Ingwallköket AB, sid 2

Bävervägen 53-55, 168 30 Bromma — Visa karta

4.7 i betyg av 162 omdömen
Vi har billiga måttanpassade kvalitetsluckor som passar till alla köksstommar och kan också hjälpa dig med lättöppnade rullådor (går även att montera i befintliga stommar). Självklart har vi också köksluckan Du vill ha om Du väljer att helt bygga och renovera om ditt kök. Köksluckor och kökslådor byts på en dag och du kan utnyttja rotavdraget till ditt nya kök.Vi arbetar över hela StorStockholmsområdet, det gäller även ytterområdena mot eller i angränsande län, så kontakta oss redan idag för ett gratis hembesök där vi hjälper er med kökstips och köksidéer, om hur vi kan förbättra ert kök till ett lågt pris, vi tål en jämförelse.

Läs vad 162 kunder tycker om Ingwallköket AB

 • 2020-03-12

  Insamlad av företaget
  Maria E skrev om Ingwallköket AB
  Byte och montering av köksluckor Läs mer
  2020-03-12 Ingwallköket AB svarar Maria E
  Tack Maria för din rekommendation!
  gillar detta
 • Adam Johan T

  2020-03-11

  Spontant omdöme
  Adam Johan T skrev om Ingwallköket AB
  Jag beställde kök i januari i år och fick köket klart i förra veckan på utsatt tid.

  Bra dialog och tips från säljare, snabba och proffsiga snickare. Jag är supernöjd :) Läs mer
  2020-03-11 Ingwallköket AB svarar Adam Johan T
  Tack Adam! Kul att du blev så nöjd!
  gillar detta
 • 2020-03-10

  Spontant omdöme
  SEBASTIAN H skrev om Ingwallköket AB
  Usch ja. Var ska man börja. Kanske med att uppmana andra att inte använda sig av Ingwallköket som leverantör. För att ge denna oerhört negativa recension någon form av nyans så vill jag ändå påpeka att Ingwallköket vidtagit vissa åtgärder för att åtgärda allt de gjort fel. Dock inte fullt ut på ett sätt som gör att jag känner mig nöjd med deras insats. Vi beställde ett kök i maj 2019 av Johan på Ingwallköket. Det var ett så kallat demokök som de gör reklam för via en mycket tvivelaktig reklamkampanj. Upplägget gick ut på att vi fick rabatt och att de i gengäld ska kunna nyttja vårt kök för att visa andra potentiella kunder vid ett eller två tillfällen. Ett slugt trick för att få kunden att tro att de gör en bra affär. Johan var trevlig och verkade professionell och de gav oss ett pris för ett nytt kök. Byte av bänkskiva, montering av nya luckor med tillhörande handtag etc. Ett par veckors leveranstid av material sen klar montering och bortforsling på en dag. Lät ju super! Nästa ett år senare var vi klara. Listan över saker som blivit fel är i runda slängar som följer: Felmonterad bänkskiva som blev tvungen att bytas helt. Snedmonterade handtag. Kjolar som monterats så att man måste skruva av hela skiten för att kunna städa under kyl eller skåp. Förstörda kakelplattor vid bortmontering av bänkskiva, förstört burspråk vid bortmontering av bänkskiva. Förstörd vask i badrummet vid fogning av den kakeln de rev ned. De valde att tömma vattnet de tvättat fogarna med i vår mässningsvask vilket resulterade i att fog brände i vasken och förstörde den. Snedmonterade och snedsågade täckskivor på högskåp. Vid målning av burspråket som de förstört så målade de på vår gardin. Bra jobbat! För att reparera hålen de orsakat både i vägg och i burspråk så använde de sig av våtrumssilikon vilket är relativt omöjligt att måla över. Som grädde på moset så monterade de vår kran fel så att vi inte kunde ha varmvatten i den. Bifogar video på det. Snudd på komiskt hur dåligt utfört arbete det var. Mitt i hela denna sörja så bytte de hantverkare. Samtliga problem som är beskrivna ovan är fördelade på de två superstjärnor som ingwallköket valt att anlita. Vi har haft så många och långa samtal med Ingwallköket och de har försökt rätta till vissa saker. Men deras generella attityd mot oss försämrades ju längre in vi kom och lutade mer åt att vi var omöjliga att ha att göra med. Tja, vi kanske skulle nöjt oss med en vask som inte kan spotta ur sig varmvatten? Nej, vi är oerhört missnöjda med Ingwallköket och rekommenderar er starkt att välja en annan leverantör. Fritt fram att kontakta mig ifall ni vill veta mer om vad som hänt under det år det tog för dem att leverera lite nya luckor och en bänkskiva. Läs mer
  2020-03-11 Ingwallköket AB svarar SEBASTIAN H
  Hej Sebastian! Vi är dom första att beklaga att allt inte gick som det skulle i ditt kök , men vi har svårt att förstå din bitterhet då vi ju gjort upp om förlikning och du betalt in det vi kom överens om i vår förlikning efter kraftiga nedsättningar av ditt pris. Vår reklamkampanj har du ju även fått utnyttja men av förklarliga skäl kommer vi inte utnyttja vår visningsrätt hos dig. Du nämner heller inte att vi ville ta dit en oberoende besiktningsman då vi inte var överens om alla fel du även påpekar här ovan men då tyckte du att du hellre tog vår förlikning och ändå väljer du att skriva som du gör här vilket känns väldigt oseriöst i våra ögon. Tidsmässigt överdriver du även en del då vi började i Maj och gjorde det det sista i December och mycket av tiden som var däremellan beror ju på att du behövde tid att ta beslut och ville inte att vi gjorde något under sommaren.
  2020-03-11 SEBASTIAN H svarar Ingwallköket AB
  Inte helt oväntat svar från er. Den reduktion i pris ni gav oss har ju enbart med att göra att ni valde att inte betala era hantverkare, det har du sagt själv. Ert bolag axlar med andra ord ingen extra kostnad för det. Reduktionen vi fick står inte i paritet till allt arbete som vi lagt på det här projektet och allt som vi nu behöver åtgärda efter ni lämnat. Det står vi fast vid. Vi var så oerhört trötta på att ni aldrig fick till det och du har själv stått där och undrat hur fan allt kunde gå så fel, ta kranen som exempel. Vi har hela tiden känt att ni vägrat inse att arbetet är utfört med en låg standard och för mycket småfel. Skillanden mellan er och oss handlar ju då snarare om att ni inte har särskilt höga krav på finish och kvalitet i ert arbete. Ni nöjer er helt enkelt med att leverera ett halvtaskigt resultat. I slutändan var vi så fruktansvärt trötta på er och gav upp. Vi hade pratat så länge och så många gånger med er och det kändes som ett hopplöst fall. Idag står vi där fortfarande med ett helt kök som behöver målas om, burspråk som behöver spacklas och målas (i hela lägenheten för att få ett enhetligt resultat) och silikonfogar som måste dras om för att ni inte lyssnade på oss. Eftersom detta i slutändan inneburit så väldigt mycket extraarbete för oss så kan jag inte förmå mig att rekommendera er till någon.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2020-03-03

  Insamlad av företaget
  Carina B skrev om Ingwallköket AB
  Nya köksluckor. Bra bemötande. Dock ingen speciserad faktura. Ett grymt bra jobb från hantverkarna😊 Läs mer
  2020-03-05 Ingwallköket AB svarar Carina B
  Stort tack Carina! Har framfört det till snickarna också. Specifikationen har du på ditt köpekontrakt därav den förenklade faktureringen.
  gillar detta
 • 2020-02-26

  Insamlad av företaget
  Lena B skrev om Ingwallköket AB
  Köksluckor. Jag är nöjd med luckorna och personalen som jag varit i kontakt med. Läs mer
  2020-03-02 Ingwallköket AB svarar Lena B
  Tack Lena! Vi är lika nöjda med dig som kund!
  gillar detta
 • 2020-02-24

  Insamlad av företaget
  Lilian J skrev om Ingwallköket AB
  Jag köpte luckor och lådor till köket. Ingwalls kom hem till köket. Fick bra provtips vid val av dem. Allt passade perfekt. Leverensen kom i god tid med snickaren som snabbt monterade upp luckorna. Det var mycket trevligt bemötande från bägge håll!
  Kunde vara flera färger att välja på. Läs mer
  2020-02-25 Ingwallköket AB svarar Lilian J
  Tack Lilian! Roligt att höra att du blivit så nöjd med ditt nya kök.
  gillar detta
 • 2020-02-15

  Insamlad av företaget
  Rose-marie B skrev om Ingwallköket AB
  Köpte nya köcksluckor. Är mycket nöjd med mitt nya kök samt bemötande och service av samtliga nvolverade personer ⚘⚘⚘⚘ Läs mer
  2020-02-17 Ingwallköket AB svarar Rose-marie B
  Tusen tack Rose-Marie för de fina orden och ditt trevliga bemötande!
  gillar detta
 • 2020-02-11

  Insamlad av företaget
  Solveig L skrev om Ingwallköket AB
  Jag är mycket nöjd med mitt kök och den servicen som företaget erbjöd.
  Direkt återkoppling samt vänligt bemötande. Läs mer
  2020-02-12 Ingwallköket AB svarar Solveig L
  Tack Solveig! Kul att du är nöjd och det vänliga bemötandet gick ju åt båda hållen så än en gång tack ska du ha!
  gillar detta
 • 2020-02-05

  Insamlad av företaget
  Stefan H skrev om Ingwallköket AB
  Vi köpte en speciallösning, skåp golv till tak för flaskor o glas. Vi blev snabbt uppringda och besöktes samma dag för måttagning och visning. Vår order mottogs och tiden för när gods skulle anlända uppgavs. Snickaren kontaktade oss inom tidsramen och tid för montering bestämdes inom någon dag. Snickarna kom i tid och utförde montering mycket effektivt, noggrant och fint. De var superproffsiga och jättetrevliga! Vi rekommenderar Ingwallköket varmt! Läs mer
  2020-02-06 Ingwallköket AB svarar Stefan H
  Tack Stefan för dom fina orden , ett sant nöje att vi fick chansen att fixa till ditt vardagsrum!
  gillar detta
 • 2020-01-29

  Spontant omdöme
  ALEXANDER O skrev om Ingwallköket AB
  Fick mina nya köksluckor monterade i veckan, är mer än nöjd..jämförde med en del företag innan jag beslutade för att signera med Ingwallköket dom hade de bästa priset och kvaliten känns jättebra.

  Kan varmt rekommenderas. Läs mer
  2020-01-29 Ingwallköket AB svarar ALEXANDER O
  Tack Alexander! Alltid kul med nöjda kunder , hoppas du trivs i ditt nya kök!
  gillar detta
 • 2020-01-27

  Spontant omdöme
  ASRIN A skrev om Ingwallköket AB
  Mycket oproffsigt av Ingwall kök. Kommer aldrig att rekomendera er. Vi har fått problem med att köksluckorna luckrat upp sig. Den ena personen säger att vårt kök är "skitig" där av detta problem, Sen när jag blir uppringd leverantören Vesa så säger han att vi använt för mycket vatten på luckorna. Detta lät så orimligt, bara för att få bort kunden. Så opproffsigt och fult gjort alltså. Att de inte kan stå för kvaliteten och säga att felet ligger i oss.
  Vill bara varna er köpare för dessa killar. När man väl är i klistret och felet ligger i kvaliteten och inte kvantiteten så gör han inget åt problemet. De ringer ej upp och hör inte av sig. Sen när det gått 6 månader så smsar jag till honom, då vaknar han upp. Men la en sten på det hela och säger att det är vårt fel att köksluckorna luckrat upp sig. I oktober fanns garantin kvar. Så säger deras leverantör Vesa nu i januari, ( jag hade detta problematik i Maj 2019) de hörde ej av sig och sa att de skall höra av sig efter semester tiderna, men icke. Sen det lustiga var att 24/1 ringer Vesa mig och säger :" eran garanti är tyvärr slut" så vi kan ändå inget göra". Har ni hört något mer skrattretande? Läs mer
  2020-01-27 Ingwallköket AB svarar ASRIN A
  Hej Asrin! Tyvärr så är det ju så att du inte skött dina luckor enligt ganska enkla skötselregler , vi var snälla mot dig och bytte ut de luckor du förstört förra gången som ren goodwill , men nu säger ju fabriken ifrån då du lyckats förstöra dom igen. Vi skickade ju ut fabrikens representant till dig för att göra en bedömning och han är ju expert på området och bedömer att du handskats ovarsamt om dina luckor och det har inget med garantitiden att göra , hade du skött dina luckor så hade dom varit fina än idag. Hemskt ledsen att du tar det så illa men du är välkommen att ta in en oberoende besiktningsman om du anser att vi gjort fel.
  2020-01-27 ASRIN A svarar Ingwallköket AB
  Hej
  Ni som fått detta problem som ja fått tyvärr,
  Kontakta en redaktion och publicera detta i tidningen. Ni hör själva om att det är ”kundens fel att lyckorna luckrat upp sig” och ej återgärda detta och säga att ”DET ÄR KUNDENS FEL”
  Jätte oprofessionell
  Och ser att det inte är bara jag med detta problem. 👎👎👎
  2020-01-28 Ingwallköket AB svarar ASRIN A
  Hej Asrin!
  Att hota med att gå ut i pressen är ju inte rätt väg att gå , vad var det för fel på mitt förslag att ta hem en auktoriserad oberoende besiktningsman och bedöma dina luckor? Om du gör det och han/hon säger att vi har fel så kommer vi stå för kostnaden av besiktningsmannen och sätta upp nya luckor hos dig , har du fel så blir det du som betalar besiktningsmannen.
  2020-01-28 ASRIN A svarar Ingwallköket AB
  Oj vilken lösning helt plötsligt.
  Så det var inte som du och din Leverantör sa?? Att detta är självförhållat ( att det uppluckrade är självförhållat) och pga dels att det har varit mycket vatten kontakt och dels att det är smutsigt( uruselt bortförklaring bara). Kan du djupare förklara för mig steg för steg hur smuts kan luckra upp en väl byggd lucka? hänger inte riktigt med=) och som din kollega Bååt mailade att luckorna är av 2-kompomemtslack. Ska ta och kolla upp detta. Hur kan man ha luckor i kök som inte håller standard och det som är utlovad? Att inte alls ha kontakt med vatten i ett kök. Yes ni hör själva hur det låter=)
  Och nej det är ingen hot, men som alla vet. Kunden har alltid rätt. Men kanske går kunden inte i första hand på ditt företag. Endast först till kvarn som gäller. Och dessutom sa du att ingen har reklamerat samma fel hittills. Men som jag ser och läser i kund omdömen så har ni stött på samma fel under åren. Så hur kommer det sig?
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • 2020-01-15

  Insamlad av företaget
  Ann-katrin I skrev om Ingwallköket AB
  Bra information och förevisning. Vi fick skåpluckor monterade på utsatt datum. Service och bemötande utmärkt. Vi är mycket nöjda med utförandet. /Anna-Katrin Ivarsson Läs mer
  2020-01-20 Ingwallköket AB svarar Ann-katrin I
  Stort tack Anna-Katrin , det var oss ett stort nöje att göra affär med dig!
  gillar detta
 • 2019-12-20

  Insamlad av företaget
  Agneta E skrev om Ingwallköket AB
  Trevligt bemötande. Smidigt att välja.Exakt tidsperspektiv. Duktig snickare. Åtgärdade ett fel o en miss direkt.
  Bara lovord att säga om Ingwallsköket!
  Tack! Läs mer
  2019-12-20 Ingwallköket AB svarar Agneta E
  Tack Agneta , dom orden värmer , god jul!
  gillar detta
 • 2019-12-20

  Insamlad av företaget
  Britt-marie S skrev om Ingwallköket AB
  Mycket bra service/ tjänstvillighet o en utmärkt installation av ett delvis nytt kök. Allt utom skåstommar o bänkskiva installerades
  Jag kan o vill rekommendera Ingvallsbenning kök till mina kontakter
  Mvh
  Verner o BrittMarir Läs mer
  2019-12-20 Ingwallköket AB svarar Britt-marie S
  Tack Britt-Marie! Hoppas ni får en fin jul i ert nya kök! God jul!
  gillar detta
 • 2019-12-03

  Spontant omdöme
  Johan Erik Mathias G skrev om Ingwallköket AB
  Väldigt nöjd, långt över förväntan.
  Både säljare,snickare och material blev 10/10
  Kan varmt rekommendera detta företag till både vänner och familj. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-11-06

  Insamlad av företaget
  Inga N skrev om Ingwallköket AB
  Jag är och min granne är mycket nöjda Läs mer
  2019-11-08 Ingwallköket AB svarar Inga N
  Tack Inga! Kul att både du och Eva trivs i era nya kök!
  gillar detta
 • 2019-10-07

  Insamlad av företaget
  Harald H skrev om Ingwallköket AB
  Punktliga
  Bra service
  Snabba Läs mer
  2019-10-07 Ingwallköket AB svarar Harald H
  Tack Harald! Kul att du uppskattar vårt arbete!
  gillar detta
 • 2019-09-20

  Insamlad av företaget
  Wander D skrev om Ingwallköket AB
  Jättetrevlig säljaren som sålde luckor samt extra skåp till oss.
  Allt ser ut som vi förväntade oss.
  Det blev lite fel med 4 luckor men det löstte sig snabbt.
  Bemötandet har varit jättetrevlig. Läs mer
  2019-09-20 Ingwallköket AB svarar Wander D
  Tack Wander! Ja det blir tyvärr fel någon gång men vi gör vårt bästa för att rätta till det så fort som möjligt då. Trevligt att göra affär med dig.
  gillar detta
 • 2019-09-13

  Insamlad av företaget
  Anita O skrev om Ingwallköket AB
  Hej köpte köksluckor chefen kom själv och tog mått trevligt bemötande och info
  Rekommendera INGWALLKÖKET AB varmt Läs mer
  2019-09-17 Ingwallköket AB svarar Anita O
  Tack snälla Anita för ditt fina omdömet vi fick av dig , jättetrevligt!
  gillar detta
 • 2019-09-13

  Insamlad av företaget
  Lars J skrev om Ingwallköket AB
  Byte av köksluckor och bänkskiva. Bra tips av säljaren som vi tog. Kunnig och snabb.
  Hantverkarna var serviceinriktad, gjorde att bra och snyggt jobb. Tydlig yrkesstolthet med kunden i fukos.
  Vi är mycket nöjda och har rekommenderat vidare. Läs mer
  2019-09-13 Ingwallköket AB svarar Lars J
  Tack så mycket Lars , nöjda kunder är ju bästa reklamen man kan ha.
  gillar detta
 • 2019-09-12

  Insamlad av företaget
  Helena S skrev om Ingwallköket AB
  Nya skåpluckor i gammal stil till ett 1920-tals-kök och moderna lådor (istället för 70-tals-luckor och gistna kökslådor), nytt kakel i gammal stil, ny köksfläkt och en platsbyggd sittbänk med förvaringslådor under.

  Mycket bra bemötande, fick dessutom flera bra råd kring utformningen av köket. Har alltid varit lätt att få tag på Johan vid frågor. Omsorgsfulla förberedelser och måttagning, mycket bra tidsmässig samordning av alla hantverkare; snickeri, montering, kakel, el och målning! Alla har varit trevliga och lätta att ha att göra med!

  Allt klart på 3 dagar och är mycket nöjd med resultatet som verkligen överträffade mina förväntningar!
  Helena Läs mer
  2019-09-12 Ingwallköket AB svarar Helena S
  Tusen tack Helena! Kul att höra att alla överträffat dina förväntningar !
  gillar detta
 • 2019-09-04

  Insamlad av företaget
  Dan J skrev om Ingwallköket AB
  Köpte nya luckor bänkar och kakelsättning
  Tyvärr monterade snickaren kranen för nära väggen så att kaklet inte kunde sättas bakom, det åtgärdades omgående av kakelsättaren.(hoppas att han har behörighet för detta). Annars är vi nöjda med allt annat. Bra bemötande från säljare och hantverkare Läs mer
  2019-09-05 Ingwallköket AB svarar Dan J
  Tack Dan! Kul att du är nöjd med ditt kök , lite synd att vi fick flytta blandaren men det löstes ju fort och vi jobbar bara med auktriserade hantverkare så det är inga problem.
  gillar detta
 • 2019-07-01

  Insamlad av företaget
  Monica L skrev om Ingwallköket AB
  Fick nytt kök i form av nya luckor och lådfronter.
  Snabb, proffsig och hjälpsam rådgivning.
  Punktlig leverans.
  Skicklig och trevlig snickare.
  Tack Ingwalls, fler hantverkare som ni! Läs mer
  2019-07-03 Ingwallköket AB svarar Monica L
  Tusen tack Monica för det fina omdömet!
  gillar detta
 • 2019-06-27

  Insamlad av företaget
  Kristin B skrev om Ingwallköket AB
  Trevlig och bra säljare😃Snabb leverans och bra utfört av dom som satte upp det på 1,5 timmar.Vi är mycket nöjda👍 Läs mer
  2019-06-27 Ingwallköket AB svarar Kristin B
  Tusen tack Kristin och ha en underbar sommar i ditt nya kök!
  gillar detta
 • 2019-05-21

  Insamlad av företaget
  Pia F skrev om Ingwallköket AB
  Allt gick snabbt och på 3 timmar ca hade man nytt kök. Super service från början till slut med alla frågor. Att rekommendera till 100 %. Läs mer
  2019-05-21 Ingwallköket AB svarar Pia F
  Tack Pia för dom varma orden det var ett nöje att göra affär med dig!
  gillar detta
 • 2019-05-13

  Insamlad av företaget
  Oscar R skrev om Ingwallköket AB
  Gjorde om, mer eller mindre, hela vårt slitna kök. Extremt bra från start till mål. Säljaren, Daniel, var professionell och visade olika alternativ för att jag skulle få mina önskemål uppfyllda. Snickaren, rörmokaren, plattsättare väldigt duktiga och trevliga! Det har alltid vart rent efter de utfört sitt arbete på ett mycket bra sätt. Att det kunde bli så stor skillnad trodde jag aldrig!

  Allt har gått hur smidigt som helst och nu är det bara en liten detalj som är kvar tills vi är helt nöjda, vilket jag är övertygad om att vi kommer lösa :-)

  Något som också bör lyftas fram är att det under hela processen vart enkelt att få tag på samtliga som vart involverade i projektet (allt från säljare till snickare) om man haft en fråga eller tips.

  Rekommenderas till 100%! Läs mer
  2019-05-14 Ingwallköket AB svarar Oscar R
  Tack Oscar! Kul att du tyckte det blev bättre än du trott , det är ett jättebra betyg!
  gillar detta
 • 2019-05-09

  Insamlad av företaget
  Per L skrev om Ingwallköket AB
  Trevligt, proffsigt, service minded, bra kvalitet. Men kanske inte så billigt som de själva påstår. Rekommenderas trots det. Läs mer
  2019-05-09 Ingwallköket AB svarar Per L
  Tack för det Per , kul att du gillar det vi gjort hos dig!
  gillar detta
 • 2019-05-09

  Insamlad av företaget
  Mirjam J skrev om Ingwallköket AB
  Trevligt bemötande och väl utfört arbete! Läs mer
  2019-05-09 Ingwallköket AB svarar Mirjam J
  Tack Mirjam , trevligt bemötande var ju ömsesidigt!
  gillar detta
 • 2019-05-08

  Insamlad av företaget
  Anette E skrev om Ingwallköket AB
  Kanon köksluckor snabbat instalerat och det gamla är borta Läs mer
  gillar detta
 • 2019-05-08

  Insamlad av företaget
  Dan L skrev om Ingwallköket AB
  Renovering av kök.
  Duktiga och punktliga hantverkare.
  Verkar vara god kvalitet på produkterna som levererats Läs mer
  2019-05-08 Ingwallköket AB svarar Dan L
  Tack Dan! Vi hoppas du kommer vara nöjd i många år med ditt nya kök!
  gillar detta
 • 2019-05-08

  Insamlad av företaget
  Foad A skrev om Ingwallköket AB
  Hej!
  Jag upplev jätte trevlig bemötande både med säljare Johan och monter Memad.
  Jag är nöjd och glad över erans jobb.
  Mvh
  Foad Läs mer
  2019-05-08 Ingwallköket AB svarar Foad A
  Tusen tack Foad! Det var ett nöje att göra affär med dig!
  gillar detta
 • My S

  2019-05-08

  Insamlad av företaget
  My S skrev om Ingwallköket AB
  Mycket trevligt och professionellt bemötande från start till det att köket blev klart! Vi är mycket nöjda! Läs mer
  2019-05-08 Ingwallköket AB svarar My S
  Tack snälla My hoppas ni trivs på dagis nu!
  gillar detta
 • 2019-02-07

  Insamlad av företaget
  Mikael J skrev om Ingwallköket AB
  Jag var trött på mitt gamla kök och ramlade in på Ingwallköket. Sen kom Johan och gjorde ett konstnadsfritt hembesök och gav mig massa tips och förbättringar. Jag bytte köksluckor, bänkskiva, kakel, diskho. Fick även hjälp med allt därtill, plattsättare, rörmokare & snickare. Fantastiskt fint resultat och gick väldigt fort för dem att bli klara! Johan var jättebra att ha att göra med. Överträffade mina förväntningar och är supernöjd med resultatet. Skulle absolut rekommendera att anlita dem! Läs mer
  2019-02-07 Ingwallköket AB svarar Mikael J
  Tack Mikael! Nöjda kunder är vår bästa reklam så kul att du blev så nöjd!
  gillar detta
 • 2019-01-09

  Spontant omdöme
  Lisa skrev om Ingwallköket AB
  Bytte köks- och lådluckor samt bänk i köket och fick mycketbra hjälp. Säljaren visade alternativen på luckor, lådor och bänkar och gav mig en offert. På utsatt dag kom två hantverkare och monterade allt på några timmar och sedan kom rörmokaren, också på utsatt dag. Allt var färdigt i enlighet med vad vi hade avtalat! Jag är jättenöjd med hantverket samt hur Ingwallköket AB har hanterat försäljningen till mig. Rekommenderar dem varmt, man kommer inte ångra sig! Läs mer
  2019-01-22 Ingwallköket AB svarar Lisa
  Tusen tack Lisa! Det var riktigt kul att få fixa ditt kök!
  gillar detta
 • Jan O

  2018-11-14

  Insamlad av företaget
  Jan O skrev om Ingwallköket AB
  Jag köpte nya skåpluckor, lådfronter, socklar, paneler samt en skåpstomme till mitt kök. Såg en annons i mitt hus och kontaktade en säljare. Efter besök hos mig togs mått på samtliga enheter och en offert lämnades. Jag accepterade offerten och la en order. På utsatt dag kom leveransen tillsammans med två snickare. Ca 3 timmar senare var allt klart. Monterat, städat och det gamla köket bortforslat. Jag är supermöjd! Läs mer
  2018-11-15 Ingwallköket AB svarar Jan O
  Tusen tack Jan! Trevligt att göra affär med dig. Tack för det fina omdömet!
  gillar detta
 • 2018-11-02

  Insamlad av företaget
  Ankica P skrev om Ingwallköket AB
  Mycket bra planering och punktlig utförande.
  Byte av köksluckor har gått mycket bra och kommunikation med försäljningsansvarig har fungerat utan anmärkningar. Läs mer
  2018-11-06 Ingwallköket AB svarar Ankica P
  Tusen tack Ankica skönt att du trivs i ditt nya kök!
  gillar detta
 • 2018-10-31

  Insamlad av företaget
  Marita P skrev om Ingwallköket AB
  Jag köpte köksluckor, bänkskiva, diskho och blandare inkl installation med snickare och rörmokare samt kakelsättare. Säljaren var väldigt bra engagerad, duktig.
  All kommunikation och logistik har fungerat väldigt bra.
  Arbetet som utförts är noggrant och fint ffa kakel och snickare.
  Säljaren Johan vill jag ge en stjärna. Läs mer
  2018-11-06 Ingwallköket AB svarar Marita P
  Tack Marita för dom fina orden och stjärnan mottages med tacksamhet.
  gillar detta
 • 2018-09-12

  Insamlad av företaget
  Lillemor O skrev om Ingwallköket AB
  Nya köksluckor. Blev bra bemött. Mycket skickliga och trevliga hantverkare.Jag har fått ett mycket fint kök. Läs mer
  2018-09-13 Ingwallköket AB svarar Lillemor O
  Tack Lillemor! Vi är glada över att du gillar ditt nya kök så mycket!
  gillar detta
 • Anders G

  2018-08-31

  Insamlad av företaget
  Anders G skrev om Ingwallköket AB
  Renoverade köket, men valde att behålla stommarna vilket företaget var proffs på. Vi bytte luckor och lådor till modernt snitt. Mycket fräscht.
  Företaget haf ett alldeles utmärkt kundmottagande, får bra personlig kontakt. Strukturerat med datum och kostnader. Otroligt snabba när de väl börjar arbetet. Första hantverkaren som också städar upp efter sig Läs mer
  2018-09-01 Ingwallköket AB svarar Anders G
  Tack för dom fina orden Anders, tycker också vi hade bra kommunikation genom hela arbetet.
  gillar detta
 • Jim A

  2018-08-31

  Spontant omdöme
  Jim A skrev om Ingwallköket AB
  Efter att ha letat med ljus och lykta efter någon som kunde blåsa lite liv i vårt gamla kök var hoppet nästan ute innan vi sprang på Ingwallköket.

  Johan gav ett mycket förtroendeingivande och engagerat intryck vid hembesöket. Slutpriset som inkluderade allt vi önskade- skåpluckor, lådsystem, bänkskivor, elarbete och plattsättning - var till och med lägre än konkurrenternas priser på enbart nya luckor och lådor.

  Luckorna och resterande material levererades till punkt och pricka enligt överenskommet datum och både installation, elarbete och plattsättning gick prickfritt.

  Kvalitet på material i både luckor och bänkskiva är kanon, riktig premiumkänsla!

  Vi kan verkligen rekommendera Ingwallköket. 5/5 Läs mer
  2018-08-31 Ingwallköket AB svarar Jim A
  Tack Jim! Kul att göra affär med positiva människor som du!
  gillar detta
 • 2018-05-18

  Insamlad av företaget
  Karl Axel E skrev om Ingwallköket AB
  Bra samarbete från första stund kring köksluckor, utformning, genomförande etc Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-08

  Insamlad av företaget
  Roger N skrev om Ingwallköket AB
  Jag är helnöjd , från första besöket av Johan
  till alla hantverkare var klara.
  Allt har fungerat utmärkt.
  Kan varmt rekommendera detta till andra. Läs mer
  2018-02-08 Ingwallköket AB svarar Roger N
  Tack Roger , alltid kul när allt bara fungerar som det ska.
  gillar detta
 • 2018-01-20

  Insamlad av företaget
  Niklas P skrev om Ingwallköket AB
  Kanon! Fick ett väldigt fint kök! En täckskiva sattes 5mm fel och de kom tillbaka direkt och fixade det utan extra kostnad. Trevligt och proffsigt bemötande. Läs mer
  2018-01-22 Ingwallköket AB svarar Niklas P
  Tack för dom fina orden Niklas!
  gillar detta
 • 2017-12-08

  Insamlad av företaget
  Eva A skrev om Ingwallköket AB
  Bra bemötande från från dag ett. Snabb leverans. Duktiga hantverkare som monterade ihop köket. Kommet att rekommendera Ingeallköket till alla jag känner som fundersr på att snygga till sina kök. Läs mer
  2017-12-08 Ingwallköket AB svarar Eva A
  Tusen tack Eva och god jul i ditt nya kök!
  gillar detta
 • 2017-10-24

  Insamlad av företaget
  Catharina H skrev om Ingwallköket AB
  Proffsigt bemötande, snabb uppföljning samt leverans/installation enligt tidplan. Kan varmt rekommenderas. Läs mer
  2017-10-25 Ingwallköket AB svarar Catharina H
  Tack så mycket Catharina för den fina rekommendationen!
  gillar detta
 • 2017-10-10

  Insamlad av företaget
  Margareta R skrev om Ingwallköket AB
  Jag kan varmt rekommendera Ingwallköket. Mycket proffsigt arbete. Läs mer
  2017-10-10 Ingwallköket AB svarar Margareta R
  Tack Margareta! Vi ses på visningen på lördag.
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Ulla-britt J skrev om Ingwallköket AB
  Jag köpte nya luckor som dom monterade på dom gamla stommarna, samt lådor som gick mjukt och lätt. Det blev fantastiskt fint, Är mycket nöjd med resultatet samt trevligt bemötande. Kände mej trygg. Ulla-Britt Joklev Läs mer
  2017-09-28 Ingwallköket AB svarar Ulla-britt J
  Tack Ulla-Britt vi har verkligen uppskattat vårt samarbete kring ert kök.
  gillar detta
 • 2017-09-22

  Insamlad av företaget
  Kerstin K skrev om Ingwallköket AB
  Hej igen, vi har redan sänt in en förfrågan men vi svarar en gång till. Vi har köpt nya köksluckor som är så fina. Personen som var här vid första besöket var proffs. Han visste vad han gjorde och var mycket trevlig. Leveransen kom som planerat och i rätt tid. 3 personer kom för att sätta upp luckorna och de gjorde också ett mycketbra jobb. De städade efter sig även om jag sa att jag skulle ta det. Mycket trevliga personer och artiga. Vi är så nöjda och om vi behöver utvidga mer i köket så vet vi vilka vi ska handla av. Varma hälsningar Kerstin och Agneta Läs mer
  2017-09-28 Ingwallköket AB svarar Kerstin K
  Tack ska ni ha för dom snälla orden!
  gillar detta
 • 2017-09-04

  Insamlad av företaget
  Gun R skrev om Ingwallköket AB
  Jag är nöjd med försäljaren som sålde köket Tyvärr har det uppstått ett fel med lådorna under diskbänken. Är övertygad om att det kommer stt rättas till. Läs mer
  2017-09-19 Ingwallköket AB svarar Gun R
  Hej Gun!
  Tack för din rekommendation och Johan har ju redan varit och tagit mått för att lösa problemet.
  Mvh
  Lars Bååth
  Ingwallköket AB
  gillar detta
 • 2017-06-28

  Insamlad av företaget
  John K skrev om Ingwallköket AB
  Kunnig personal, med smarta och proffsiga tips på hur vårt kök skulle se allra bäst ut.

  Punktliga hantverkare som gjorde både luckuppsättning och kaklande snabbt och snyggt.
  Allt gick väldigt fort från första mötet till sista kakelfogen.
  Vi är helnöjda med Ingwallköket! Läs mer
  2017-06-28 Ingwallköket AB svarar John K
  Glädjen är ömsesidig , tack John!
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco