KGB kakel golv bygg AB
Välkommen till KGB kakel golv bygg AB!
Vi är ett professionellt byggföretag som befinner oss i fina Nynäshamn, men vi utför även jobb i hela Stockholms län. Vi är måna om dig som kund och dina önskemål och är lyhörda för dina tankar och idéer. Med många års erfarenhet inom byggbranschen kan vi hjälpa dig med allt från markanläggning och dränering till stensättning och snickeriarbeten. Våra professionella medarbetare är behöriga inom byggbranschen. Varmt välkommen att be oss om en kostnadsfri offert.
Tjänster:
Utmärkelser
7 omdömen om KGB kakel golv bygg AB
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Defenitivt bolaget jag kommer anlita i framtiden. Enkla, trevliga och lösningfokuserade. Gjorde en stor källare renovering med nytt badrum, tvättstuga, golvvärme, golvsänkning, golvvärme och stambyte avlopp.
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Bra utförd jobb, bra kommunikation problem lösning. tack att ni gjorde då finn arbete. ;)
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Min upplevelse är tio av tio. Vi fick hjälp med vårat badrum. Vart super fint och gick prices som man kan tänka sig det.
Skulle rekommendera för flera. -
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Bra service, trevliga killar, fina jobb.
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Håller tiden, kvalitet och priser.
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Bra kompetens, tillförlitliga och alltid snabb återkoppling.
skrev om KGB kakel golv bygg AB
Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri.
KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!