Byggföretag i Fredhäll

4 rekommenderade byggföretag i Fredhäll, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Unikum Bygg & Projektering AB

Verifierat företag
    25 omdömen
    Jean Paul B
    Jean Paul B: Väldigt professionellt, Uppfräschning av köket, hallen o vardagsrummet (måleri)
  • Driver du byggföretag i Fredhäll?

• Ola R
    Ola R: Titania renoverade vårt badrum: Arbetsledare Massoud Zolfaghari, hantverkare Jozef Pytlak. De gjorde ett utmärkt jobb, men det gjorde inte vi. Mitt under pågående arbete lyckades vi själva utlösa en vattenläcka i köket, som dock såg ut att komma från badrummet. Vattnet sipprade ner till grannen under, och Massoud & Josef ryckte snabbt in på kvällen på helgen, och var mycket tillgängliga på telefon. Innan vattenläckans orsak hade fastställts hjälpte de grannen under på ett handgripligt sätt.
  • Björn Rikard T
    Björn Rikard T: DPS Bygg & VVs är mycket trevliga och enkla att arbeta med! Jag har inget att invända =)
  • Driver du byggföretag i Fredhäll?

• Anna G
    Anna G: Rekommenderar varmt Vivere Bygg och Vvs AB. Vår brf håller på med stambyte på 124 lgh där vi anlitat Vivere som gör ett väldigt bra jobb. Ger ett säkert intryck och månar om oss boende. Ytterligare rekommendationer lämnas av mig på tel 0737772590. Anna Gudopoulou Ordförande brf Ritaren22 i Sollentuna