Nils är en fantastisk enastående mäklare. Otroligt charmig, kunnig och erfaren. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till förväntansfulla. Hans förmåga att sälja vår lägenhet på rekordtid och till ett toppris överträffade våra förväntningar. Vi är så tacksamma för Nils och hans insatser. Nils är en fantastisk enastående mäklare. Han skapade en känsla av trygghet genom hela försäljningsprocessen och guidade oss från nervösa förstagångssäljare till...
Nils Lagerlöf
Nils Lagerlöf är mäklare på HusmanHagberg Sigtuna
.Nils Lagerlöf har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Nils Lagerlöf har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.8. Nils Lagerlöf har haft 23 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-08
56 omdömen om Nils Lagerlöf
Han var väldigt hjälpsam. Svarade alla varan frågor.vi är väldigt njöjda
Han är lätt att jobba med ,han förklarar tyckligt
En väldigt engagerad och trevlig mäklare, jag upplever att han ser varje försäljning som unik oavsett område, storlek eller pris. Otroligt nöjd!
Mkt bra, Nils kan sitt jobb och han är duktig på skapa förtroende. Vi är nöjda. Mvh.MA
Bra och proffsigt bemötande. Erfaren och hjälpsam med problem inte bara direkt relaterat till försäljningen.
Nils är väldigt professionell, mjuk och varm. Vi fick en väldigt bra bild av honom redan vid första samtalet vilken har förstärks genom hela köpprocessen. Nils har känts transparent och autentisk och fått oss att känna oss trygga hela vägen. En mäklare som håller en i handen både innan, under och efter genomförd affär.
Fantastiskt trevlig, pedagogisk och otroligt engagerad i att lyckas med sitt uppdrag, Den mest engagerade mäklare jag haft.
Nils Lagerlöf från Sigtuna han är en person han tänker på både köpare och säljare. Nils för mig omtänksam person köpare kan tala med honom att få stöd . Det var bästa mäklare hittills träffade jag. Det är helt enkelt för mig han är en väldiga person och mänsklig . Hälsa från mig till Sigtuna Nils Lagerlöf . Mvh Manu Märsta. 2023-05-18 Torsdag
Engagerad snabb och informativ!