Alla kategorier Trafikskola Stockholms län Stockholm Farsta Farsta Strand Körkortspedagogen i Farsta Strand AB

Körkortspedagogen i Farsta Strand AB

Farsta Strandplan 12, 123 71 Farsta — Visa karta

3.4 i betyg av av 11 omdömen
 

Läs vad 11 kunder tycker om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB

 • 2016-03-23

  Spontant omdöme
  Mycket N skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Mycket bra trafikskola med kompetent personal. Låt er inte luras av utseendet på trafikskolan, för att deras personal otroligt bra på att lära ut och det är därför man är där. Jag rekommenderar denna trafikskola!!! Läs mer
  gillar detta
 • 2015-12-05

  Spontant omdöme
  Mahi K skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  This Trafikskola is really excellent, I got driving licence from this skola , friendly staff, and I am 100% satisfied with their services, and reasonable prices. Good information.
  Spl thanks to Maria.

  Mahender. Läs mer
  gillar detta
 • 2014-10-14

  Spontant omdöme
  J. H skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Jag körde totalt 50 stycken 40 minuters lektioner hos denna körskola.

  Redan efter 35 så ansåg min första trafiklärare (Araz) att jag var redo. Jag körde upp men kuggade på rimliga grunder. Grunder som dock inte trafikskolan och min första lärare någonsin uppmärksammat att jag behövde slipa på.

  Jag blev kuggad pga att jag inte kollade i speglarna tillräckligt, körde över hastighetsbegränsning en gång, samt att jag missade på att sätta på halvljuset ordentligt vid säkerhetskontrollen. Allt detta godtog jag av inspektören som väldigt rimliga skäl för att kugga mig men det som frustrerat mig något enormt är följande:

  Efter mina 35 lektioner:
  - Faktumet att min lärare aldrig uppmärksammat att jag var otroligt slapp när det kom till att kolla i speglarna samt att jag till och från körde omotiverat långsamt.

  Jag köper ytterligare 15 lektioner men fick nu köra med skolans ägare Kerdin. Hans kunskap säger jag inte emot men hans sätt att lära ut passade inte mig men det kanske passar andra. Han gav sällan positiv feedback under körning, hade ett hetsigt beteende i passagerarstolen samt att han alltid avslutade lektionerna med en lång radda av vad jag gjort fel, vilket är bra ifall det blandas med positiv feedback.

  Jag kan hålla med Therèse A vars recension finns längre ned på sidan, med att ägaren av skolan (även utbildningsledare på skolan) är arrogant av sig och har kort stubin.

  Efter att jag kört 10 av mina 15 lektioner så talar Kerdin plötsligt om för mig att jag inte är redo trots att förra läraren (Araz) jag körde med ansåg att jag redan var redo efter 35 lektioner. Hur kan deras bedömning var så olik varandra undrar man då? Det är ju inte olika skolor vi talar om utan en och samma skola. Om du frågar mig så skulle jag tro att det har mig girighet att göra. Inte nog med det så tar han bort skolans nummer från min bokning vilket innebar att jag fick köra en vecka senare som privatist och med en risk att min bokning skulle försvinna helt!? Det är jag som betalat och klart som tusan ska väl jag ha rätten till den tid jag ursprungligen fått. Lägg stoltheten åt sidan för guds skull.

  Denna långa historia avslutas med en guldkant:
  Jag kör upp idag den 14/10-14, UTAN skolans nummer och klarar mig galant och inspektören ger mig några tips på vad jag kan tänka på i framtiden.

  Kontentan av detta blir följande:

  Jag får mitt körkort och giriga Körkortspedagogen AB får inte statistik på att ytterligare en elev (jag) blivit godkänd via deras skola.

  "In your face"-känslan är salig! Läs mer
  gillar detta
 • Johanna N

  2013-04-16

  Spontant omdöme
  Johanna N skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Jag rekommenderar körkortspedagogen till alla som funderar på att ta sitt körkort. Förutom att du får möjligheten att träna extremt mycket i det område du sen kör upp i, så är det framförallt deras engagemang och kunskap som gör dem till en av de bästa trafikskolorna, i mitt tycke. De ser till att man är ordentligt förberedd innan man väljer att göra sitt kunskapsprov och förarprov, anser de att du behöver mer träning så är det för din egen skull, aldrig för deras vinning. Satsar du på att ta ditt körkort utan tjafs, och samtidigt bli bra utbildad så är det körkortspedagogen du ska välja! Läs mer
  gillar detta
 • 2012-03-05

  Spontant omdöme
  Ari F skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Jag rekommenderar körkortspedagogen starkt till seriösa elever som egentligen vill ha sina körkort utan problem (inte kugga varje gång när man tror att han/hon är bäst). jag har läst några negativa kommentar Jag respekterar vad dem tycker men jag håller inte alls med de, har sj haft mina lektioner bara med ägaren och tog min körkort i hand vid första upp körningen. Så klart om du är inte bered och klart för upp körningen så kommer ägaren säga att du bör ha fler lektioner för att det är hans skola och jag kan förstå att han vill inte ha en dålig rykte hos trafikverket (inspektörer som följer med på upp körningen). Efter min upp körning sa inspektören att Jag har haft en bra lärare. Stort tack till Körkortspedagogen i Farsta Strand. :) Läs mer
  gillar detta
 • 2011-11-17

  Spontant omdöme
  k D skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Första lektionen hade jag med Ivan, som sa att jag behövde 4 lektioner för att finslipa innan uppkörningen. Men när jag kom dagen efter och skulle köra så fick jag köra med ägaren som var helt säker på att jag skulle ha minst 10 lektioner, och sa att det var massa saker som jag måste lära mig innan dom skickar iväg mig på uppkörning. Jag kände direkt att han bara ville ha mer pengar från mig. Jag tog dessa "nödvändiga" 10 lektioner, och när jag väl fick en tid till uppkörningen så bokade han mig som privat uppkörare vilket ger sämre chanser att klara sig. 2 dagar innan det var dags så bokar han om min tid helt utan min vetskap. Så jag fick vänta 1vecka till. Men jag klarade både teorin och uppkörningen galant men jag vet att jag skulle ha gjort lika bra ifrån mig med dessa 4 lektioner som Ivan rekommenderade mig.

  Slutsatsen är att Ivan är kanon, trevlig och lär ut på ett sätt som man förstår . Ägaren är otrevlig och girig. Läs mer
  gillar detta
 • Emelie E

  2011-11-11

  Spontant omdöme
  Emelie E skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Ägaren är rena skämtet. Han är ENBART ute efter pengar. Efter att ha kört närmare 20 lektioner och bara övat dragläget (detta under vintertid) så var man lagom less. När ägaren som var min dåvarande körlärare var sjuk så fick jag köra med en annan snubbe vid namn Hasse (finns numer hos körkortsbutiken i farsta). Hasse ansåg att det var dags för motorväg istället. För dragläget kunde jag gallant anledningen till att bilen rullade var pga snön. Jadu Kerdin.. Fortsatte dock då jag inte trodde att det var bra att byta körskola. Eftersom Hasse slutat bytte jag istället till en ny körlärare - Arne (också lärare på körkortsbutiken numera). Arne min arne han är banne mig den BÄSTA läraren jag någonsin haft! Så med andra ord, vill ni köra med en körskola i Farsta vänd er då till körkortsbutiken de är för himla goa allihopa! Läs mer
  Anna F gillar detta
 • 2011-05-19

  Spontant omdöme
  Per W skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Jag har testat tre körskolor innan Körkortspedagogerna i Farsta, bla en annan i just Farsta.
  Äntligen har jag hittat en körskola som jag trivs hos. Har endast kört med ägaren och jag förstår inte vad Therese pratar om! Han är min första körlärare som börjar med att försäkra att alla gör fel, det är ingen fara, vi tar det lugnt osv. Han är helt cool även när jag får motorstopp i korsningar :-)
  MadameB, vissa tar lång tid på sig att klara körkortet, vissa tar det aldrig, inga körskolor låter elever köra upp med deras bilar om de inte anser att du är färdigutbildad men du är ju fri att när som helst köra upp som privatist, vilket du inte verkar ha gjort/klarat.
  Nu ska jag boka uppkörning, ha det gott alla! Läs mer
  Ari F gillar detta
 • Madam B

  2010-09-27

  Spontant omdöme
  Madam B skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Ja, det stämmer allt om "Ivan", tyvär han jobar inte mer hos dem. Själv körde jag hos de ungefär 2 år. Efter de 2 åren och massa bortkastade pengar, hade jag fattat ett beslut att byta skolan. Dem drar bara pengar med motivering att du behöver bara 10 lektioner till. När allt går bra fram till 9-de lektionen, säger dem att du behöver åtminstone 10 lektioner till o.s.v. Tyvär är jag inte ensam i situationen. Dem vill inte boka prov på vägverket heller, utan det måste du göra själv som privatist. Varför undrar jag? Så om du har pengar som du vill bli av med, så skicka dem till mig istället ;-) :-) Lycka till! Läs mer
  gillar detta
 • 2010-03-10

  Spontant omdöme
  Therèse A skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Nej, Jag kan inte rekommendera Farsta Strands AB, Körkortspedagogens körskola. Dels utifrån hur jag blev bemött och vad jag förstod av åsikter från andra elever på skolan.

  Min erfarenhet av körkortspedagogen i Farsta Strand AB är att ägaren av körskolan är olämplig att driva körskola, med tanke på hur denne de facto kan behandla elever på skolan. Ägaren är arrogant, ilsken och har kort stubin, samt har en ton mot vuxna körelever som om de vore barn och som om dessa vore mindre vetande.

  Ett plus med skolan är att de har en körlärare, vid namn "Ivan". En mycket kompetent och engagerad handledare. Hade det inte varit för Ivans goda pedagogik och goda bemötande inför varje övningskörning med mig, hade jag aldrig satsat en krona på denna körskola.

  Anser mig dessutom blivit blåst på en körlektion av ägaren på skolan. Läs mer
  Madam B gillar detta
 • Jujje W

  2009-01-29

  Spontant omdöme
  Jujje W skrev om Körkortspedagogen i Farsta Strand AB
  Jag tog mina tre sista körlektioner av totalt 10 hos körkortspedagogen under de två veckorna innan min uppkörning i farsta. dom kunde visa mig vad som var viktigt i farsta samt vart problemen låg i min körning. att dömma av att jag klara min uppkörning utan en enda negativ notis så kan jag starkt rekomendera denna körskola. Dom tog fram de positiva sakerna i min körning och gav mig ett superbt självförtroende som hjälpte mig genom uppkörningen! Läs mer
  sanne j gillar detta

Bästa trafikskolorna i Stockholm:

4.5 i betyg av 1609 omdömen
Meryam K Meryam K tycker:
“Otroligt bra lärare/kurshandle...” Läs mer
4.7 i betyg av 651 omdömen
4.6 i betyg av 254 omdömen
4.8 i betyg av 293 omdömen
4.9 i betyg av 235 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 128 rekommendationer
Roslagsgatan 4, 11355, STOCKHOLM