Läs vad 16 Läs vad Samtalsterapi
2018-04-10Insamlad av företaget
Laila blev min livlina under en svår tid. Vid vårt första möte kände jag direkt förtroende för henne. Med värme, respekt och med stor kunskap hjälpte hon mig att hitta tillbaka till min styrka och livsglädje.
2018-04-09Insamlad av företaget
Ett mycket lugnt o förtroendeingivande bemötande. Förväntningar väluppfyllda o tacksam för att Laila någonstans hade erfarenhet av min erfarenhet ... helt enkelt en nöjd kund som mår bättre idag.
2018-04-04Insamlad av företaget
Samtalsterapi som var mycket givande. Företaget levde upp till mina förväntningar och jag är mycket nöjd.
skrev om - Visa svar
2018-04-04Insamlad av företaget
Laila är en mycket inkännande och kunnig parterapeut. Vi fick mycket bra stöd av henne och skulle absolut rekommendera!
2014-02-28Spontant omdöme
En mycket kompetent terapeut. Jag kan verkligen rekommendera henne. Maria
2012-01-02Spontant omdöme
Laila är en helt underbar och varm person. En bra lyssnare och har många bra tips. Är så tacksam att jag fått lära känna henne. Man ser fram emot att träffa henne och går därifrån med ett leende. Är så tacksam för att jag har fått möjlighet att komma till henne och älta mina problem.Det går sakta men säkert framåt. Tack Laila, du är en klippa! :)
2011-12-20Spontant omdöme
Jag kom till Laila när jag precis hade fått mitt andra barn. Jag kände mig nedstämd, trots denna tid när man förväntar sig vara som lyckligast. Det var verkligen skönt att få komma och prata av sig och att få stöd. Jag såg fram emot varje möte. Laila är verkligen lyhörd och klarsynt. Förutom att lyssna och ge stöd så har hon har även hjälpt mig genom att ge konkreta råd och metoder. Jag använder mig nu av Lailas kloka råd dagligen. Ett varmt tack Laila för att du har varit med och hjälpt mig hitta glädjen igen!
skrev om