KNG El Konsult och Installation AB

KNG El Konsult och Installation AB

Välkommen till KNG El Konsult & Installation AB!

Vi är din moderna elektriker som värdesätter sina kunder och löser de problem du stöter på. Vi arbetar i alla typer av fastigheter så som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage och idrottsanläggningar.
Vi utför alla typer av jobb inom Hög- och Låg spänning, som ex. nyproduktion, renoveringar, felsökningar, tillbyggnader osv.

• Solcellsanläggningar
  • Laddstationer för Elbilar
  • Kraft
  • Belysning / Belysningsstyrning
  • Data/Tele
  • Värmekabel anläggning - Vi har fått utmärkelsen Garanterad Installatör av Ebeco eftersom vi arbetar med säkra och garanterade golvvärmeinstallationer. Vi säkerställer korrekt installation och levererar full dokumentation och därför kan du som kund känna dig trygg hos oss. Du får också möjlighet att förlänga garantin till 25 år.

Vi på KNG El arbetar för en mindre miljöpåverkan i alla de jobb vi utför. Att vi dessutom samarbetar med väletablerade tillverkare, gör att vi kan erbjuda kvalitet, garanti och tillgänglighet i en helt annan utsträckning än våra konkurrenter.

Vi Arbetar i hela Stockholm och Stockholms skärgård med omnejd.

JOUR 24/7

Välkomna!

Läs gärna vad våra tidigare kunder tycker om oss här nedan.

Utmärkelser

398 omdömen om KNG El Konsult och Installation AB

Sedan starten hos Reco 2018
    2023-04-20 Verifierad kund
    Bra och proffsigt bemötande med kunnig personal i väntan på installation av solceller
    2023-04-20 Spontant omdöme
    Anlitade KNG för att installera solceller på mitt hus. Har fått ett trevligt och tillmötesgående bemötande samt fick snabbt svar på mina frågor och funderingar. Priset för solcellerna var rimlig och installation utfördes professionellt och bra, väldigt snyggt utfört. Är väldigt nöjd!
    Rekommenderar KNG!
    2023-04-12 Verifierad kund
    Bra bemötande. Jättenöjd med utfört arbete. Fick upp spotlights och kontaktuttag i köket.
    2023-03-16 Verifierad kund
    Mycket bra, bra service, bra på det hela taget.
    2023-03-06 Verifierad kund
    Snabb kontakt, offert och installation av solceller våren 2023. En till synes korrekt och snygg installation med erkända kvalitetsprodukter. Starten av arbetet sköts några dagar framåt vilket kommunicerades ok. Skulle planeras komma torsdag-fredag men blev tisdag veckan efter. Tyvärr innebar det klart sämre väderförhållanden vid start = is och efterföljande snöväder och trots muntligen utlovat att det inte skulle innebära merkostnad, av arbetare på plats, så gjorde det det (enligt offertvillkor) när fakturan kom. Föreslog att vi kunde skjuta på arbetet till veckan efter med många plusgrader i prognos. Så, se till att vädret är gynnsamt när installationen startar för att undvika det som vi åkte på. Trist att betala extra bara för att de blev försenade vid annat jobb... Vi får vara glada för att kontakt-offert-installation gått fort och betala av extra utgiften med vinst från solcellerna första tiden.

Vi kan sammanfattningsvis rekommendera KNG av huvudsakliga anledningar men var medveten om ÄTA vid solpanelsinstallation under vintern och att brytare i elcentral och eventuellt i elskåp också tillkommer trots "nyckelfärdigt" erbjudande i offert.

Robin & Ida i Märsta
    2023-02-21 Verifierad kund
    Trevliga och mycket enkla att kommunicera med. Ryckte ut snabbt. Vi hade ett klurigt elfel och elektrikern Elias var mycket lösningsorienterad och serviceinriktad.
    2023-02-19 Verifierad kund
    Kan konstatera att all kontakt med bolaget fungerat mycket bra. Solcellsanläggningen monterades mycket proffsigt såvitt jag kan bedöma. Den är dock ej igångsatt (väntar på Vattenfalls klartecken och mätarbyte), kan därför inte uttala mig om funktionen ännu. Priset för anläggningen tycker jag var konkurrenskraftigt.
    2023-02-16 Verifierad kund
    Installation av easee-laddare.
    Jättebra kontakt med projektledaren som gav tydlig information och som var behjälplig att undersöka förutsättningarna för installationen.
    Montören på plats skötte sin del hur bra som helst och hjälpte mig att få igång alla appar osv!
    5 av 5 toasters!
    2023-02-15 Spontant omdöme
    Beställde solceller med batteri i höstas, snabb leverans, bra pris och enkla att ha att göra med och inget annat än positivt att säga om detta företag. Rekommenderas varmt
    2023-02-15 Verifierad kund
    Installerat laddbox, solceller och batterilagring via KNG El.
    Mycket tillmötesgående och trevlig bemötande. Installation skedde snabbt, snyggt och proffsigt.

Rekomenderas!
  • LINUS G
    skrev om KNG El Konsult och Installation AB
    2023-02-12 Verifierad kund
    Lite brist på informationsspridning till mig när solcellerna blev försenare. När arbetet väl påbörjades sköttes allt mycket snyggt och arbetet blev jättebra. Nöjd av helheten!
    2023-02-11 Verifierad kund
    Nogrannt utförd arbete. Elektrikern informerade om vad han gjorde och vilka krav som finns idag. God kommunikation med företaget via mail och SMS.
    2023-02-07 Verifierad kund
    Installerade 27 st solcell-paneler på mitt villa-tak.
    Mkt bra bemötande och konsultation hela vägen från offert till slutförande och installation/ montering/ inkoppling samt uppföljning.

Tack för bra arbete
    2023-01-31 Verifierad kund
    Uppskattar era elektrikers tålamod då förutsättningarna för installationsarbetet av vår elstolpe inte var det bästa.
    Det löste sig bra när sjukdom kom emellan, båda elektriker var professionella och vänliga och vi rekommenderar ert företag till andra!
    2023-01-29 Verifierad kund
    Snabb kontakt bra utfört jobb.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Snabbt smidigt och snyggt utfört installation av laddbox.
    2023-01-23 Verifierad kund
    Mycket proffsigt från första kontakten till att allt var installerat. Kunniga och lätta att få tag i
    2023-01-04 Verifierad kund
    Tidigare kontakter med firman va bra och även denna gång
    2023-01-04 Verifierad kund
    Snabb installation efter vi accepterat offert. Proffsigt och trevligt bemötande av Wilhelm för montering av Easee laddbox hos oss. Lyssnade till önskemål och gjorde de han kunde för att möta de vi önskade. Förklarade också hur boxen och appen fungerade. Rekommenderar verkligen KNG El Och Installation AB.
    2023-01-02 Verifierad kund
    Mycket nöjd med installationen av laddbox. Kunning installatör som kom som utlovat. Fick också bra hjälp med användande av appar etc.
    2022-12-27 Verifierad kund
    Bemötande av Wilhelm för montering av Easee laddbox på en väldigt proffsigt sätt.
    2022-12-25 Verifierad kund
    Jag blev lite hpen över att jag inte konsulterades angående jobbet jag vill ha utfört. Inte någon kontakt så fort kontraktet var skriven. Det innebar naturligtvis att elektrikern behövde åka iväg för att hämta nödvändiga detaljer när jag hade förklarat mitt ärende för att göra jobbet.
    Handverkaren var duktig och kunnig.
    2022-12-25 Verifierad kund
    Det funkar perfekt och jag är nöjd med den,,,,,stor tack
    2022-12-21 Verifierad kund
    Bra och trevlig installatör men nnu funkar inte laddstolpen.
    2022-12-20 Verifierad kund
    Bra hemsida, snabba och en perfekt installation
    2022-12-19 Verifierad kund
    Trevlig, kompetent, fixade allt och gav nödvändig info. 5 stjärnor helt enkelt.
    2022-12-19 Verifierad kund
    Tiden bokat snabbt och smidigt.
    Lika med installationen.
    Kan rekomenderas
    2022-12-17 Verifierad kund
    Trevlig bemöttande och otroligt snabb service!
    2022-12-12 Verifierad kund
    Beställde en Easee Home laddbox till ett kanonpris. Monyerades några dagar senare exakt enligt mina önskemål. Fantastiskt fin service!
    2022-12-11 Verifierad kund
    Snabb och smidig felsökning och åtgärd.
    2022-12-11 Verifierad kund
    Installationen av laddbox gick snabbt och smidigt och blev snyggt utförd.
    2022-12-06 Verifierad kund
    Kanonbra bra service och mycket kompetenta kan varmt rekommendera
    2022-12-05 Verifierad kund
    Dra ut ett eluttag på balkongen, byte av två eluttag och jordning av flera lampor. Bra resultat.
    2022-12-05 Verifierad kund
    väldigt duktiga kilar med bra kunskap
    jätte nöjd med arbetet de har utfört
    rekmanderar jätte gärna
    KNG EL Konsult och installation AB är en kunglig företag
    Bra proffsigt punktligt = installation av Easee billaddare
    2022-12-02 Verifierad kund
    Tydligt, effektivt och trevligt bemötande
    2022-11-27 Verifierad kund
    Punktliga, professionella och trevliga. Har rekommenderat till vänner och kolleger.
    2022-11-23 Verifierad kund
    Billaddare till el bil jag upplevde det som bra men är inte riktigt klart i elcentralen har meddelat firman men inte hört något
    2022-11-22 Verifierad kund
    Bra bemötande snabb återkoppling och arbetet utfördes snabbt:)
    2022-11-18 Verifierad kund
    Jättetrevligt bemötande och fick laddbox installerad dagen efter kontakt.
    Konkurrenskraftigt pris och helnöjd med
    Allt.
    Kan varmt rekommendera.
    Jasmine Herdell
    2022-11-17 Verifierad kund
    Förvånad över hur man kan ta betalt för 3 timmar fast man bara genomfört 1,5 timmes jobb. De kom dessutom 1 timme försent till avtalad tid. När jag försöker påtala orimligheten så får jag jaga dem på mail och telefon för att ens få svar. Kan inte rekommendera dem.
    2022-11-14 Verifierad kund
    Jag ger full pott till detta bolag 10/10 Blev riktigt bra bemött från början till slut, snabba och håller en bra prisnivå.
    2022-11-13 Verifierad kund
    Kunnigt och trevligt bemötande. Fick bra tips om vad som går att utveckla. Beställningen (byte av dimmer/kontakt) löstes bra.
    Mvh Johan
    2022-11-12 Verifierad kund
    Bra och snabb service proffsigt bemötande. Installationen blev snygg och diskret.
    2022-11-11 Verifierad kund
    Snabba på bollen, både avseende att lämna offert och att utföra jobbet.
    2022-11-11 Verifierad kund
    Jag beställde en laddbox och fick en offert på 6280kr som jag tacka ja till.fast jag va klart o tydlig med king el angående elen hemma hos mig,så tillkom det en extra kostnad på 1034kr som han hur lött som helst kunde ha talat om det för mig på tel.men gjorde inte det.jag könde mig lurat helt enkelt.jag skulle inte rekomendera ett företag som försöker lura folk.
    2022-11-09 Verifierad kund
    Mycket nöjd med utfört arbete. En sak som inte fungerade åtgärdsdes fort.
    2022-11-06 Verifierad kund
    Snabb respons på offertförfrågan på utbyte av central. Bra och noggrant utfört arbete. Mycket nöjd.
  • Malina B
    skrev om KNG El Konsult och Installation AB
    2022-11-05 Verifierad kund
    Snabb återkoppling, trevlig elektriker och bra utfört arbete!