Alla kategorier Webshop Kalmar Västervik La Villa Vandringar
Vandringar

Vandringar
en del av La Villa

Box 12205, 102 25 Stockholm — Visa karta

4.4 / 5 i betyg — 36 rekommendationer
Vi på La Villa kan även erbjuda aktivitetsresor för dig som gillar att njuta av livets goda, och det gör man ju bäst i Italien! Här finns otroliga landskap, en historia som erbjuder en mängd sevärdheter och en av världens mest fantastiska smakupplevelser. Vi kan skräddarsy resor åt dig men vi har även färdiga resor att välja mellan. Med oss kan du cykla runt på egen hand i Toscana eller vandra längs kusten i Cinque Terre. Nu kan du dessutom kombinera segling i medelhavet med vandring. Välkommen!

Läs vad 36 användare tycker om Vandringar

 • Rose-Marie B
  Rose-Marie B skrev om Vandringar en del av La Villa
  Arrangemanget kring konserten med Andrea Bocelli inklusive boendepaket var en mycket positiv upplevelse. Alla delar fungerade perfekt.
  gillar detta
 • Ann-Sofi I
  Ann-Sofi I skrev om Vandringar en del av La Villa
  Vi hade fantastiska vandrings dagar och var mycket nöjda med La Villas upplägg och bemötande. Super nöjda med hela konceptet!!
  gillar detta
 • Lena H
  Lena H skrev om Vandringar en del av La Villa
  Vi har alltid varit nöjda när vi bokat vandringar genom La Villa. Tjejresan i september (ingen direkt vandringsresa) var mycket välorganiserad och vi fick ett mycket bra bemötande, allt fungerade suveränt.
  gillar detta
 • Synnöve J
  Synnöve J skrev om Vandringar en del av La Villa
  Overnattinggstedene var veldig bra, men de aggressive hundene ødela dessverre veldig mye av turopplevelsene. Jeg ble angrepet av hotelleierens hund og møtte på løse hunder, og 2 ganger gikk løypa gjennom gårder med løse hunder! Holdt på å snu begge gangene, men til slutt kom eieren ut og sa det ikke var noen fare. Kartene var ikke bra, løypene burde vært tegnet inn.
  gillar detta
 • Anna S
  Anna S skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra bemötande som väl svarade upp mot mina förväntningar.
  gillar detta
 • Inga L
  Inga L skrev om Vandringar en del av La Villa
  Här kommer mina reflektioner kring Tjejresan 28 augusti. Resan var mycket välplanerad med smidiga transporter och ett varierat program. Guiden - Annika Loi - var som klippt och skuren för den här resan; en i gänget utan att bli alltför personlig och med superkoll på läget. Hotellet var bra. Poolen var dock en missräkning med lågt vatten och smutsig kant. Hotellmaten var okej men vi åt mycket bättre på utflykterna både vid regelrätta måltider och aptitretare vid vandring och vinprovning. Hotellets läge med terrass och olivträdgård vägde dock upp detta! Guiderna vid utflykterna var utmärkta. Några av deltagarna upplevde nog en del aktiviteter som alltför ansträngande. Loi såg dock till att de som behövde hjälp med transport och liknande fick det. Jag rekommenderar denna resa å det varmaste! Inga Larsson
  gillar detta
 • Glenn M
  Glenn M skrev om Vandringar en del av La Villa
  Har inte varit med på någon vandring
  gillar detta
 • Eva W
  Eva W skrev om Vandringar en del av La Villa
  Allt kring bokningen har fungerat mycket bra. Arrangemanget på plats var också mycket bra från boende till transporter. Vistelsen på vingården får 10 stjärnor.
  Vi har dock synpunkter på själva vandringen. Vi saknade kartor, det var inte helt lätt att veta alla gånger vart vi skulle ta vägen, och beskrivningarna var inte fullständiga. Vandringarna var också längre än aviserat och mycket svårare än vad vi väntat. För vår del (vi var ett stort sällskap med olika konditions- och ambitionsnivåer) hade det varit bra med alternativa leder.
  För att summera så har allt det praktiska fungerat bra men nivån på vandringarna har varit för hög/svår för oss som grupp så vi kommer inte att vända oss till La Villa i fortsättningen.
  2016-12-22 La Villa svarar Eva W
  Hej Eva och tack för dina synpunkter
  När det gäller vandringen erbjuder vi att man laddar ner gps-kartan i sin mobil. Vi är medvetna om att alla inte hanterar detta och ska se till att det alltid finns en papperskarta att erhålla på plats. Inför 2017 har vi blivit lovade detta från regionen i Italien och ska också se över informationen för att undvika eventuella otydligheter.
  Det är alltid en utmaning att arrangera en resa för ett större sällskap med olika önskemål och förutsättningar. Ni berättade att ni hade olika erfarenheter och vi erbjöd oss att ta fram alternativa vandringsprogram åt er för de som inte orkade vandra lika mycket.
  Vi är glada över att ni på det hela taget hade en så positiv upplevelse.
  Hälsningar, Johan Ekmark
  gillar detta
 • Elsie H
  Elsie H skrev om Vandringar en del av La Villa
  Vi fick ett gott bemötande
  Dock var ibland översättningen till engelska lite otydlig ,det saknades parantestecken som gjorde att vi gick fel etc
  Alltså behöver beskrivningarna ses över
  Men i stort sett mycket bra !
  Turupplägget toppen bra !!!!
  Vi hade en supervecka !
  Återkommer gärna som kund
  .
  dessutom hade vi velat ha kartorna hemskickade och inte få dem först när vi anlände till Aosta
  gillar detta
 • Michael P
  Michael P skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra på många sätt. Bla enkelt att "rådda" för ett sällskap.
  Men lunchpaketen och vandringsbeskrivning bör vara bättre. matigare lunchpaket samt att beskrivning var rörig.
  gillar detta
 • Eva J
  Eva J skrev om Vandringar en del av La Villa
  Jag har rest två gånger på Tjejresa med La Villa vilket har varit helt perfekt med olika inslag, cykeltur vandring matlagning vinprovning .Mycket bra och välorganiserat med fantastiska Annika som reseledare.
  Eva Johansson
  gillar detta
 • Rose-Marie H
  Rose-Marie H skrev om Vandringar en del av La Villa
  En suverän resa med mycket bra sammansättning av människor. Fantastisk reseledare
  gillar detta
 • Göran J
  Göran J skrev om Vandringar en del av La Villa
  Allting fungerade bra. Fina hotell och bra mat och bemötande. Men, vandringen var mycket mer krävande än man kunde utläsa ur La Villa´s beskrivning. Beskrivningarna vi fick på plats stämde bättre med "vandringsverkligheten".
  gillar detta
 • Elisabeth F
  Elisabeth F skrev om Vandringar en del av La Villa
  Hej! Har inte deltagit i någon resa med La Villa med enbart vandringar. Däremot var jag med på tjejresan i somras och där ingick i och för sig en vandring med guide upp i bergen en fm. Mycket trevligt och bra guide.
  gillar detta
 • Stefan F
  Stefan F skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra och enkelt att få information om resan och att boka. Vingården med mycket god mat fantastiska viner och Francesca som värd var fantastiskt. Själva vandringen var i det hela ganska bra men vissa partier var mycket dåliga och motsvarade inte förväntningarna.
  gillar detta
 • Åsa H
  Åsa H skrev om Vandringar en del av La Villa
  10 poäng av 10 möjliga!!!
  Från
  gillar detta
 • Christina S
  Christina S skrev om Vandringar en del av La Villa
  jag har inte varit på vandring med La Villa utan det var ett boendepaket med konsert, Andrea Bochelli. Den gemensamma middagen innan konserten låg nära o bra men var annars inget vidare. Boendet hade ett väldigt fint poolområde, matsalen inget mysig alls, för stor och riktigt trist mat för att vara i Italien.
  2016-12-20 La Villa svarar Christina S
  Hej Christina.

  Rubriken blev missvisande då frågan från oss gäller både vandringar, cykelresor och andra aktiviteter som vi förmedlar.

  Middagen som är inkluderad i priset är ett sett för oss att kunna dela ut biljetterna samt att ge deltagarna möjlighet att parkera bilen så nära arenan som möjligt. Det är en enklare middag eftersom det inte finns tid innan det är dags att vandra vidare till konserten.

  Vi noteter informationen om hotellet och ska se över valet inför framtiden. Tack för att du tog dig tid att besvara frågan från Reco.
  Hälsningar, Johan Ekmark
  gillar detta
 • Gunilla B
  Gunilla B skrev om Vandringar en del av La Villa
  Tyvärr har jag aldrig deltagit i någon vandring arrangerad av La villa. Däremot en konsert
  gillar detta
 • Ann-katrin A
  Ann-katrin A skrev om Vandringar en del av La Villa
  Det var en mycket bra ordnad resa. Bagaget var i tid till varje boende på efter middagarna. Goda 3-4 rätters middagar varje kväll samt mycket trevlig personal.
  Ett plus att efter det hade snöat en natt blev vi kontaktade att ta bussen till nästa plats pga halkrisk eftersom det var den högsta och smalaste stigningen.
  Hälsningar från 3 nöjda vandrare.
  gillar detta
 • Elisabeth E
  Elisabeth E skrev om Vandringar en del av La Villa
  Stort sett mycket bra övernattningsställen. och bra mat.

  Ett övernattningsställe Munt de Volt var dock inte så bra. Det var kallt /småfuktigt på rummet, middagsmaten var enkel, och det var väldigt smutsigt på en toalett vid matsalen. Munt de Volt

  Kartorna kunde varit bättre - Angiven tidsbruk var mindre än vår och också för andra vi mötte på vår vandring.

  Eftersom förbindelsen Bellagio - Lecco, och Lecco - Bergamo är mycket bättre och enklare än förbindelsen Bellagio - Como, Como- Bergamo borde det varit upplyst som ett alternativ .
  2016-09-25 Johan E svarar Elisabeth E
  Hej Elisabeth och tack för din information. Vi ska se över både de olika övernattningsställen, kartor men framför allt just informationen om returresan som vi faktiskt inte varit uppmärksamma på. Hälsningar, Johan Ekmark
  gillar detta
 • Anneli G
  Anneli G skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra bemötande vid bokning och vid frågor inför resan.
  Påtalade vad jag upplevde som brister efter resan och fick ok respons på det.
  gillar detta
 • Ann-charlotte L
  Ann-charlotte L skrev om Vandringar en del av La Villa
  Att som var bokat stämde mycket väl, såväl upplevelser som transfers. Mycket nöjda med resan som helhet. Bra bemötande vid bokning.
  gillar detta
 • Mia E
  Mia E skrev om Vandringar en del av La Villa
  Vi i mitt gäng var glada och nöjda med allt från bokning och info till ort och hotell.
  gillar detta
 • Lisbet E
  Lisbet E skrev om Vandringar en del av La Villa
  Har aldrig gjort några vandringar med La Villa.
  Däremot en spännande resa i juni till norra Italien för att bese Christos The Floating Piers. Betyget nedan gäller denna resa!
  gillar detta
 • Janneke W
  Janneke W skrev om Vandringar en del av La Villa
  Mkt bra service och trevligt mötande. Fantastisk mat och vacker vingård med ursökta viner förstås. Det regnade tyvärr en del när vi var där men gick ändå okej att vandra, skippade dock den långa rundan andra dagen och promenerade mer runt i långa byn. Det var för regningt helt enkelt. Superbra ordnat överlag. Regn är ju inte La Villas fel :)
  2016-09-25 Johan E svarar Janneke W
  Hej Janneke och tack för din utvärdering.
  Och tyvärr - vädret är inte något vi har makt över att styra. Jag är ändå glad att du fick en härligt stund även i den charmiga byn.
  Hälsningar, Johan Ekmark
  gillar detta
 • Bitte I
  Bitte I skrev om Vandringar en del av La Villa
  Hej!
  Jag hade en fantastisk 60 årsdag under vandringen o Barolo Pie Monte. Hittade på lunchen uppe i bergen helt oförutsett en resturang som fått utmärkelse som en av Italiens bästa. Det oväntade kan hända och det hände rätt dag 🍀 Ett minne att le åt! La Villa har haft ett fantastiskt bra bemötande. Mycket personligt och vänligt!
  Jag återvänder gärna för nya resor!
  Med vänlig hälsning,
  Bitte
  gillar detta
 • Ann-kristin Ö
  Ann-kristin Ö skrev om Vandringar en del av La Villa
  Trevligt bemötande. ock reste jag ensam och hade nog önskat lite mer gruppkkänsla guidning än vad som gavs.
  2016-09-25 Johan E svarar Ann-kristin Ö
  Hej Ann-Kristine och tack för ditt svar.
  Vår grund har varit att erbjuda vandrings, cykel och skidsafari på egen hand. Men vi har tagit till oss att flera har önskat gruppresor med oss och vi planerar för detta i framtiden.
  Hälsningar, Johan Ekmark
  gillar detta
 • Siv O
  Siv O skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra bemötande från La Villa med hög servicegrad och flexibilitet för att möta våra önskemål.
  Bra hotell.
  Bra kartor och beskrivningar.
  gillar detta
 • Monica N
  Monica N skrev om Vandringar en del av La Villa
  Allt fungerade bra från första kontakt, till ankomst, vistelsen och hemresan. Dock kunde underlaget som beskrev vandringen vara något tydligare på ett par ställen.
  gillar detta
 • Harald J
  Harald J skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra respons och snabba svar på våra frågor. Vi har gjort två resor. Den första fick vi hjälp med att hyra våning och hotell på Sicilien förutom själva vandringen. Bra hjälp. Andra gången köpte vi ett standardpaket rakt av och det funkade bra det med.
  gillar detta
 • Helene J
  Helene J skrev om Vandringar en del av La Villa
  Jag är nöjd med det bemötande jag fick. Resan vi gjorde i maj uppfyllde absolut våra förväntningar.
  gillar detta
 • Per L
  Per L skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra bemötande. Bra service. Stor flexibilitet i att möta upp våra önskemål. Bra stöd även på plats i Italien med tips och ideer. Generellt sett mycket bra upplevelse som jag gärna gör om.
  gillar detta
 • Peter A
  Peter A skrev om Vandringar en del av La Villa
  Bra planerat och genomfört på alla sätt. Tänker boka fler vandringar med LaVilla.
  gillar detta
 • Per F
  Per F skrev om Vandringar en del av La Villa
  Hej,
  vi gjorde en cykelresa strax norr om Rom och bodde på ett B&B, som La Villa anordnade. troligen var vi de första som var där.
  vi har tidigare get verksamheten mycket beröm osv.
  så vi är väldigt nöjda med detta upplägg.
  gillar detta
 • Hans F
  Hans F skrev om Vandringar en del av La Villa
  La Villa svarade snabbt, var hjälpsamma och resmålet, boendet och aktiviteterna var bättre än förväntat.
  gillar detta
 • Björn L
  Björn L skrev om Vandringar en del av La Villa
  La Villa är kunniga, engagerade och erbjuder unika reseupplägg. De har känsla för vad som är autentiskt. Kombinationen vandring och det goda livet gör vi gärna om igen. Och vi rekommenderar La Villa varmt!
  gillar detta
Uthyrning
4.6 / 5 — 70 recos
Vandringar
4.4 / 5 — 36 recos
Bröllop/Fest
4.7 / 5 — 29 recos
Konferens
5.0 / 5 — 5 recos