Alla kategorier Konsulter Stockholms län Solna Kundkraft Sverige AB

Kundkraft Sverige AB

Parkvägen 2 A, 169 35 Solna — Visa karta

2.1 i betyg av 12 rekommendationer

Konsulter nära Kundkraft Sverige AB:

DinBox Sverige

DinBox Sverige

120 recos
Drottninggatan 97, STOCKHOLM
Vi erbjuder smarta helhetslösningar för fastigheter med postboxar, porttelefoner... Läs mer ›
DinBox Sverige
Francisco O:
Vid beställning av varor har kontakten vart proffisionell och riktigt. Tack DinBox!
Alkoholutbildarna

Alkoholutbildarna

18 recos
Hornsgatan 1, Stockholm
Vi erbjuder hjälp kring serveringstillstånd, utbildning i livsmedelshantering, f... Läs mer ›
Alkoholutbildarna
Rickard K:
Mycket tydlig och lättåtkomlig utbildning. Enkelt att logga in och starta pluggandet via hemsidan när tillfälle gavs. Det formella Provet kl...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 12 kunder tycker om Kundkraft Sverige AB

 • Marie O
  Marie O skrev om Kundkraft Sverige AB
  Jättenöjd! Ni gör ett bra jobb. Tycker ni fått till bra priser i valen Jag slipper hålla på själv att välja och hålla koll på elmarknaden. Den tiden är värd mycker för mig.
  gillar detta
 • Karl W
  Karl W skrev om Kundkraft Sverige AB
  Väldigt enkelt och smidigt och ger mig låga elkostnader!
  gillar detta
 • Luddex G
  Luddex G skrev om Kundkraft Sverige AB
  BLUFF FÖRETAG!! Håll er borta!!
  Samarbetar med andra blufföretag.
  Du får absolut inte billigare el, du får dyrare el. Skriver du in dina uppgifterna deras sida så har du automatiskt tecknat dej för ett år med ett elpris du inte vet i förväg, helt sjukt, det går inte att hoppa av. Det ända dom vill ha är din pengar. Kommer anmäla till Konsumentverket då detta företag inte spelar med öppna kort....
  Kenan K gillar detta
 • Alfons B
  Alfons B skrev om Kundkraft Sverige AB
  VARNING BLUFFBOLAG SOM ÄGS AV SCHIBSTED/AFTONBLADET

  Bluffbolaget köper in dyr energi från sina andra bluffbolagskompisar.
  Schibsted AS köper in el från Troms Kraft AS och kallar det för billig "grön" el.

  VARNING.
  Kenan K gillar detta
 • Dave
  Dave skrev om Kundkraft Sverige AB
  Jag vill bara varna alla för kundkraft, när man letar elpriser så få man uppge personuppgifter på de flesta hemsidor för att hämta addressuppgifter och prislistor. När jag gjorde detta på kundkraft.se har jag omedvetet tecknat ett mycket dyrare 12 månaders elavtal, jag mailade dem 3 timmar efter att ha fått detta på mail och förklarade att detta var inte alls mening. Trots det har de sagt upp mitt befintliga elavtal med vattenfall.

  Jag känner mig lurad och ha anmält detta till konsumentverket då jag tycker att det är helt otroligt att jag kan omedvetet bevilja omedelbar uppsägning av mitt befintliga elavtal och skaffa ett mycket dyrare 12 månaders elavtal genom att klicka på en länk men om jag vill föra över 100 SEK till min egen fru måste jag ladda ner och konfiguera Mobilt Bank ID för att godkänna varje transaktion....?

  Sedan att Kundkraft och Nordic Green Energy inte ha förstålse för detta när jag meddelar dem 3 timmar senare att det var inte mening gör mig riktigt beskiven.
  Kenan K gillar detta
 • Noll V
  Noll V skrev om Kundkraft Sverige AB
  VARNING FÖR KUNDKRAFT!
  "Vi ger dig alltid ett bra elpris och ser till att automatiskt omförhandla ditt elavtal när det är dags."
  Det låter ju bra. Så jag anslöt mig.
  Det skulle jag aldrig ha gjort. För kundkraft bröt kontraktet med min tidigare elleverantör i förtid, vilket resulterade i en sluträkning på 900 kr (!) för avtalsbrott eftersom jag inte fullföljde min bidningstid på 6 månader.
  900 spänn !!!
  De pengarna hade räckt till flera månaders elförbrukning för min del!
  Kundkraft suger duktigt!
  Aldrig mer!
  gillar detta
 • Lisa E
  Lisa E skrev om Kundkraft Sverige AB
  Ett bra företag om man skiter i vad man betalar för elen! Är man medlem här så kan man ju lika gärna ha sitt elnätsbolag. Dom sammarbetar bara med ca 4st elbolag i taget. Och dom kan inte garantera längsta pris. Vilket dom aldrig säger när dom säljer in sig!
  gillar detta
 • Ulrika R
  Ulrika R skrev om Kundkraft Sverige AB
  I mars anmälde vi oss till Kundkraft, fortfarande har vi inget hört från kundkraft, vid kontakt när jag ringer säger de att de inte fått tillräckligt med uppgifter, men konstigt nog hade de tillräckligt för säga upp vårt abonnemang med e-on direkt.

  När jag anmälde min svärmor den 14 juni, säger de upp avtalet med eon 26juli, det har då automatiskt förlängts med 1 år, efter uppsägningen inte kommit i tid från Kundkraft. Detta skall göras med automatik, men varför det inte gjorts vet ingen.

  Alla kan gör fel, tom flera fel som i detta läget, men att inte ha några förklaringar, inte göra några försök till lösa problemen vid kontakt är ett otroligt dåligt kundbemötande. Tydligen finns det bara två chefer på kundkraft man kan prata med enligt kundtjänst, och de bägge har semester samtidigt.

  Nej, när vi hade kundkraft och det var nyetablerat fungerade det bra, och är ett otroligt bra koncept, nu har de inte kapaciteten att klara av kunderna. Har i mitt arbete som fastighetsmäklare rekommenderat mina kunder att teckna med Kundkraft, men tyvärr kan jag inte annat än avråda dem idagens läge.
  gillar detta
 • Mikael K
  Mikael K skrev om Kundkraft Sverige AB
  Ett riktigt skitbolag om något går fel!

  Vi anmälde dem till ARN, men eftersom vi "bara" förlorade 1 700 kr (dvs under 2000 kr) prövade ARN inte ärendet. Kan säkert vara ett bra sätt att handla el på, om allt funkar. Men ett riktigt dåligt alternativ om saker och ting inte faller ut bra eller det blir något problem. Bottennapp för mig och att de försöker spinna på att de är på kundernas sida - är rent skitsnack! De trampar gärna på din integritet och struntar fullkomligt i den lilla människan, bara de får sin provision från energibolagen de handlar från (hur ser utvalsprocessen ut tex, varför väljs vissa bolag ut till att vara med i en upphandling och andra inte ...). Finns mycket mer, se upp, om du kryssar i på deras hemsida kan det bli mycket dyrbart och svårt att ta sig ut - vi skulle först få betala 10 000 kronor, att det sedan "bara" blev 1 700 kr tyckte kundkraft var positivt (1 700 för ingenting).
  gillar detta
 • Rosie L
  Rosie L skrev om Kundkraft Sverige AB
  Jag har dessvärre inte haft några bra erfarenheter av detta företag!
  gillar detta
 • Erik S
  Erik S skrev om Kundkraft Sverige AB
  Jag har varit medlem i Kundkraft i flera år och är helnöjd. Sedan jag anmälde mig till deras rörliga variant har jag inte behövt lägga någon som helst energi (!) på att hålla koll på priser och leverantörer. Upphandlingar har skett varje år och bytet har varit helt automatiskt. Jätteskönt att slippa bry sig och veta att man alltid har ett vettigt avtal. Kanske inte det 100% absolut bästa i varje enskilt ögonblick, men hur många orkar vara på hugget varje månad?

  Tillräckligt bra och helt automatiskt är perfekt för mig.

  Villaägarna har dem som medlemsförmån, men har nyligen haft synpunkter på villkorsändringar under avtalsperioden. Sök på deras hemsida. För mig är det ingen issue.
  gillar detta
 • Lars B
  Lars B skrev om Kundkraft Sverige AB
  Finns dom? Webbsidan finns ej, problem med företag de anlitat i konsumenters namn.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Parkvägen 2 A, 169 35 Solna
Kategorier