Jenny ha varit väldigt hjälpsam i alla aspekter av mitt köp av bostadsrätt och har gått över förväntningar.
Jenny Kulhanek
Jenny Kulhanek är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona
.Jenny Kulhanek har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Jenny Kulhanek har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Kulhanek har haft 24 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
63 omdömen om Jenny Kulhanek
Mycket bra.toppen mäklare.🌹🌹🌹🌹🌹
Lyhörd, kommunikativ och kompet är något som sticker ut ifrån tidigare mäklare vi träffat. Väldigt nöjd hur Jenny tog denna affären i hamn. När det är dax för oss att byta boende om några år är valet självklart vilken mäklare vi skulle anlita.
Proffsig, ärlig och jordnära från första kontakt och under hela processens gång. Jenny har haft väldigt bra fingertoppskänsla och bemött oss på ett utmärkt sätt.
Jenny Kulhanek har varit väldigt professionell och gjort så att jag har känt mig säker under hela processen. Hon gick igenom kontraktet innan det skulle skrivas under och förklarade vad varje sida handlade om, och om jag hade några frågor angående en punkt så förklarade hon på ett väldigt bra sätt. Hon fanns alltid tillgänglig på telefon om det var något som jag undrade över, vilket alltid är väldigt uppskattat.
Jenny har givit oss den allra bästa servicen. Vi har känt oss 100% trygga i vår affär. Jenny har på ett ytterst proffsigt sätt hjälpt oss igenom vårt bostadsköp.
Kan verkligen rekommendera Jenny som gjort ett fantastiskt bra jobb och är väldigt professionell som mäklare! Bara att anlita direkt så slipper ni leta😊
Otroligt lätt tillgänglig och väldigt mottaglig för frågor och visar god närvaro vid diskutioner. Snabb, smidig och kompetent.
Professionell, hjälpsam och tillmötesgående. Ordnade visning med kort varsel. Lätt att kommunicera med, svarar snabbt. Ringde och meddelade att vi lagt högsta bud vilket var uppskattat. Lämnar information som är viktig i varje steg. Vi är jättenöjda och tackar Jenny för hennes fina arbete!
Janny presenterade sig själv och berättade nödvändig information om lägenheten som var bra. Som förväntat kunde hon svara på samtliga frågor som ställdes. Vid köpet gav Jenny ut kontrakt som skulle läsas i förtid för att veta vad du skriver på och innan signeringarna av kontrakten läste hon upp alla paragrafter för samtliga kontrakten för att säkerställa allas säkerhet. Detta gav en trygghet då missuppfattningar kunde hittas och oroligheter redas ut. I helhet är Jenny en mycket trevlig människa och vill ens bästa och har samtidigt kolla på hur allt går till.