Erika Aspenberg fd. Fernström
Erika Aspenberg fd. Fernström är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Erika Aspenberg fd. Fernström har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Erika Aspenberg fd. Fernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Aspenberg fd. Fernström har haft 2 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Utmärkelser: Järfällas mest rekommenderade mäklare 2019/21, i Sthlm län 2018 samt eget avsnitt i podden ”Sveriges bästa mäklare” 2020.
Sedan år 2011 har jag haft förmånen att ha världens bästa jobb - att förmedla bostäder här i Järfälla med kommunens främsta mäklarteam. Idag arbetar jag både som delägare och mäklare och har under dessa år förmedlat hundratals bostadsdrömmar, allt mellan lägenheter till villor och nyproduktion till tomter. Privatpersoner och dödsbon. Jag har placerat mig på topplistan som den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige och jobbar alltid för en fortsatt god försäljning parallellt med nöjda kunder. Jag tror på att agera med hjärtat i varje bostadsaffär och att våga vara mänsklig. Det betyder att jag ibland både skrattar, fäller tårar, ger en kram och kämpar med mina kunder. Allt beroende på situation och affär. Din affär är precis lika viktig för mig som den är för dig och det märker du direkt med mitt engagemang!
Det är viktigt att inte glömma att jag kommer rakt in i människors liv och för det krävs en respekt och en ödmjukhet från mig som mäklare. Självklart är affärsmässighet och professionalism grundstenarna, utan det lyckas ingen, men det viktigaste är fingertoppskänslan och engagemanget som människa och mäklare i varje affär. Det leder till ett förtroende och en tillit som skapar goda affärer. Det gläder mig verkligen att se hur nöjda mina kunder är och att få hjälpa människor vidare i livet, från punkt A till punkt B, det är passionen i mitt yrke.
För mig är du som kund viktigast, med en ärlighet och hjälpsamhet utvecklas fina relationer mellan mig och mina kunder vilket förgyller min vardag som mäklare. Välkommen att ta min hjälp i din försäljning! Jag lovar att göra allt för att på bästa sätt hjälpa dig mot dina nya mål och jag lovar att min erfarenhet gör skillnad för dig och din affär, jag får din bostad såld i denna mer utmanande marknad!
2022-03 - 2023-02
220 omdömen om Erika Aspenberg fd. Fernström
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
Jättetrevligt bemött och fick alla mina frågor besvarade utan komplikationer. Hon var alltid tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till.
köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
En väldigt trevlig och duktig mäklare. Hon är mycket engagerad och snabb i kommunikationen.
Erika är väldigt professionell. Hon kan branchen, vi rekommenderar henne varmt. -
Jag uppskatar väldigt mycket til "mäklaren# Erika Aspenberg
" HusmanHagberg JÄRFÄLLA "
ERIKA är en mäklaren som är trevligt, glag, och bäde till säljare och köpare är hon öpet och snabbt med svar. Jag tycker att Erika är bra utbilldat och med bra erfarenheter ( 12 År) som mäklaren
När vi skrev på kontraket då hon bevisade framför köpare och säljare "vem som har lagt bud och tid och datum och inicialer .
Det är mycket viktigt att säljare ser att blev affär korekt och lagligt. Personligt kan vi säger att Erika är en specielt mäklare från början ,, hela vägen till slut med försäljning ,, och både köpare och säljare blev mycket nöjd med slutpris, och trävligt med oss.
Vi önskar lycka till Erika med hennes jobb som mäklaren, och vi recomenderar henne till alla som vill sälja och Köpa sin bostad, tomt , osv... Ni kommer aldrig att ångrar er.
Mvh. Fikret & Suada BRULIC -
sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
Proffsigt , vänlig, kunnig!
Är mycket nöjd även denna andra gång Erika varit min mäklare! -
ERIKA står för Engagerad- Rak- Insiktsfull- Kompetent- Ambitiös
Erika Aspenberg är i mitt tycke en lyhörd mäklare som har en fingertoppskänsla när det gäller att para ihop rätt köpare med säljare vid rätt tidpunkt och till rätt pris, och hon lotsade säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt.
Erika gjorde en utmärkt presentation av lägenheten där hon på visningen försåg köpare med en fint genomarbetad folder, där hon lyfter fram lägenhetens fördelar och det unika med den, och hon får också till en minnesvärd hemnetannons (och hon hade också en mycket duktig fotograf till sin hjälp).
Vid frågor om försäljningen gav Erika snabb återkoppling och goda råd och raka besked om till exempel styling, val av städfirma, den ekonomiska och juridiska biten vid försäljningen m.m.
Jag kan med andra ord varmt rekommendera henne som mäklare.
Annika L -
Snabb återkoppling och enkla bra svar på alla frågor. Allt gick snabbt och smidigt, mån om att allt ska blir bra, vi är supernöjda.
sålde sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
Proffsigt bemötande, snabb återkoppling på frågor samt höll ihop allt för underleverantörer såsom städfirma, flyttfirma, styling, besiktning osv för min pappas hus. Rekommenderar verkligen Erika!
Mäklaren lyssnade på oss.
Kunde svara på frågor.
var tydlig med allt hon gjorde.
bra info om regler…etc. -
Erika har varit kunnig, trevlig och helt enkelt toppen. Supernöjd