Mycket bra med att svara på sms om du har några frågor. Återkopplar snabbt.
Linda Nirs
Linda Nirs är mäklare på HusmanHagberg Karlstad
.Linda Nirs har varit registrerad mäklare sedan 2005-08. Linda Nirs har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.8. Linda Nirs har haft 33 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
116 omdömen om Linda Nirs
Linda Nirs har utfört sitt uppdrag att sälja min lägenhet på allra bästa sätt, över all förväntan. Linda har ett trevligt och mycket professionellt sätt att bemöta både köpare och säljare. Tror inte någon annan mäklare kunnat göra ett lika bra jobb.
Linda är en kompetent och trygg mäklare. Vi rekommenderar henne varmt.
Jag hade inte så tydliga förväntningar pga att jag inte haft så mkt kontakt med mäklare tidigare. Jag fick ett bra bemötande på visningen tycker jag, ganska tillbakadraget och lågmält. Det fanns frågor hon inte kunde svara på under visningen men det kanske är vanligt att det är så. Jag har kommit på i efterhand att jag aldrig fick svar på en fråga jag ställde där som hon skulle ta reda på. Men det är nog OK trots det. Därefter mkt bra kommunikation under och efter budgivning. Jag är nöjd!
Engagerad, tydlig och neutral.
Linda Nirs har uppträtt mycket bra och varit väldigt tillmötesgående från början till slut. Jag har aldrig känt att jag stört eller känt mig ovälkommen när jag ringt eller besökt henne. Det är klart att man har höga förväntningar när man ska sälja sitt hus, det har gått trögt men det är inte mäklarens fel utan hela marknaden är trög. Men till slut gick det ju vägen och jag är mycket nöjd med all hjälp jag fått. Många vänliga hälsningar Leif Strandmark
Tack snälla Linda för en fin försäljning av vårt hus! Du är bäst! Kunnig, förtroendeingivande, bemötande i världsklass, återkopplade snabbt när vi mejlade eller sms. Vi kan varmt rekommendera Linda Nirs och HusmanHagberg Karlstad!
Linda Nirs var super. Så himla duktig på sitt jobb. Kunde inte haft en bättre mäklare då hon skött om hela affären tillsammans med mitt samtycke. Så supernöjd med allt
Mycket bra mäklare, arbetar snabbt och effektivt med hög servicenivå. Informerar alla inblandade på ett korrekt sätt. Vi är mycket nöjda!
Ordning o reda! Snabbt ordnat med fotografen som tog fina bilder. Allt proffsigt skött med visningar o kontakt med spekulanter o information till oss som säljare..