Erika Aspenberg fd. Fernström

Erika Aspenberg fd. Fernström

4.8 / 5 baserat på 220 omdömen

Erika Aspenberg fd. Fernström är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

.

Erika Aspenberg fd. Fernström har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Erika Aspenberg fd. Fernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Aspenberg fd. Fernström har haft 2 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

12 års erfarenhet gör skillnad!
Utmärkelser: Järfällas mest rekommenderade mäklare 2019/21, i Sthlm län 2018 samt eget avsnitt i podden ”Sveriges bästa mäklare” 2020.

Sedan år 2011 har jag haft förmånen att ha världens bästa jobb - att förmedla bostäder här i Järfälla med kommunens främsta mäklarteam. Idag arbetar jag både som delägare och mäklare och har under dessa år förmedlat hundratals bostadsdrömmar, allt mellan lägenheter till villor och nyproduktion till tomter. Privatpersoner och dödsbon. Jag har placerat mig på topplistan som den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige och jobbar alltid för en fortsatt god försäljning parallellt med nöjda kunder. Jag tror på att agera med hjärtat i varje bostadsaffär och att våga vara mänsklig. Det betyder att jag ibland både skrattar, fäller tårar, ger en kram och kämpar med mina kunder. Allt beroende på situation och affär. Din affär är precis lika viktig för mig som den är för dig och det märker du direkt med mitt engagemang!

Det är viktigt att inte glömma att jag kommer rakt in i människors liv och för det krävs en respekt och en ödmjukhet från mig som mäklare. Självklart är affärsmässighet och professionalism grundstenarna, utan det lyckas ingen, men det viktigaste är fingertoppskänslan och engagemanget som människa och mäklare i varje affär. Det leder till ett förtroende och en tillit som skapar goda affärer. Det gläder mig verkligen att se hur nöjda mina kunder är och att få hjälpa människor vidare i livet, från punkt A till punkt B, det är passionen i mitt yrke.

För mig är du som kund viktigast, med en ärlighet och hjälpsamhet utvecklas fina relationer mellan mig och mina kunder vilket förgyller min vardag som mäklare. Välkommen att ta min hjälp i din försäljning! Jag lovar att göra allt för att på bästa sätt hjälpa dig mot dina nya mål och jag lovar att min erfarenhet gör skillnad för dig och din affär, jag får din bostad såld i denna mer utmanande marknad!
 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 2

  Försäljningar

  2022-03 - 2023-02

220 omdömen om Erika Aspenberg fd. Fernström

Sedan starten hos Reco 2018
 • köpte sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Skälby
  2023-03-15 Verifierad kund
  Jättetrevligt bemött och fick alla mina frågor besvarade utan komplikationer. Hon var alltid tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till.
  Så himla kul att ni nu ska bli sambos! Vilket fint radhus det blev : ) blir glad att du är nöjd och upplever att du löpande fått all information du behövt samt dina frågor besvarade. Vi ses på tillträdet! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Jakobsberg
  2023-03-10 Verifierad kund
  En väldigt trevlig och duktig mäklare. Hon är mycket engagerad och snabb i kommunikationen.
  Erika är väldigt professionell. Hon kan branchen, vi rekommenderar henne varmt.
  Stort tack för att du tog dig tid att ge mig feedback och det gläder mig att du känner dig nöjd och uppskattar min tjänst som mäklare. Jag kommer fortsätta med högt engagemang och lyhördhet. Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Jakobsberg
  2023-03-10 Verifierad kund
  Jag uppskatar väldigt mycket til "mäklaren# Erika Aspenberg
  " HusmanHagberg JÄRFÄLLA "

  ERIKA är en mäklaren som är trevligt, glag, och bäde till säljare och köpare är hon öpet och snabbt med svar. Jag tycker att Erika är bra utbilldat och med bra erfarenheter ( 12 År) som mäklaren
  När vi skrev på kontraket då hon bevisade framför köpare och säljare "vem som har lagt bud och tid och datum och inicialer .

  Det är mycket viktigt att säljare ser att blev affär korekt och lagligt. Personligt kan vi säger att Erika är en specielt mäklare från början ,, hela vägen till slut med försäljning ,, och både köpare och säljare blev mycket nöjd med slutpris, och trävligt med oss.

  Vi önskar lycka till Erika med hennes jobb som mäklaren, och vi recomenderar henne till alla som vill sälja och Köpa sin bostad, tomt , osv... Ni kommer aldrig att ångrar er.

  Mvh. Fikret & Suada BRULIC
  Tack för ditt fina meddelande och rekommendation vidare. Det värmer att min höga servicenivå uppskattas! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Viksjö
  2023-02-28 Verifierad kund
  Tack för att du tog dig tid att utvärdera min tjänst som mäklare, kul att ni är nöjda! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Kallhäll
  2022-01-26 Verifierad kund
  Proffsigt , vänlig, kunnig!
  Är mycket nöjd även denna andra gång Erika varit min mäklare!
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Kallhäll
  2022-01-13 Verifierad kund
  ERIKA står för Engagerad- Rak- Insiktsfull- Kompetent- Ambitiös

  Erika Aspenberg är i mitt tycke en lyhörd mäklare som har en fingertoppskänsla när det gäller att para ihop rätt köpare med säljare vid rätt tidpunkt och till rätt pris, och hon lotsade säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt.

  Erika gjorde en utmärkt presentation av lägenheten där hon på visningen försåg köpare med en fint genomarbetad folder, där hon lyfter fram lägenhetens fördelar och det unika med den, och hon får också till en minnesvärd hemnetannons (och hon hade också en mycket duktig fotograf till sin hjälp).

  Vid frågor om försäljningen gav Erika snabb återkoppling och goda råd och raka besked om till exempel styling, val av städfirma, den ekonomiska och juridiska biten vid försäljningen m.m.

  Jag kan med andra ord varmt rekommendera henne som mäklare.

  Annika L
  Vilket engagemang, wow - stort tack! Det värmer oerhört att få läsa. Kul att ni är så nöjda. Vi hörs av igen! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Jakobsberg
  2021-12-17 Verifierad kund
  Snabb återkoppling och enkla bra svar på alla frågor. Allt gick snabbt och smidigt, mån om att allt ska blir bra, vi är supernöjda.
  Stort tack, önskar er nu lycka till uppe i norr! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Viksjö Hummelmora
  2021-12-17 Verifierad kund
  Proffsigt bemötande, snabb återkoppling på frågor samt höll ihop allt för underleverantörer såsom städfirma, flyttfirma, styling, besiktning osv för min pappas hus. Rekommenderar verkligen Erika!
  Tack för fint omdöme och kul att ni uppskattar den service vi gav er. Det har upplevts som ett bra samarbete med tydliga förutsättningar och mål. Ödmjukt tacksam för den snabbhet ni agerat med och hur vi tillsammans tagit affären framåt. Väl mött framöver! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Jakobsberg
  2021-12-16 Verifierad kund
  Mäklaren lyssnade på oss.
  Kunde svara på frågor.
  var tydlig med allt hon gjorde.
  bra info om regler…etc.
  Bra att du tyckte att du fick all information du behövde i samband med ditt bostadsköp. Jag hoppas nu att ni ska trivas väl i lägenheten, väl mött framöver! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Erika Aspenberg fd. Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
  • Viksjö Hummelmora
  2021-12-16 Verifierad kund
  Erika har varit kunnig, trevlig och helt enkelt toppen. Supernöjd
  Vad härligt att höra! Tack! Så glad att ni snart får se era pojkar springa runt i huset, förstår att det ska bli skönt med ytorna. Allt gott sålänge så ses vi framöver! Erika Aspenberg fd. Fernström
  Gilla