Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat

Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat

Välkommen till Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat!

Vi på Kulan Live hjälper dig med en rad olika hälsofrämjande tjänster för dig som har ont och vill bli smärtfri eller vill förebygga skador. Hos oss är du välkommen oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar oss an alla typer av idrottsprofiler, från motionärer till elitidrottare.

Tjänster: Naprapati, rehab träning, personlig träning, träning vid nedsatt funktion

Jag som arbetar här heter Marie och har många års erfarenhet inom naprapati med examen från Naprapathögskolan i Stockholm.

Utbildning:

Utmärkelser

41 omdömen om Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat

Sedan starten hos Reco 2022
    2023-06-08 Verifierad kund
    Marie tar alltid emot inkännande och läser av vad som behöver göras.
    Tack snälla Åsa för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-06-05 Verifierad kund
    Mycket duktigt och trevlig. Hjälpt mig tidigare med ryggen och den har inte krånglat sedan dess.
    Mvh
    Peter
    Tack Peter för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-06-04 Verifierad kund
    Trevlig och alltid professionel. Är mycket kunnig i sitt arbeta. Kan varmt rekommendera
    Tack snälla Therese för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-04-23 Verifierad kund
    Very happy with Maries help. Not only did she offer immediate relief with my shoulder but also explained how the problem developed and gave long-term recommendations to stay pain-free. Warm recommendation!
    Thank you Carolin for your kind words. Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-03-30 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Kändes som det gjorde mycket gott redan med första besöket. Ingen tidigare erfarenhet av naprapat att jämföra med, men definitivt ett bra besök, och kommer upprepa det redan nästa vecka.
    Stort tack Freke för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-03-04 Verifierad kund
    Har haft lång historik av ryggproblem och nyligen också en olycka med skadad höft. Efter bara 2 behandlingar av Naprapat Marie Karlsson känns det redan mycket bättre.
    Stort tack Karin för dina fina ord! Härligt att höra att du känner dig bättre! 😊 Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-02-06 Verifierad kund
    Kunnig, trevlig och behandlingarna ger resultat
    Tack snälla Lars för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-01-23 Verifierad kund
    Marie är mycket bra att prata med för att försöka hitta lösning på det problem man har. Hon lyssnar och gör behandlingen så som vi kommer överens om. Jag har mycket stort förtroende för Marie.
    Tack snälla Håkan för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-01-20 Verifierad kund
    Toppen. Marie är bäst. fick hjälp med det jag behövde
    min axel är mycket bättre
    naprapat hjälp
    Stort tack Anette för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-01-16 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande och behandlingen levde upp till förväntningarna.
    Stort tack Roger för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-01-16 Verifierad kund
    Grundlig genomgång av problematiken och mycket bra massage som direkt mildrade mitt problem.
    Stort tack Anna för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2023-01-01 Verifierad kund
    Stor kompetens och kunnighet.
    Har kommit igång redan mycket bättre
    Tack snälla Jasenka för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-12-27 Verifierad kund
    Fantastiskt bra, precis som vanligt!
    Stort tack Daniel för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-12-15 Verifierad kund
    Utmärkt

Uppfyllde förväntningarna

Utmärkt
    Tack snälla Bernt för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-12-07 Verifierad kund
    Marie är väldigt kompetent och lyhörd. Rekommenderar henne starkt!
    Tack snälla Patrik för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-12-01 Verifierad kund
    Jag blev vældigt bra bemøtt & det føretaget & Marie levde absolut upp till mina førvæntningar.

Vældigt bra upplevelse, hon førstod mitt problem och hjælper mig att bli bættre. Jag kænner redan en førændring/ førbættring efter 2 gånger.
    Stort tack Lina för dina fina ord! Härligt att höra att du känner dig bättre! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-28 Verifierad kund
    Absolut i toppklass.. Kommer boka flera gånger.
    Stort tack Joakim för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-24 Verifierad kund
    Super trevlig och kompetent naprapat!
    Stort tack Bertrand för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-17 Verifierad kund
    Extremt kunnig och alltid professionellt bemötande
    Stort tack Stefan för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-17 Verifierad kund
    Trevligt mottagande , professionellt utförande av tillrätta ställande av mina problem med axlar och nacke.
    Lyhörd för problematiken och rekommenderade även övningar och rörelser som kan utföras hemma.
    Kan bara rekommendera Marie om man behöver assistans med att få ordning på ömmande , slitna (av långt arbete) kroppar.
    Stort tack Joel för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-10 Verifierad kund
    Tar sig tid att hitta problemet och vill lösa det, testar olika sätt om det inte funkar
    Tack snälla Madde för se fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-05 Verifierad kund
    Marie är alltid lika trevlig och förstående, behandlingen utförs på ett mycket bra sätt och man får bra råd om ev rörelser man kan göra på egen hand för att "hjälpa sig själv "
    Tack snälla Elsie för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-11-03 Verifierad kund
    Marie är mycket duktig och hittar alltid var problemet sitter. Sen bearbetar hon dessa med sina hårda nypor.
    Tack snälla Åsa för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-10-31 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och välgörande massage. Tack!
    Tack snälla Martin för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-10-29 Verifierad kund
    Får bra hjälp med mina besvär.
    Nacke och ryggbesvär.
    Stort tack för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-10-10 Verifierad kund
    Marie Karlsson kommer 1 dag per vecka till våra företag och utför Naprapattjänster. Marie är mycket omtyckt av personalen. Marie är mycket kunnig inom sitt område och kan hjälpa personal med problem från i stort sett hela kroppen. Hon arbetar med olika verktyg för att uppnå bäst resultat. Marie lever verkligen upp till de förväntningar vi har på Naprapattjänster.
    Tack snälla Anna för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-10-08 Verifierad kund
    Alltid bra bemött, väldigt duktig tjej som har hjälpt mig med alla mina besvär.
    Tack snälla Saha för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-10-03 Verifierad kund
    Marie är mycket duktig och lyhörd. Hon möter en med respekt och efter behandlingen känns det alltid bättre i kroppen.
    Tack snälla Sabine för dina fina ord! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-20 Verifierad kund
    Kan bara säga att Marie är super
    Tack snälla Stefan, skönt att du känner dig bättre! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-20 Verifierad kund
    Jag kan verkligen rekommendera Marie om naprapat! Hon är trevlig, kunnig och viktigast av allt, hennes behandlingar ger resultat!!!
    Stort tack Jonas för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
  • Emma M
    skrev om Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-20 Verifierad kund
    Marie är duktig, påläst, lyhörd och det är tydligt att hennes insatser hjälper kroppen!
    Stort tack Emma för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
  • Nelly A
    skrev om Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-16 Verifierad kund
    Jag är nöjd med mitt besök hos Marie! Jag har blivit bemött på ett positivt, tillmötesgående och lösningsfokuserat sätt. Min förväntning är att få bukt på mitt ljumskproblem, men det är svårt att utvärdera än, då jag varit hos Marie vid tre tillfällen och övningarna jag har fått inte är en quick fix, utan ett mer långtgående ”projekt”.
    Stort tack Nelly! Ja, helt rätt som du skriver, vissa problem kräver mer tålamod och att hinna göra övningarna för att få effekt! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-15 Verifierad kund
    Marie är väldigt kunnig och proffsig i sitt arbete. Alltid vänlig o trevlig hur ont man är har.
    Har hjälpt mig enormt mycket när min rygg bråkar. Både kortsiktigt och långsiktigt med rehab.
    Kan varmt rekommenderas.
    Tack snälla Patrik för dina fina ord! Är glad att kunna vara till hjälp! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-14 Verifierad kund
    Jag har varit på massage hos min Naprapat och det är fantastisk. Hon träffar rätt punkter och behandlar de områden jag har problem i.
    Tack snälla Lana för de fina orden! Kul att kunna hjälpa till! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-14 Verifierad kund
    Professionellt bemötande och kunnig inom sitt yrke
    Tack snälla Muamer för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-09 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och utförande!
    Stort tack Åsa för de fina orden! Hoppas du känner dig bättre! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-06 Verifierad kund
    Marie är en proffsig naprapat som lyssnar och hjälper, både med råd och behandling.
    Tack snälla Pia för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-05 Verifierad kund
    Marie har alltid ett proffigt bemötande och är väldigt kunnig. Känner att jag alltid får hjälp med de problem jag har när jag går till henne.
    Tack snälla Joakim för de fina orden! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    Mycket trevligt bemötande.
    Bra behandling av ryggsmärta som gjorde mig betydligt bättre.
    Stort tack Christer! Skönt att du känner dig bättre! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    2022-09-01 Verifierad kund
    Alltid trevligt och professionellet bemött. Marie lyssnar och kommer med övningar och tips för att lindra, förebygga o åtgärda problem. Alltid bra behandling/massage.
    Stort tack Carina! Bara kul att vara till hjälp! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat
    -Bra bemöttande

- Förväntar mig känna bättre efter behandling och det gör jag varje gång, därför återkommer jag flera gånger.

- Massage behandling
    Tack snälla Rose-Marie! Härligt att höra att du känner dig bättre! Kulan Live - Marie Karlsson Leg. Naprapat