Proffsig och kunnig ! Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare!
Joachim Bäckström
Joachim Bäckström är mäklare på HusmanHagberg Karlstad
.Joachim Bäckström har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Joachim Bäckström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.9. Joachim Bäckström har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
155 omdömen om Joachim Bäckström
Trevlig kunnig serviceunderlaget trvlig
Fantastiskt lyhörd och serviceinriktad genom hela processen. En vecka efter signering var affären redan i hamn, svårt att se ett bättre utfall.
Tycker att han gav ett trevligt intryck och kunnig . Återkopplade snabbt. Fick förtroende för han.
Det är andra gången jag fått hjälp av Joachim att sälja lägenhet. Han är professionell, engagerad, kunnig och jag kände mig trygg i att få den bästa hjälpen. Jag vill ge Joachim de allra bästa rekommendationer!
Kan varmt rekommendera Joachim som mäklare. Väldigt trevlig, lyhörd och kompetent. Vi kände oss trygga hela vägen och är mycket nöjda med försäljningen.
Bra mäklare som uppdaterar hela tiden.
Joachim lever upp till alla möjliga förväntningar, är otroligt socialt kompetent och bemöter alla frågor en säljare möjligtvis kan ha. Bemötandet eller mitt val av mäklare kunde jag inte ha blivit nöjdare med. Rekommender honom starkt!
Väldigt kompetent rakt igenom.
Joachim har varit otroligt engagerad och hjälpsam med allt. Har både sålt och köpt via honom, och ingen annan mäklare som jag har haft tidigare har varit lika närvarande och hjälpsam som Joachim. Han gör verkligen det där lilla extra och han ser alltid lösningar och kommer med olika förslag, vilket har varit otroligt uppskattat. Nästa gång det ska säljas är det givet vem som ska få uppdraget!