Martin Skarin

Martin Skarin

Martin Skarin är mäklare på HusmanHagberg Vallentuna

Martin Skarin har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Martin Skarin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 220 omdömen med ett betyg på 5.0. Martin Skarin har haft 31 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

220 omdömen om Martin Skarin

Sedan starten hos Reco 2018
Victor D
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Brottby

Bra mäklare som följer upp och säkerställer inga oklarheter finns.

Svar från Martin Skarin

Stort tack för omdömet Victor och grattis till köpet! :)

Raimonda M
Skrev om Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna

Martin är fantastiskt, väldigt snabbt, hjälpte oss med värderingen. Toppen mäklare! Kan rekommendera till alla som vill sälja eller köpa huset.

MARTIN S gillar detta
Svar från Martin Skarin

Tack Raimonda för ditt snälla omdöme! Ser fram emot att hjälpa er med försäljning lite längre fram :)

Kim Yngve I
Markim (Lena)

Han är en toppen mäklare som gör sitt bästa för dig och din försäljning. Det är verkligen den personen du ska ha som mäklare och lipa på hans omdömen.

Tack Kim för fina ord! Kul att få hjälpa dig med försäljningen :D

Jenny Elaine E
Sålde sin stuga med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Garns-Ekskogen

Martin värderade mitt hus för ca 2 år sen och jag hade inte plan på att sälja just då. Han var redan då mycket proffsig, och hade en väldigt vänlig, tillitsfull och mogen attityd. Jag visste då att den dagen det verkligen är dags för försäljning, så kommer jag definitivt välja honom. Vilket blev nu. Och med exakt samma höga kvalitet som person, sin kunskap och erfarenhet av marknaden i Vallentuna, kände jag mig helt trygg igenom hela affären. Martin är rakt igenom högklass!

Svar från Martin Skarin

Bästa Jenny, tack för så värmande ord! Glad att få hjälpa dig snabbt i mål med försäljningen! Tack för goda äpplen från din trädgård också ;)

Christian André W
Frösunda

Martin agerarade professionellt och hjälpte oss verkligen att sälja huset. Kan rekomendera hans tjäntsr! MVH Christian waagaard

Svar från Martin Skarin

Stort tack Christian och Sofia! Så kul att göra affärer med er. Lagom till nästa år blir det väl dags för nästa projekt igen. Spännande tider :)

Eva Annika Kristina J
Köpte sitt hus med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna
Frösunda

Martin är vänlig, lyhörd, snabb, lösningsfokuserad och tydlig i sin kommunikation. Allt igenom professionell! jag har bara gott att säga om Martin och kan varmt rekommendera honom!!

Svar från Martin Skarin

Tack Annika för snälla orden och att du tog dig tiden att lämna Reco. Ett stort grattis till köpet, avundsjuk på dig som ska få bo så fint :)

Per Göran Roger H
Dragonvreten

Martin är en kunnig , påläst och trevlig mäklare. Lyhörd för våra behov och önskemål. Vi är mycket nöjda med honom genom hela säljprocessen. Och vi kan verkligen rekommendera honom.

Svar från Martin Skarin

Bästa Roger och Maria! Tack för ert förtroende och ett gott samarbete! Vi ses! :)

Jessica F
Skrev om Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna

Så stor guldstjärna i kanten till Martin! Utstrålade kompetens, driv och beslutsamhet och var ett självklart val direkt efter första mötet. Jag var beroende av en snabb affär och han sålde min lägenhet inom loppet av en vecka tack vare att han är väl inarbetad på marknaden. Så tacksam för all pepp och allt stöd från Martin i en, för mig, pressad situation. Varm person och alltid med ett leende. Kunde inte vara mer nöjd och behöver jag anlita en mäklare igen blir valet enkelt! /Jessica

MARTIN S gillar detta
Svar från Martin Skarin

Bästa Jessica!! Tack för värmande ord 🥰 Så kul att få hjälpa dig med en snabb affär när det verkligen krävdes! Vi ses!

Tony Mikael L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna

Martin är engagerad och hjälpsam i samtliga delar, från visning och hela vägen framåt. Vidare är han proaktiv och har en förmåga att såväl hitta som att skapa förutsättningar till en affär. Jag är mycket nöjd med Martin.

Svar från Martin Skarin

Tusen tack Tony! Kul att få hjälpa dig hitta nästa bostad. Uppskattar ditt smidiga förhållningssätt i affären :)

Nina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Skarin en del av HusmanHagberg Vallentuna

Trevlig och lättsam. Pålitlig i kontakterna under processen och kunde förklara innebörden av kontraktets alla punkter på ett bra sätt. Martin anstränger sig för att utfallet ska bli så bra som möjligt för klienten.

Svar från Martin Skarin

Tack, glad att ni är nöjda med mitt jobb! Tycker vi gjorde ett bra team :)