Cliff Wass fd Magnusson
Cliff Wass fd Magnusson är mäklare på HusmanHagberg Kungälv
.Cliff Wass fd Magnusson har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Cliff Wass fd Magnusson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.9. Cliff Wass fd Magnusson har haft 22 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
79 omdömen om Cliff Wass fd Magnusson
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sitt hus med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
Cliff är en hejdundrande hedersknyffel!
Seriös, hjälpsam, kunnig och trevlig som få. Rekommenderas helt enkelt varmt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
Ställer upp och förhandlar helt utomordentligt
Toppbetyg!! -
En Go Gubbe o till slut blev det sålt
Väldigt bra bemötande och hjälpsam. Fick hjälpt oss att sälja våran fastighet.
Toppen man och väldigt trevlig och lättsam. -
köpte sitt hus med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
Bra kommunikation och väl itförd presentatin av allt
Trevlig, lyhörd, effektiv, kreativ.
Han fick saker ur händerna snabbt och vi hade ett väldigt bra samarbete. Vi ville få till en snabb affär då vi hade ett nytt boende som stod på spel och det gick undan med Cliff och visningar och kontrakt. Mycket nöjd! -
The mäklaren was very good , I'm happy how he explained everything to us like a.buyer ,professional cominication between us like.a buyer and Mäklare .
Grym mäklare som gör sitt bästa, tack!
köpte sin bostad med hjälp av Cliff Wass fd Magnusson en del av HusmanHagberg Kungälv
Cliff är en mäklare med hjärtat på rätt ställe.
Nära till skratt och skämt, men också väldigt kunnig.
Drömmen om en gård gjorde han till verklighet.
Vi har alltid varit nöjda med HusmanHagberg och vi är stolta över att använda Kungälvs bästa mäklarfirma. -
Cliff Wass fd Magnusson kan jag ge mina varmaste rekommendationer. Mycket kompetent och professionellt bemötande. Engagerad och tillgänglig under hela processen när vi sålde vårt hus.