Peter Olsson

Peter Olsson

Peter Olsson är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona

Peter Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-12. Peter Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Olsson har haft 11 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en energisk person såväl privat som i mitt yrke. Det jag tar på mig fullföljer jag med kvalitet, engagemang och en portion av humor. Jag är även grymt stolt över vårt kontors priser för nöjdast kunder.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Att vara fastighetsmäklare kräver tålamod och noggrannhet i kombination med en portion "jävlar anamma". Dessa egenskaper har jag!

Vad gör du helst på fritiden?
Privat älskar jag att umgås med nära och kära, och om tiden medger arbetar jag med motorsåg och röjsåg i familjens skog.

2022-11 - 2023-10

99 omdömen om Peter Olsson

Sedan starten hos Reco 2017
Margarete V
Sturkö

Peter haft det inte lätt att sälja varat hus(, ligger långt ute,) Men Peter har varit envis och jätte duktigt och genomförde många visninger med slutentligt bra erfolg.Han är mycket vänlig och tappade inte talamodet. Vi är mera än nöjda.

Barbro Z
Hästö

Ett vänligt bemötande och en smidig bra försäljning. Allt har blivit bra.Vänliga hälsningar Barbro Zeidler

Patrik O
Hästö

Bra mäklare, inga konstigheter.

Renee L
Sturkö

Peter förstod våra tankar före, under och efter försäljningen. Han är bäst🥰

Jeanette H
Sturkö

Peter på HumanHagberg kunnig, erfaren och alltid professionell. En av de bästa mäklarna i Karlskrona!

Rolf T
Viö

Ett mkt fint och trevligt bemötande vid första träffen och en riktigt bra och pedagogisk förklaring om de olika faserna vid försäljningen. Redan där kände vi att vi valt rätt mäklare Lika bra blev de fortsatta träffarna där vi delgavs vad som skulle hända och ske framöver. Stor kunskap från Peters sida om vilket som var bäst ur försäljningssynpunkt De förväntningar vi hade uppfylldes till 100% av Peter och han lät oss vara delaktiga i alla skeende vilket vi kände som tryggt och bra. Hans ärlighet uppskattade vi och vi...

Carina B
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Olsson en del av HusmanHagberg Karlskrona

Proffsigt bemötande, bra kontakt. Svarar snabbt på frågor.

Ingelöv R
Sålde sin bostad med hjälp av Peter Olsson en del av HusmanHagberg Karlskrona

Mycket noggran och trevligt bemötande, jag ger Peter Olsson högsta betyg för mitt ärende. Kommer definitivt rekommendera HusmanHagberg till andra.

Britt K
Sålde sitt hus med hjälp av Peter Olsson en del av HusmanHagberg Karlskrona

Peter var lätt att prata med och ingav förtroende.(Han ville att jag skulle få ett bra pris och gjorde sitt bästa för detta. Min upplevelse

Niklas F
Hästö

Saklig och noggrann. Ser till att allt sköts som det ska.