JP´s Trafikskola

JP´s Trafikskola

4.9 / 5 baserat på 404 omdömen
JP´s Trafikskola utanför Sundbyberg är STR-anslutna och väletablerade. Vi erbjuder förarutbildning till personbil både med automat och manuell växellåda, riskutbildningarna, handledarkurser, MC-kort, moped samt intensivkurser. Vi erbjuder även utökad behörighet med släpvagn. Vår personal är pedagogisk och hjälper våra elever till en trygg förarroll med en individuellt utformad körplan. Hos oss kör du i moderna, nya bilar ifrån Nissan. Vi strävar efter att ha nöjda kunder såväl under utbildningen som efter avklarad kurs. Välkomna till oss!

Utmärkelser

404 omdömen om JP´s Trafikskola

Sedan starten hos Reco 2012
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2023-03-23 Spontant omdöme
  Du vet att en trafikskola är riktigt, riktigt bra när du genuint kommer sakna morgonrutinen: att ta sig till JP's, småprata med all personal som inväntar sina elever, ta en kopp kaffe och sedan rulla iväg med din trafiklärare innan din egen arbetsdag kommit igång. Det har varit så viktigt, för en nervös rackare som jag, att bli bemött av så vänliga ögon som verkligen varenda kotte på JP's Trafikskola har.

  Jag körde som absolut mest med Pernilla och kan varmt rekommendera henne. Här har vi en oerhört pedagogisk lärare som ser mönster i dina beteenden och pusslar om utbildningsplanen efter just dina behov. Pernilla ser alltid till att du aktivt är med och formar planen med henne och att du aktivt reflekterar över din utveckling. Med henne som lärare kommer du känna dig trygg, du kommer ha en rolig tid i bilen och du kommer att njuta av körkortsresan mer än du kunnat ana. En lärare som verkligen bryr sig om mötet med sina elever.

  Vidare tog jag några lektioner med Claes-Erik som framför allt hjälpte mig bli en stjärna på manövrering, och att känna lugnet i något mer stressiga trafiksituationer. Claes är guld värd!

  Ett par lektioner med Jolanta fick mig att våga accelerera mer bestämt ut från korsningar och liknande situationer. Jolanta är supervänlig och professionell!

  En lektion med Markus fick mig att bli peppad på att köra med mer pondus och tydlighet i trafiken. Dessutom gillar han Biltema. Alltså en toppenperson!

  En röd tråd mellan alla dessa lärare är att de framför allt ser till att du förstår ditt varför. Varför behöver du agera på ett visst sätt? Varför är en exekvering av din plan bättre än en annan, sett till just den situationen du befinner dig i? Alltså inte bara hur.

  Så, för att summera: världens bästa trafikskola!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2023-03-22 Spontant omdöme
  En fantastiska upplevelse med ett företag som bry sig!
  Stort grattis och tack för förtroendet önskar dig många härliga mil 🎉🎉🎉👏👏👏💪 JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2023-02-17 Spontant omdöme
  Jag tog körkort idag tack vare jp's trafikskola .
  Jag är såå nöjd med allt, från bemötande i receptionen hon är så trevlig,hjälpsam och serviceinriktad.
  Körde med Clas de flesta körlektioner som var grym, jag hade några lektioner med Markus och Martin också som var också grymma och alla var pedagogiska och kompetenta .
  Bra pris, lärare och tillgänglighet
  Kan rekommendera starkt 👍🏼
  Tack för att vi fick förtroendet o jobba med dig och vi önskar dig all lycka i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2023-02-10 Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera JP's Trafikskola! Väldigt pedagogiska och vill att man ska lyckas med körkortet. Jag hade några veckor kvar till min uppkörning och behövde mer "kött på benen" innan det var dags. Körde 6 lektioner med Pernilla och fick med mig nya verktyg varje lektion. Det kändes aldrig stressat utan hon tog sig tid att verkligen gå igenom vad jag behövde öva på. Klarade uppkörningen på första försöket, tack Pernilla och JP's!
  Tack för förtroendet och lycka till med allt i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-12-23 Spontant omdöme
  Jag hittade skolan via rekommendationer, både från vänner och nätet, och den levde verkligen upp till de positiva omdömena. Jag körde med Jolanta, men också lite med Pernilla. Jag började från noll men lärde mig successivt steg för steg och klarade både teori och uppkörning på första försöket. Kände mig trygg, och att mitt mål även var körskolans mål. Kan varmt rekommendera JP:s trafikskola.
  Tack för förtroendet och mycket bra jobbat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Vi önskar dig en god jul och god fortsättning 🎄🧑‍🎄🎄🎅
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-11-16 Spontant omdöme
  Är super nöjd med JP´s Trafikskola. Hade Claes och han var den bästa läraren, han var pedagogisk och gav mig alltid feedback, jag lärde mig så mycket av honom. Klarade min uppkörning på första försöket. Rekommenderar JP´s trafikskola starkt och speciellt Claes.
  Stort grattis till körkortet och mycket bra jobbat och tack för att vi fick förtroendet och jobba med dig.🎉🎉🎉🚙🚗 JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-11-07 Spontant omdöme
  Rekommenderar! Körde med Claes som var väldigt engagerad, noggrann och kom med kontinuerlig feedback!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-10-09 Spontant omdöme
  Trevlig och engagerade personal. Fick lära mig mycket under mina veckor där. Körde mest med Jolanta och Farid. Rekommenderas varmt!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-28 Spontant omdöme
  Proffsiga, trevliga och engagerade. Körde med Jolanta som pedagogiskt och metodiskt lärde mig allt. Samtidigt var hon peppande och engagerad i mina framsteg. Körde även några lektioner med Firas, Martin och Duraid. Inte en lektion har jag gjort utan att känna att jag inte har lärt mig något nytt.

  Trevlig stämning överlag. Rekommenderas starkt!
  Tack för förtroendet och lycka till med allt i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-22 Insamlad av företaget
  Jag tyckte JP’s trafikskola gav mig ett bra bemötande. Kan varmt rekommendera Claes! Mycket trevlig, rolig och pedagogisk lärare som gav mig mycket bra tips och tricks.
  Tack för att vi fick förtroendet och lycka till med allt i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-20 Insamlad av företaget
  Jag blev bemött av Jp på ett bra sätt och dem levde upp till alla mina förväntningar. Jag förväntade mig att få lära mig köra en mer modern manuell bil än den jag hade hemma samt att få lite tips på att förbättra min körning. ( hade mariette som trafiklärare och hon var jätte hjälpsam och tydlig). Köpte risk 1 och 2 samt 3 stycken 80 min körlektioner. 👍
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-20 Insamlad av företaget
  Jag blev väl bemött av alla anställda jag mötte på JP. De var alla pedagogiska och hjälpte till att svara på mina frågor samt befästa mina utvecklingsområden gällande körningen. Mina förväntningar var att bli en bra bilförare och få med mig tips till den privata övningskörningen. Det fick jag.
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-20 Insamlad av företaget
  Personal och lärare var mycket professionella. Trevliga och mycket kunskap inom körning. Köpte paket med Risk 1+2 (inklusive 2 körlektioner) och 8 körlektioner. Tillräckligt för att klara uppkörningen på första försöket. Mycket nöjd!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-07-05 Spontant omdöme
  Jag tog mitt körkort på 2,5 månad, jag är supernöjd med allt från början till slut.
  Jag körde inget hemma, utan lärde mig allt från grunden via körskolan.
  I början körde jag 5 gånger totalt med Martin och Farid, båda var mycket bra lärare.
  Resterande körningar(ca 20 gånger) körde jag med Jolanta, hon var lugn, tydlig och byggde upp mitt självförtroende i trafiken på ett pedagogiskt sätt. Jolanta är en mycket stor del i att jag klarade både mitt teoriprov och mitt körprov på första försöket.
  Även ett stort plus till Birgit i receptionen som alltid var behjälplig och hade ett fint bemötande.
  Jag kan verkligen rekommendera JP s Trafikskola till andra elever.
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-06-22 Spontant omdöme
  Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket tack vare Jolantas hjälp. Personalen bemöter dig trevligt och gör allting för att du ska vara så redo som möjligt på uppkörningen. Rekommenderar JPs trafikskola.
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-05-30 Spontant omdöme
  En jätte bra trafikskola med otroligt fin och trevlig personal! Ett stort tack till Jolanta som var min lärare och ett stort tack för all teoretiskt och praktiskt lärdom som jag erhöll från henne! Rekommenderar denna trafikskola starkt!
  Tack själv, vi önskar dig lycka till på vägarna och grattis till körkortet! JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-05-25 Spontant omdöme
  Helt fantastisk skola! Jolanta har varit en klippa och totalt avgörande stöd. Tack till alla som stod ut med mig under våren 22
  Kul att du är nöjd, vi önskar dig lycka till & STORT grattis till körkortet! JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-04-07 Spontant omdöme
  Lärarna jag fick köra med var väldigt pedagogiska, lugna och gav tips som verkligen hjälpte inför uppkörningen. Med dess hjälp klarade jag det på första försöket. Särskild beröm går till Jolanta och Pernilla som var väldigt nogranna och trevliga i sitt bemötande.
  Ett stort grattis Albert till körkortet,
  Tack för att du valde oss och lycka till.
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • 2022-03-01 Spontant omdöme
  Väldigt bra och pedagogiska lärare!
  Gilla
 • 2022-02-22 Insamlad av företaget
  Superbra körskola med kunniga och engagerade lärare och bra struktur
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden. JP´s Trafikskola
  Gilla
 • ISABELLA L
  skrev om JP´s Trafikskola
  2022-02-21 Spontant omdöme
  Jag är så tacksam över att ha fått köra med en lärare som verkligen vill att man lyckas. Tack Jolanta och Josef för att ni gjorde det möjligt för mig att klara körkortet! 😍
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden. JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-01-27 Spontant omdöme
  TLDR: Körskolelärarna på JP's trafikskola ser till individen och anpassar körlektioner och utlärningssätt efter dig och dina önskemål.

  Jag har tagit 10+ körlektioner hos JP's trafikskola, och varje lärare som jag har kört med har varit väldigt förstående och frågar vid start av varje lektion hur jag mår, vad jag har för förväntningar på dagens lektion och fullföljer det varje lektion. De ser också till att eleven reflekterar och tar till sig feedbacken efter lektionens slut så att man kan hinna öva hemma eller veta vad som behöver förbättras tills nästa gång. De är väldigt pedagogiska och tålmodiga i både utbildningar (risk 1an tog jag via dem) och i trafiken vid övningskörning. Jag har alltid känt mig trygg, lugn och förstådd när jag har gjort fel eller förklarat hur jag tänkte när jag kört och blivit bemött på ett lugnt sätt oavsett hur konstig min fråga eller tanke har varit.

  Jag vill ge ett extra varmt tack till de lärarna jag körde med och som jag varmt kan rekommendera: Pernilla, Jolanta, Firas och Mariette.
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2022-01-13 Spontant omdöme
  Due to ice my driving lesson was cancelled. Now it’s radio silence from the school when the driving part will come again. Other schools are out driving. Company takes your money and disappears.
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-11-09 Spontant omdöme
  TL;DR: Körskola som verkar investera i eleverna. Mycket bra upplevelse, speciellt tack till Pernilla.

  Efter att ha googlat lite kvickt och kikat på de närmsta trafikskolorna valde jag att promenera ner till JP's Trafikskola och kolla hur det såg ut med att boka lite körlektioner för att ta ett B-körkort. Personalen i receptionen välkomnade mig och förklarade hur de brukar jobba. I mitt fall hade jag en vilja att ta körkortet innan årets slut, vilket då gav mig cirka 4 månader att slutföra det hela på, jag visste redan då att det här kan komma att bli tight och svårt att genomföra. Vi kom fram till att en provlektion skulle vara passande då jag kört lite innan, men inte riktigt visste vart jag låg kunskapsmässigt. Trafikläraren Pernilla en ledig tid senare samma dag, så den bokades.

  Fick köra runt i ett lugnt område i närheten och visa vad jag kunde. När vi kom tillbaka så förklarade Pernilla vad hon redan nu sett mig vara bra och mindre bra på, och ett förslag på hur vi kunde gå vidare. Ett paket med lektioner införskaffades som spreds ut över lite mer än en månad.

  Bokade lektioner på alla möjliga tider på dagarna, men oavsett tidpunkt så var det god stämning i körskolelokalen. Trevliga hälsningar när man anlände, verkar som att personalen trivs att jobba tillsammans här. Men vad jag blev klart mest imponerad av under hela min tid på körskolan är det driv Pernilla visade i att få mig att lyckas.

  Inte nog med att hon är en utmärkt trafiklärare vad det verkar, hon går ett steg längre. I mitt fall fastnade jag lite på cirkulationsplatser. Vi var tvungna att spendera ett par lektioner extra på området, och Pernilla fick tänka om min läroplan on-the-fly för att vi skulle få ihop det ordentligt innan uppkörning. Hon spenderade tid utanför lektionerna med att fundera på bästa upplägget. Med hjälp av Pernilla lyckades jag ta både teorin och körprovet på lite drygt en och en halv månad. Då med ganska intensiv körning med körskolan och några få gånger privat vid sidan om för mängdinlärning.

  Skulle vilja ge några extra shout-outs utöver personalen i receptionen (Birgit!) som hanterade runtflyttande av bokningar och liknande med bravur. Jag körde mestadels med Pernilla, men bokade några lektioner med andra trafiklärare;

  Simon: Man känner sig bekväm i bilen med Simon bredvid sig, stressen rinner av och Simon har ett bra lärosätt. Definitivt en kugg i hjulet som fick mig att komma förbi cirkulationsplatser.

  Jolanta: Gav flertalet tanketips i utbildningen som jag tog med mig hela vägen till uppkörning.

  Anna: Risk-ettan trodde jag skulle vara en ganska tråkig titta-på-powerpoint-utbildning. Anna fick den att bli så mycket bättre än så. Tack!

  Markus: Cirkulationsplats-tips 2.0. Tips och trix mot slutet av utbildningen, och även en kugg i hjulet när jag fastnade på cirkulationsplatser. Kul diskussioner i bilen kring bilkörning generellt. Ett steg längre än utbildningen.

  Pernilla; Hörnstenen i utbildningen. Kändes personligt investerad i min utbildning, tydlig med vad hon tycker ser bra ut och vad som behöver jobbas på mer - på ett sätt som verkligen fungerade för mig. Jag har ställt alldeles för många frågor under utbildningens gång som kanske går utanför vad trafikskolan normalt har som del av utbildningen - men Pernilla har rätta svaret, och har hon inte det nu så har hon det inför nästa körlektion.

  I helhet kan man säga att mina förväntningar överträffades på i stort sett alla områden. De investerade i mig på ett personligt plan, och det var nog det som gjorde att jag lyckades. Stort tack!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-10-21 Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera Pernilla som trafiklärare. Lugn, pedagogisk och framförallt vänlig :-) Tack för all hjälp!
  Tack Stina för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden.
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • MARTINA T
  skrev om JP´s Trafikskola
  2021-10-18 Spontant omdöme
  Kan VARMT rekommendera JP’s trafikskola. Har fått så fint bemötande från samtliga, både i repetionen och från olika lärare som jag kört med. JP’s har en långsiktig, pedagogisk filosofi och det gör att man verkligen känner sig trygg. Vill extra varmt rekommendera Pernilla som lärare som varit ett oerhört stöd i min process mot körkortet, så engagerad och pedagogiskt på alla sätt och vis.
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-10-15 Spontant omdöme
  Världens bästa trafikskola!! Vill ge ett extra tack till Pernilla och Tony som har gett mig otroligt mycket stöd och hjälp med att ta mitt körkort.
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden. JP´s Trafikskola
  Gilla
 • ANNA H
  skrev om JP´s Trafikskola
  2021-08-13 Spontant omdöme
  GRYMMA! Jag tog mitt mc-kort genom denna skola. Körde både med Firas och Ilija, de gör ett fantastiskt jobb båda två! Har man ett eget driv att ta kortet, håller en öppen kommunikation så hjälper verkligen personalen en med allt de kan! Rekommenderar starkt denna körskola: proffsiga, inte giriga efter dina pengar, gemenskap, lyhördhet etc. Funderar du på att ta mc-kortet och funderar vilken skola, sluta fundera och välj JPs!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-08-10 Spontant omdöme
  Haft mitt körkort i drygt tre veckor nu och rekommenderar verkligen JP's trafikskola!! Ett extra stort tack till Jolanta som jag körde med, verkligen stöttande och hjälpsam!!
  Tack för att du valde oss o lycka till med allt i framtiden. JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-07-13 Spontant omdöme
  Supernöjd! Klarade uppkörning på första försöket, känner mig trygg i trafiken. Alla jag kört med var proffsiga, super tack till Pernilla ❤
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-07-13 Spontant omdöme
  Supernöjd med körskolan och min körlärare Jolanta. Klarade både teori och praktik på första försöket. Kan helt klart rekommendera JP!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-07-02 Spontant omdöme
  Trevlig personal i helhet men rekommenderar starkt Pernilla som lärare. Om du behöver någon som är lugn, trygg och pedagogisk samt anpassar sig efter vad du behöver så är hon ett självklart val!
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-06-22 Spontant omdöme
  Att få köra med Pernilla hos JP’s Trafikskola har varit mycket lärorikt men också kul. Hon har hjälpt mig hela vägen fram tills att jag klarade förarprovet i Järfälla. Jag är så nöjd och rekommenderar starkt denna trafikskola för er som velar!
  Grattis till körkortet och tack för att du valde oss.
  Önskar dig all lycka i framtiden.
  Med vänlig hälsning,
  JPs Trafikskola AB
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-06-17 Spontant omdöme
  Tog mitt körkort och teorin på första försöket med hjälp från Pernilla! Rekommenderar starkt!
  Bra och tydliga lektioner.
  Stort grattis och tack för att du valde oss.
  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🚙🚗🚙🎊🎉🎊🎊
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-06-16 Spontant omdöme
  Tog precis mitt körkort med hjälp av JP’s Trafikskola och är supernöjd. Jag klarade både teori och uppkörkning på första försöken tack vare min lärare Pernilla som verkligen är en superpedagog. Rekommenderar både henne och trafikskolan varmt.
  Stort grattis och tack för att du valde oss.
  🎉🎊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🚗🚙🚗🚙
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-05-06 Spontant omdöme
  Bästa trafikskolan med bra läge och väldigt pedagogiska lärare rekommenderas verkligen och speciellt Jolanta.
  Tusen tack
  Tack för att du valde oss och lycka till med allt i framtiden.
  🎊🎉🎊🚗🚙🚗🚙
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-04-01 Spontant omdöme
  Jag började köra med JPs i sep 2020 och tog körkortet april 2021. Min erfarenhet är positiv och jag känner att jag fick stöd hela vägen till körkortet.
  Ägaren Yosef är jätte snäll och hjälpsam. Jag fick hjälp med en delbetalning, var ibland sen med mina betalaningar men fick aldrig det tillsagt till mig. Jag kände hela tiden att skolan litade på mig.
  Jag har kört med nästan alla trafiklärare på körskolan, alla är otroligt duktiga & pedagogiska. Rekommenderar Pernilla, Simon, Mariett & Fais.

  Tusen tack till er för mitt körkort!
  Tack för att du valde oss och lycka till. JP´s Trafikskola
  Gilla
 • MALIN R
  skrev om JP´s Trafikskola
  2021-03-25 Spontant omdöme
  Tog min första lektion i oktober 2020 och klarade uppkörningen i mars 2021.
  Körde enbart med bilskolan och det viktigaste för mig var att vara en trygg och säker förare.
  Körde huvudsakligen med Pernilla som hela tiden stöttade och peppade men samtidigt strukturerade upp min inlärning.
  Jag är väldigt nöjd att jag valde den här bilskolan och kan varmt rekommendera Pernilla, men också Mariette och Jolanta.
  Underbara trafiklärare alla tre!
  Stort grattis till körkortet och lycka till med allt i framtiden🚙🚗🚙🚗🎊🎉🎊 JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-03-16 Spontant omdöme
  Tog körkortet idag tackvare världens bästa trafiklärare Jolanta
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-02-18 Insamlad av företaget
  Jag har haft en mycket bra upplevelse av utbildningen och företaget i stort . Med pedagogisk utbildning som givit mycket. Trevlig personal både på utbildningar och körlektioner, som har hjälpt och givit bra tips.
  Stort Grattis till körkortet Maia!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s.
  Vi önskar dig all lycka!
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-02-09 Spontant omdöme
  En väldigt bra körskola som lär ut på en väldigt bra nivå, rekomenderar Markus jurdell som trafiklärare.
  Stort Grattis till körkortet Kacper!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s.
  Vi önskar dig all lycka!
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-02-08 Insamlad av företaget
  Fantastisk körskolan! En nybörjare som hade ca 20 körlektioner men manuell bil och klarade min uppkörning från första försök! Mariette min lärare var väldigt duktigt och trodde på mig mer än jag själv gjorde. Tack!
  Stort Grattis till körkortet Lieila!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s.
  Vi önskar dig all lycka!
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-01-27 Insamlad av företaget
  Jag köpte lite olika paket och enstaka lektioner och är väldigt nöjd. All personal va extremt trevlig, professionell och pedagogiska och jag kan starkt rekomendera JP’s trafikskola! Kommer troligtvis tillbaks för A kort.
  Stort Grattis till körkortet Ludvig!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s.
  Vi önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • Stella P
  skrev om JP´s Trafikskola
  2021-01-14 Insamlad av företaget
  Jag körde med flera lärare under min utbildning med JP. Alla lärare var extremt kunniga och professionella särskilt när jag blev väldigt nervös och stressad i början. Jag fick värdefulla tips som jag kommer att använda i hela mitt liv båkom ratten! Jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket! Tack JP!!!! 🤩😍
  Stort Grattis till körkortet!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s!
  Vi önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2021-01-13 Insamlad av företaget
  Köpte paket på 12 körlektioner, risk 1 och risk 2. Fick lägga till några lektioner till. Jättenöjd klarade teori och uppkörning på första försöket. Anna var superbra trafiklärare!!

  Tycker priserna är något höga och ibland ”petigt” med vissa moment vid körlektioner. Annars superbra! Tack för körkortet!
  Grattis till körkortet Johanna!
  Vi på Jps Trafikskola önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • Anna Louise C
  skrev om JP´s Trafikskola
  2021-01-07 Spontant omdöme
  Jag klarade uppkörningen på första försöket tack vare den här körskolan! Tuffa, engagerade och pedagogiska trafiklärare som pushade mig hela vägen. Även fast jag körde upp privat, så ringde min trafiklärare och gratulerade vilket jag tycker tyder på trafikskolans engagemang. Extra tack till Jolanta och Classe!
  Stort Grattis till körkortet!
  Tack för det fina omdömet och för att du valde Jp´s!
  Vi önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2020-12-25 Spontant omdöme
  Alltid trevlig och hjälpsam personal, de lärare jag hade va väldigt pedagogiska och hade tålamod med en.
  Rekommenderar starkt JP's till alla som planerar att ta körkort!
  Grattis till körkortet Max!
  Vi på Jps Trafikskola önskar dig all lycka :)
  Tack för du valde oss!
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2020-12-23 Insamlad av företaget
  en kompis som har också utbildat sig hos denna trafikskolan. Jag tycker det är en mycket bra skola med erfarna lärare som kan få en mycket rätt o bra bedömning om problem som elev har i sin körning. Lärare är noggrann med att anteckningar så att det är det är lättare för elev att kunna köra med vilken lärare som helst. Bra foto på vägskyltar och markeringar som lärare visar för elev. Mycket lärorikt!
  Grattis till körkortet Linn!
  Vi på Jps Trafikskola önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2020-12-18 Insamlad av företaget
  Väldigt trevliga och pedagogiska, jag hade som mål att ta körkort innan årskiftet och fick kortet i december. Försökte aldrig sälja på mig mera lektion än jag själv kände att jag hade behov av.
  Stort Grattis till körkortet Tobias!
  Vi på Jps är stolta över dig och önskar dig all lycka!
  Tack för du valde oss :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla
 • skrev om JP´s Trafikskola
  2020-12-17 Insamlad av företaget
  Jag köpte 12 lektioner.
  På ett positivt sätt.
  Ville känna mig säker i trafiken och det har förskolan hjälpt mig med.
  Bra, ännu mer konkret feedback hade varit ännu bättre
  Grattis till körkortet Victoria!
  Vi på Jps Trafikskola önskar dig all lycka :)
  JP´s Trafikskola
  Gilla