Ulrika Edberg
Ulrika Edberg är mäklare på HusmanHagberg Umeå
.Ulrika Edberg har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Ulrika Edberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Edberg har haft 46 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 87 Läs vad Ulrika Edberg
2020-12-29Verifierad kund
Vi köpte en bostadsrätt centralt på Haga och Ulrika skötte det hela jättebra från start till mål :)
2020-12-19Verifierad kund
Jag har köpt en 2:a på Tomtebo mycket fint läge och fin lägenhet. Mäklaren bemötte mig med respekt, var trevlig och kunde svara på alla mina frågor om objektet. Jag kan varmt rekommendera Husman Hagberg och särkilt Ulrika Edberg.
2020-12-19Verifierad kund
Köpt en bostad, mäklaren hjälpte till bra och svarade på alla möjliga frågor
2020-12-15Verifierad kund
Trevlig, ansvarsfull, och arbetar effektivt
2020-12-15Verifierad kund
Vi har sålt en lägenhet på 2rok på Tomtebo i Umeå. Vi bestämde oss för att anlita Ulrika för försäljningen efter en första kontakt där hon förklarade upplägg och kostnader.
Vi valde också henne mycket på tidigare recensioner gällande tidigare utförda försäljningar. Är mycket nöjda med hela processen och det engagemang som funnits genom hela försäljningen.
Hon har överträffat våra förväntningar.
Allt har fungerat klockrent.sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Edberg en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-12-08Verifierad kund
En helt fantastisk mäklare
Vi har sålt en villa
Hon levde upp till alla förväntningarsålde sitt hus med hjälp av Ulrika Edberg en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-11-24Verifierad kund
Mycket kompetent, snabb med att svara på frågor. Det sitter inte fast. Trevlig.
2020-11-24Verifierad kund
Köpt radhus och ska sälja lägenhet- ett enormt engagemang. Positiv, snabb med återkoppling, tydlig, följer upp, har nya idéer, tar alla frågor på allvar- full av energi
2020-11-16Verifierad kund
Super bra, va behjälplig så fort man hörde av sig.
sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Edberg en del av HusmanHagberg Umeå -
2020-10-20Verifierad kund
Har sålt en trea på Ålidhem. Blev väldigt bra och proffsigt bemött av min mäklare. Mycket nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Edberg en del av HusmanHagberg Umeå