Christoffer Tangen
Christoffer Tangen är mäklare på HusmanHagberg Mölndal
.Christoffer Tangen har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christoffer Tangen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.8. Christoffer Tangen har haft 2 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
133 omdömen om Christoffer Tangen
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
Christoffer var mycket trevlig och positiv som svarade på alla frågor som vi hade. Han var hjälpsam och lättillgänglig under hela processen. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
Trevlig mäklare! Svarade på frågor och funderingar utan att få mig att känna att jag var jobbig.
Rekommenderar! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
Proffesionellt och trevligt bemötande
Snabb, saklig och kunnig -
*Uppdatering längst ner efter vi fått nycklarna.
Det som sänker betyget är att HusmanHagberg säljer vår information vidare till ”partners” som nu skickar reklam till oss. Att vår data säljs bör framföras tydligt för att kunna ge möjligheten att tacka nej innan.
Väldigt hjälpsam mot oss förstagångsköpare. Svarade ordentligt på frågor. Fanns tillgänglig på obekväma tider. Rak på sak och tydlig. Överlag mycket trevlig och bra bemött. En femma i alla dessa aspekter.
*Uppdatering efter att vi fått nycklarna.
Hade vi problem med städfirman som HusmanHagberg rekommendera. Tre gånger fick de komma och städa utan att lyckas. Christoffer hade absolut inget intresse att prata med mig eller reda ut det. Han tyckte han hade gjort sitt. -
Bra bemötande, aktiv under processen, kunnig, ordning och reda, saklig och trevlig.
skrev om Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
En av dem absolut bästa mäklarna i Mölndal. Snabb, smidig och framförallt trevlig.
Väldigt bra och enkel att ha att göra med. Professionell och flexibel. Upplevde mycket väl upp till förväntningarna.
Trevlig, proffsig och kompetent.
Påläst och svarade på alla spörsmål. -
Väldigt trevligt bemötande, svarade på de frågor han kunde och tog reda på svar. Lätt att få tag på och gjorde hela processen enkel och effektiv.
skrev om Christoffer Tangen en del av HusmanHagberg Mölndal
Rekommenderar Christoffer Tangen 10/10 han har sålt två st objekt Lägenhet och tomt! vart riktigt nöjd båda gångerna sköter det proffsigt alltid till tillgänglig så ska ni sälja något så rekommenderar Christoffer!!