeep Buch en del av HusmanHagberg Göteborg Öster
Pradeep gav ett seriöst och professionellt intryck från visning till avtalsskrivning.
Jag rekommenderar Pradeep. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Pradeep Buch en del av HusmanHagberg Göteborg Öster
Vi valde att jobba med Pradeep efter att han charmat oss redan vid första mötet. Därefter guidade han oss genom hela bostadsförsäljningen med kontinuerliga uppdateringar av vad som händer både gällande försäljningen och även marknaden i helhet. Även de stunder då vi inte var helt eniga i besluten mötte han oss halvvägs och tog fram bästa lösningen för att nå dit alla ville. Kan varmt rekommendera!
Härligt bemötande, allt gick smidigt med visning och köp.
Ringde upp snabbt efter kontakt och ordnade snabbt förhandsvisning.
Tog snabbt reda på svar på frågor jag hade -
Bästa mäklare!
Aktiv, pedagogiskt, jobbar med helhjärtat.
Otroligt bra på att lyssna och förstå kunder.
Lätt att nå via telefon och svarar i mail. Jag är riktigt nöjd! -
Toppen mäklare, vi kände oss trygga och informerade i de olika momenten hela vägen till försäljning!
Proffsigt, snabb återkoppling, lyhörd för tankar och funderingar, tillmötesgående och ärlig!
Har varit på en del visningar nu för att hitta rätt bostad som första lägenhet och då krävs det det lilla extra.
Pradeep är väldigt lyhörd, tydlig och var väldigt snabb i kommunikationen mellan mig och säljarna.
Kan varmt rekommendera honom om ni går i både sälj eller köp tankar! -
Han var trevlig, svarade snabbt. Hade inga förväntningar om mäklare.
Väldigt trevlig och hjälpsam mäklare! Lätt att få tag på, engagerad och duktig. Rekommenderas!