Alla kategorier Mataffär Östergötland Linköping Inger Schylanders Matbutik AB

Inger Schylanders Matbutik AB

Tröskaregatan 33, 583 33 Linköping — Visa karta

2.8 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 6 kunder tycker om Inger Schylanders Matbutik AB

 • Therése L
  Therése L skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Coop Komsun Lambohov är en livsmedelsbutik som är vad man kan förvänta sig av en Konsumbutik. Det är ganska bra utbud, lite dyrare priser än de stora butikerna, t.ex. Ica Maxi, och det är väldigt bra öppettider. Butiken stänger 22 nästan varje dag under året, vilket gör det lätt att springa ner och köpa en mjölk eller liknande i princip när som helst.
  gillar detta
 • Dennis J
  Dennis J skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Coop Komsun Lambohov är en helt okej livsmedelsaffär med ett utbud som man kan förvänta sig. Priserna är rimliga, förutom på chipsen. De är dyrare än på t.ex. Statoil eller vilken annan mack som helst, och det är helt oförståeligt. En sak som ska plussas är dock öppettiderna, det är öppet till 22 varje dag.
  gillar detta
 • Robin W
  Robin W skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Som tidigare personer har sagt så saknas en chark men annars finns de mest väsentliga matvarorna. Något dyrare än de större matbutikerna, men om man har Coop-kort och håller utkik efter erbjudanden klarar man sig undan rätt bra. Spana gärna in hyllan med den utländska maten, finns en del roligt där. Trevligt med postkontor.
  gillar detta
 • Christoffer R
  Christoffer R skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Coop Konsum i Lambohov är en mindre matbutik och lite dyrare än Ica och Willys. Butiken ligger nära tillhands men eftersom det är en lite mindre butik så saknar det vissa saker, tex chark. Butiken har bra öppettider men frukt och grönt är inte så jättebra.
  Al gillar detta
 • Johan L
  Johan L skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Coop Konsum i Lambohov är en mindre matvaruaffär som även har lite hygienartiklar och dylikt. Trots den lilla storleken finns ett stort utbud av matvaror. Chark saknas dock även om det finns möjlighet att köpa egenbakat bröd. Dock är utbudet litet. Bankomat och postlåda finns utanför och postkontor finns inne vilket är ett plus.
  gillar detta
 • Elin P
  Elin P skrev om Inger Schylanders Matbutik AB
  Coop Konsum I lambohov är en ganska liten men trevlig butik. Det är lite dyrare än t.ex. Willys, men detta är ganska förståligt då det är en mindre butik. De har de mesta som behövs, men kanske inte lika många märken att välja mellan. De har bra öppetider och det brukar inte vara allt för långa köer.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Tröskaregatan 33, 583 33 Linköping
Kategorier