Caroline Lantz är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Caroline Lantz har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Caroline Lantz har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.7. Caroline Lantz har haft 16 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Med mig som mäklare kan jag lova dig att din bostad är i trygga händer. Min noggrannhet gör att jag inte missar några detaljer. I mitt jobb satsar jag alltid 100 % och lämnar inget åt slumpen. Jag vill att du ska vara så nöjd att du vill anlita mig igen!

Jag har jobbat inom sälj sedan 8 år tillbaka och har även erfarenhet inom bolån. Under flera år har jag rest på egen hand utomlands vilket i stort sett tagit mig jorden runt och har bidragit till att jag fått möta många olika människor och därmed fått förståelse för andra kulturer, lärt mig att anpassa mig inför nya situationer och skapat en ödmjukhet och perspektiv kring livets frågor. Min omgivning beskriver mig som lyhörd, engagerad, pålitlig, lösningsorienterad samt strukturerad.

Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor, rum och arkitektur. Mitt intresse för fastigheter började tidigt då jag är uppvuxen i en familj med både yrkeskarriär och intresse för arkitektur likväl som byggnation.

Min tidigare erfarenhet inom säljbranschen har gjort mig lyhörd för kundens behov. Att vara påläst är för mig viktigt och en självklarhet för att tryggt bemöta de eventuella frågor som uppstår. För mig är det viktigt att du som kund känner att jag varit med i hela försäljningsprocessen och är engagerad i de delmoment som sker. Eftersom bostadsköpet ofta är en av de största affärer du gör i livet är det viktigt att du känner att din affär är i goda händer med en mäklare som har en hel del livserfarenhet i bagaget.

2022-04 - 2023-02

26 omdömen om Caroline Lantz

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Lantz en del av HusmanHagberg Järfälla
    2023-03-30 Verifierad kund
    Fick ett mycket bra bemötande av en professionell mäklare.
    Erhöll den support och hjälp som behövs.
    2023-03-30 Verifierad kund
    Himla nöjd med Caroline som mäklare att sälja min lägenhet! Var närvarande och lätt att kommunicera med i hela processen. Kan varmt rekommendera!
    Tack för fina ord Josefin! Närvaro är a och o med tanke på att det är en så pass stor affär man gör :) Önskar dig ett stort lycka till! Caroline Lantz
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Lantz en del av HusmanHagberg Järfälla
    2023-03-18 Verifierad kund
    Tillgänglig, servicemind o trevlig
    Tack för det Lyly, glad för din skull. Lycka till med den nya bostaden! Nära till jobbet dessutom :-) Caroline Lantz
    2023-02-02 Verifierad kund
    Trevlig och sympatisk från början till slut.
    Köpte en lägenhet som Caroline höll i, och kände mig väl omhändertagen både i rollen som spekulant och slutligen som köpare.
    Under hela processen fick jag alltid snabbt svar på mina frågor, och det kändes som en trygg affär.
    Tack Robert för dom fina orden! Framförallt är jag glad att få höra att du fick snabb återkoppling av mig, det är viktigt. Önskar dig lycka till med allt nu! Caroline Lantz
    2023-01-10 Verifierad kund
    Jag upplevde Caroline som trevlig, informativ och tillgänglig.
    Bra bemötande från första visningen.
    Hon var professionell och förtroendeingivande under hela processen.
    Jag skulle rekommendera henne som mäklare.
    Stort tack Gabriel för ett fint omdöme. Förtroendeingivande är a och o med tanke på att det är en stor affär :) Önskar dig ett stort lycka till med bostaden. Caroline Lantz
    2022-12-31 Verifierad kund
    På hugget och så kompetent med ett engagemang som övertygar
    Tack snälla Ulrika för att du tog dig tiden att svara! Som jag sagt tidigare är jag så glad att jag fått förtroendet att förmedla en bostad i er familj igen, det värmer mycket :) En bra start på det nya året att få ett så fint omdöme.
    God fortsättning på er!
    2022-12-31 Verifierad kund
    Bemötandet kändes alltid väldigt positivt, Förväntningar i dessa tider med höga räntor och inflation var väl så där men Caroline levde upp till dem med råge. Caroline känns som en kompetent och trevlig mäklare. Bemötandet är väldigt viktigt för mig det Inger förtroende.
    Stort tack för att du tog dig tiden att svara! Det gör mig mycket glad att få höra att jag levde upp till era förväntningar trots marknaden. Jag är även mycket tacksam att jag återigen fått förtroendet att förmedla en bostad inom familjen :) Önskar er ett Gott nytt år! Caroline Lantz
    2022-12-21 Verifierad kund
    -Snäll och trevlig! Bra energi.

- Ett stöttande i ryggen oavsett om det blev försäljning eller väntan på försäljning längre fram. Hon försökte alltid se till mitt bästa och det var det jag förväntade mig.

-Caroline var glad och kom med många bra idéer om försäljningen. Hon lade upp lite planer men när jag sa att jag hellre ville göra det på ett annat sätt för min egen personliga del - då lyssnade hon och adapterade. Det blev en härlig försäljning till slut när jag nästan hade tappat hoppet. Men Caroline hade alltid någon som ville kika på lägenheten och till slut nappade det.
    Wow, tack Linus för ett otroligt fint omdöme! Jag är verkligen glad att du fått den upplevelsen av mig, dvs att jag lyssnar på hur du vill göra, att jag varit stöttande och såg till ditt bästa. Det är något jag själv värdesätter och tycker är viktigt.
    Tack för att du tog dig tiden att svara! Önskar dig en god fortsättning :)
    2022-12-20 Verifierad kund
    Jätte bra , snabb på att svara, tar reda på den informationen man vill ha. Helt enkelt en fantastisk mäklare som jag rekommenderar varmt
    Tack snälla Isabell för ett fint omdöme och för att du tog dig tiden att svara. Det värmer att du är nöjd :-) Önskar dig ett Gott nytt år så ses vi på tillträdet! Caroline Lantz
    • Skälby
    2022-11-21 Verifierad kund
    Caroline är super trevlig och snabb på att svara och vara behjälplig. Rekommenderar verkligen Caroline!
    Stort tack för fin feedback Melina! En ära att få förmedla bostaden som ni en gång i tiden tittat på och nu fått köpa :-) Caroline Lantz