Deniz Ö
skrev om
Krasch Mobil & Data Service Sundbyberg
Riktigt uselt bluffbolag. Akta er för dessa skojare. Köpte en deal på Let's Deal om en ny skärm till dotterns mobil. De satte in något billigt skit som började hoppa och ge skuggor på hela skärmen. Var där och försökte lösa det men då gällde garantin bara 1 månad enligt dem, trots att konsumentköplagen säger annat.
När jag påpekade det så var det plötsligt "yttre påverkan på skärmen". Vilka skojare som "värnar" om kunden. Gå till något seriöst företag istället för bluffare som dessa.
2019-10-01
Krasch M
svarar Deniz Ö
Hej Deniz!
Tråkigt att du tycker att vi är ett bluff företag, svar på dina anklagelser kan jag säga att vi inte sätter in "billig skit", vi använder kopia skärmar som finns i marknaden med garanti på de, garantin gäller inte när man kommer tillbaka med krossad härdad glas och en liten spricka på skärmen som orsakar att skärmen går sönder, det vet alla människor inkl dig, eftersom du sa att du skulle vända dig till konsumentrådgivning, och valde istället att ge oss ett stjärna i stället och anklaga oss för och vara bedrägare. Vi önskar dig ändå lycka till med att hitta ett företag som kan ge dig livstidsgaranti på dina skärmar.
gillar detta