Ignis Begravningsbyrå

Sveavägen 116, 113 50 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 
IGNIS Begravningsbyråer - Trygghet och omtanke sedan 1882.

Läs vad 1 kund tycker om Ignis Begravningsbyrå

 • Reco tipsar!
  Fenix Begravning
  4.6 / 5 i betyg — 426 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket bra bemötande. Hjälp med olika önskemål."
  Sigurjon L
 • 2020-11-11

  Spontant omdöme
  Thomas Kenneth N skrev om Ignis Begravningsbyrå
  Detta omdöme gäller Ignis Juridik. Sällan har jag blivit så inkompetent och nonchalant bemött. Detta inkluderar att man inte tagit med alla poster i bouppteckningen trots i god tid insända underlag som bekräftats mottagna, att man summerar bouppteckningen fel innebärande att man uppenbarligen inte kontrollräknar, inte återkommer upprepade gånger och då minst tre olika medarbetare utan jag som kund får påminna, att fakturan visar sig landa på ett väsentligt högre belopp än högst ungefärlig angiven summa i inledande möte och då var även assistentens omdöme om vårt möte "det är sällan jag ser så ett så fullständigt och tydligt underlag". Till det kommer att jag som kund uppmanas sköta om deras interna kommunikation när den som upprättat bouppteckningen svarar på min förfrågan om upprättande av arvsskifteshandling att jag ska kontakta en av dennes kollegor för hen har för mycket att göra. Jag som kund har inga synpunkter på hur Ignis chefer leder och fördelar arbetet, däremot anser jag att jag som kund inte ska utföra deras interna kommunikation utan det får de sköta om själva och sedan återkomma till mig som kund. Därtill att man inte klarar av en i kundsammanhang så enkel sak som att svara på faktainriktade frågor. När jag skriver ett klagomål till VD bemöts jag med ett totalt avfärdande och denne har uppenbarligen inte ens läst hela klagomålet. Summerande allt detta - nej jag kan verkligen inte rekommendera Ignis Juridik. Läs mer
  2020-11-24 Ignis Begravningsbyrå svarar Thomas Kenneth N
  Hej Thomas Kenneth N.
  Det är mycket beklagligt att höra att det brustit i handläggningen i ditt ärende såsom du beskriver. Vi tar till oss kritiken på allvar och ber dig kontakta mig om det kvarstår någon fråga som behöver omhändertas av oss eller om du vill dela med dig något ytterligare.
  I så fall ber jag dig kontakta mig på telefon 08-673 83 05.
  Vänligen
  Hacer Anar, Biträdande avdelningschef vid IGNIS Juridik
  gillar detta

Bästa Begravningsbyråerna nära Ignis Begravningsbyrå:

4.8 i betyg av 37 omdömen
Mariana S Mariana S tycker:
“Genom SPF Stockholm, fick jag ...” Läs mer
4.6 i betyg av 44 omdömen
4.7 i betyg av 187 omdömen
4.6 i betyg av 426 omdömen
4.9 i betyg av 219 omdömen
5.0 i betyg av 23 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco