Alla kategorier Renovera badrum Stockholms län Stockholm Norrmalm JLC Badrumsrenovering

JLC Badrumsrenovering

Götgatan 94, 118 64 Stockholm — Visa karta

5.0 i betyg av av 2 omdömen
Vi är specialister på renovering av våtutrymmen, har många års erfarenhet och alla nödvändiga certifikat. Dessutom värnar vi om miljön och strävar efter att göra så liten påverkan som möjligt på miljön. Därför kan du känna dig trygg och bekväm när du lämnar över ansvaret för hemmets kanske mest besökta rum till oss!

Har du dåligt med idéer eller är osäker på vad du egentligen vill ha i ditt nya badrum? Kom förbi på en kopp kaffe och prata design och inredningsdetaljer med våra badrumsdesigners! De hjälper gärna till med både det där lilla extra, smarta lösningar och hur du bäst kan använda ytan du har.

Ska du renovera badrummet är du mer än välkommen till oss på JLC!

Läs vad 2 kunder tycker om JLC Badrumsrenovering

 • 2016-04-17

  Spontant omdöme
  Alexandra N skrev om JLC Badrumsrenovering
  Jag och min man anlitade JLC Badrumsrenovering i november 2015 dels eftersom priset var fördelaktigt i förhållande till många andra byggfirmors (även om de inte var billigast), men framför allt eftersom vi fick ett väldigt bra första intryck av byggledare Junior och hans team. Det professionella intrycket överensstämde helt med JLC:s arbetsprocess och själva slutprodukten - vårt underbara badrum! Här kommer några anledningar till varför vi är extra nöjda med JLC:

  * Arbetet startades upp omgående och varje dag då vi kom hem efter jobbet kunde vi tydligt se hur vårt nya badrum växte fram. Vi var extra tacksamma eftersom anslutande rum var väl inplastade och "skyddade" samtidigt som lägenheten var så pass städad att det fungerade finfint att bo hemma under tiden som renoveringen pågick (cirka en månad).

  * Tidigt i rivningsprocessen upptäcktes en smärre fuktskada som dokumenterades av JLC på ett sådant sätt att kontakten med såväl försäkringsbolag som bostadsrättsförening gick smidigare än väntat. Trots att fuktskadan innebar mer jobb för JLC så hölls den ursprungliga tidsplanen och slutsumman blev bara marginellt högre trots extra material och arbetstimmar. Det ska även tilläggas att JLC i samband med fuktskadan var tydliga med kostnaden för att åtgärda den upptäckta och tidigare icke kända fuktskadan.

  * Kontakten med Junior och hans team fungerade alldeles utmärkt genom hela projektet.

  Vi har nu hunnit nyttja vårt nya badrum i cirka fem månader och kan med handen på våra hjärtan säga att det första intrycket stämmer, åtminstone när det gäller JLC som har varit professionella från början till slut. Tack snälla ni för vårt superhärliga badrum!

  Vänligen,
  Alexandra och Niclas Läs mer
  gillar detta
 • Andreas F

  2016-04-14

  Spontant omdöme
  Andreas F skrev om JLC Badrumsrenovering
  Anlitade, JLC i Oktober 2015 för en total renovering av ett badrum och en gästtoalett.
  efter att haft möte med en representant ifrån företaget och efter att ha gått igenom en hel hög med offerter från olika bolag så valde vi JLC och vi är fruktansvärt nöjda med deras tempo och professionalitet. det var så skönt att se hela processen från rivning till att den dagen jag kunde gå på min nyrenoverade toa, säger bara 2 tummar upp!!!!!

  rekommenderas med varmt hjärta Läs mer
  gillar detta

Bästa badrumsrenoverarna i Stockholm:

4.8 i betyg av 72 omdömen
Jonathan O Jonathan O tycker:
“Grand Construction har hjälpt ...” Läs mer
4.8 i betyg av 86 omdömen
4.7 i betyg av 81 omdömen
4.9 i betyg av 51 omdömen
4.7 i betyg av 154 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 98 rekommendationer
Blecktornsgränd 13, 11824, STOCKHOLM