Veronica Duljic
Veronica Duljic är mäklare på HusmanHagberg Vasastan
.Veronica Duljic har varit registrerad mäklare sedan 2015-11. Veronica Duljic har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-03 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.9. Veronica Duljic har haft 13 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 119 Läs vad Veronica Duljic
sålde sin lägenhet med hjälp av Veronica Duljic en del av HusmanHagberg Vasastan
Andra gången vi tagit hjälp av Veronica vid försäljning och lika nöjda denna gång. Veronica är väldigt professionell, engagerad och levererar! Hon är alltid tillgänglig och vi har känt oss trygga under hela processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Veronica Duljic en del av HusmanHagberg Vasastan
Jättebra och kunnig mäklare som gjorde det där lilla extra för oss! Kan varmt rekommendera
Mycket duktig och professionell, proaktiv, kunnig och bra mäklare. Absolut en av de bästa mäklarna i Vasastan.
Mkt bra. Veronica är påläst och kunnig.
Trevligt bemötande. Snabbt & smidigt jobb!
Bästa mäklaren någonsin. Om ni nån gång vill sälja er lägenhet rekommenderar jag Veronica med innerlig värme ❤️😊.
Superbra mäklare. Kan rekommendera henne alla dagar i veckan!
Veronica har verkligen mött mig med respekt, hon har inte stressat på försäljningen utan det har fått ta tid att ta alla beslut!
Sedan när det väl gäller då är hon fin och ödmjuk mot kunderna, hon kan fastigheten och är väl påläst så hon kan med andra ord svara på alla frågor snabbt och naturligt. Hon håller egna visningar när det passar för kunder och säljaren.
Hon är vass och duktig i en kombination med en otroligt ödmjuk och professionell inställning! -
Kompetent,lyhörd,dynamisk,precis,snabb,tillgänglig
Väldigt proffsig och trevlig! Tig teda på all information som man frågade om. Ingav förtroende.