Byggföretag i Tensta

6 rekommenderade byggföretag i Tensta, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Driver du byggföretag i Tensta?

• Åke L
    Åke L: Det gick väldigt snabbt, speciellt när ett försäkringsbolag är inblandad. På noltod har Fredrik fixat med Tygg-Hansa och fåt godkänd offert och fixat skadan väldigt bra. Jag erkänner att av tidigare erfarenhet var mina förväntningar låga, men efter ett bra utfört jobb levde Renomåleri&Bygg AB över mina förväntningar. Jag köpte via Trygg-Hansa en plåtskada på fasaden som orsakades en lastbil som skulle hämta conteinar-
  • Lutfi G
    Lutfi G: Riktigt nöjd med arbetet efter vårt badrumsrenovering. Håller utlovad tidsplan och Abdullah är lättillgänglig.
  • RENATO BRUNO R
    RENATO BRUNO R: Imperial Bygg utförde professionellt renovering av taket. Ägaren kontaktar kunden individuellt och spenderar mycket tid på att förklara de olika faserna i arbetet. Han ger klienten råd om valet av bra, beprövade material. Ett företag med omfattande yrkeserfarenhet utför och övervakar arbetet effektivt och professionellt. Alla anställda är mycket artiga, utför flitigt sina uppgifter och ger hjälp. Jag rekommenderar företaget.
  • Louise J
    Louise J: Jag helrenoverade mitt kök. Helnöjd med resultatet, killarna är noggranna kunniga. Kan verkligen rekommendera! De tar ansvar hela vägen och jobbar hårt och effektivt! De är väldigt trevliga och lätta att ha att göra med flexibla och inget är ett problem för dem. //Louise
  • Driver du byggföretag i Tensta?

• Jonas R
    Jonas R: Fantastiskt bemötande!! Snabb åtgärd!! Perfekt proffsigt utförande !!! Alla intyg fanns - kändes väldigt tryggt!! Rekommenderas å det varmaste!!!