JOHANNA H:
Har gått hos Josefine på ansiktsbehandling i 10 år och provar gärna nya behandlingar så när hon började med injektioner testade jag att fylla mina läppar lite. Jag är mycket nöjd med resultatet och har hittills fyllt på 1 gång. Josefine är så proffesionell och får mig att känna mig trygg och jag går alltid därifrån med ett leende - och nu för tiden med lite fylligare läppar. Kan varmt rekommendera!
DANIJEL B:
Jade-massage har vi haft i över 10 år. Det är inte en klassisk ryggmassage eller hot-stone massage. Behandlingen är obekväm i början om man har massor av knutor eller problem med ryggen. Men den reducerar ryggskott med 80 % på bara 24 h. Så man måste ge det en chans & två omgångar för att riktigt kunna slappna av och känna skillnaden. Vi har kunder från Jönköping, Stockholm & Oslo som besöker oss endast för denna behandlingen -- som används i både förebyggande & medicinskt syfte. / www.mandorla.se
Tanci V:
Väldigt bra service, snabb leverans, grym hemsida och fantastiska produkter! Oxygene Krämen som finns i deras sortiment tog bort alla mina finnar på mindre än 1 månad! Jag rekommenderar gärna Karin Herszog webshopen till alla
Rebecca C:
Utbildningsmaterialet var ett pappershäfte, ca 5mm tjockt, vi "struntade i att gå igenom det dag ett så fick vi läsa det över natten så att vi kan prata om det lite imorgon istället". Som första del av diplomeringen skulle bilder skickas på de fransset man gjort. Tio godkända set krävdes. När jag skickat in mina set fick jag InGEn respons, inte ett enda svar. Jag skickade flera gånger för att påminna och fick till sist svaret att det gått mer än tre månader efter utbildningen så nu måste jag isf gå om kursen. När jag skickade mina bilder hade tiden inte gått ut.... under all kritik. Har inte fått någon kontakt efter det enda mailet heller...