Robin Aulin Söderqvist
Robin Aulin Söderqvist är mäklare på HusmanHagberg Karlskrona
.Robin Aulin Söderqvist har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Robin Aulin Söderqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Aulin Söderqvist har haft 6 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-02
26 omdömen om Robin Aulin Söderqvist
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Aulin Söderqvist en del av HusmanHagberg Karlskrona
Saklig kan sitta jobb ,trevlig
köpte sin lägenhet med hjälp av Robin Aulin Söderqvist en del av HusmanHagberg Karlskrona
Mycket bra, både trevligt och proffesionellt bemötande och agerande.
köpte sitt hus med hjälp av Robin Aulin Söderqvist en del av HusmanHagberg Karlskrona
Vi upplevde att vi fick ett fint bemötande. Mäklaren var tillgänglig och flexibel.
sålde sitt hus med hjälp av Robin Aulin Söderqvist en del av HusmanHagberg Karlskrona
Robin är en mycket bra mäklare, hon gjorde en väldigt god bedömning av bostaden som föll in väl och hon har varit kommunikativ och följt upp allt vi samtalat om. Kort sagt en ytterst professionell mäklare om jag gärna skulle anlita igen.
Robin hade bra fingertoppskänsla när hon rådde mig att sitta lugnt i båten och avvakta budgivningen trots att jag fick några sk dolda bud i början. Resultatet blev en budgivning, som slutade med ett bud högt över förväntan trots det generellt dåliga läget på bostadsmarknaden. Hon var väldigt aktiv och återkopplade till mig hela tiden.
Proffsig och proaktiv. Ärlig och kompetent. Inger stort förtroende och är tydlig.
Mycket nöjda med återkoppling och snabb hantering.
Robin är professionell, kunnig och jättetrevlig! Försäljningen gick smidigt och vi är mycket nöjda!
Väldigt trevlig och öppen, man känner sig väldigt bekväm o prata med henne
sålde sin stuga med hjälp av Robin Aulin Söderqvist en del av HusmanHagberg Karlskrona
Mycket trevlig och mån att vi som säljare förstår är med på vad som händer.
Bra dialog vid bud och andra händelser i försäljningen.