Jarla Trafikskola

Välkommen till Jarla Trafikskola!
Vi är din trafikskola i Stockholm med omnejd. Vi finns på en rad olika platser runt om i Stockholm. Bor du nära Östermalm, Stureplan, Slussen, Vasastan, Alvik, Odenplan, Älvsjö eller Bromma? Då har du nära till någon av våra gedigna körkortsutbildningar. Vi erbjuder alltid bra pris och du får allt du behöver för att kunna ta ditt körkort.
Utbildningar: Intensivkurs B-körkort, intensivkurs MC körkort, intensivkurs BE-körkort, handledarkurs, mopedkörkort, riskettan, risktvåan, teori och uppkörning.
Vi är den största trafikskolan i Stockholm men vi tummar för den sakens skulle inte på det personliga i just din utbildning. Vi har varit med i branschen sedan 1975 och håller oss ständigt uppdaterade och moderna. Vi har även en särskild utbildning i ecodriving så att du som elev hos oss lär dig köra både ekonomiskt och miljövänligt. Hos oss på Jarla Trafikskola får du en utbildning snabbt, professionellt och till ett rimligt pris.
  • Väletablerad trafikskola i Stockholm
  • Rekommenderat företag 9 år i rad
  • Kvalitet- och miljöcertifierad trafikskola
Jarla Trafikskola
"Jag vill varmt rekommendera trafikläraren Sokrates på Jarla Odenplan. Effektiv, ambitiös och otroligt engagerad pedagog som använder varje minut av lektionerna. Från att ha börjat på noll och varit vä..."
ELIN V anlitade Jarla Trafikskola
"Jarla trafikskola är en väldigt bra trafikskola. De lär dig verkligen grunderna och ser till att du är mer än redo vid uppkörningen! Stort tack till Jojje min trafiklärare, som verkligen tog sig tiden..."
OSCAR B anlitade Jarla Trafikskola
"Såklart lätt att bli överdrivet positiv när man klarat MC-kortet men jag kan starkt rekommendera Jarla i Bromma där jag kört. Bra lärare, kan tyckas lite hårda och petiga ibland men det gjorde ju att ..."
GÖRAN C anlitade Jarla Trafikskola
"Hjälpte mig få körkort på första försöket med endast 8 körlektioner (inkl att jag körde privat)!! Trevligt bemötande varje gång man kom in i receptionen. Jojje, min trafiklärare på skolan i Odenplan, ..."
AMELIE D anlitade Jarla Trafikskola

Våra Skolor

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar