Malin Vesterberg

Malin Vesterberg

Malin Vesterberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bålsta

Malin Vesterberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Malin Vesterberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Vesterberg har haft 0 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

16 omdömen om Malin Vesterberg

Sedan starten hos Reco 2022
Sanja L

Positiv, erfaren , inger trygghet Mån om sina affärer och deras kvalitet

Erik J

Jag är mycket nöjd med Malin som mäklare. Hon var professionell, förtroendeingivande och tillmötesgående. Hon hjälpte mig på flera sätt genom hela köpet och hon får mina varmaste rekommendationer.

Lena E

Jätte gullig o trevlig , det kändes rätt från början . Sen har det varit tufft när marknaden har varit svår . Men hon peppade hela tiden 🤗

Marie B

Välkomnande, tydlighet och ärlighet. Kunnig i sin roll. Snabb återkoppling på frågor. Köpte en villa.

Lillemor R

Mycket bra ! Allt stämde med förväntningarna. Hittade en lägenhet.

Dan M

Jag är supernöjd med allt. Trevligt bemötande och enkel att tycka om.

Per M

Trevligt personligt bemötande, kunnig okomplicerad angagerad och omtänksam och hjälpsam alltid tillgänglig för frågor under denna process med bostadsförsäljning hon gjorde det där lilla extra över förväntan,.bra kommunikation.

Majvor T

Malin är en mycket engagerad o kunnig mäklare! Alltid nåbar , hjälpsam o kommer med bra tips för styling mm! Vi är mycket nöjda med försäljningen av vår brors hus i Kivinge!

Janita W

Mycket trevlig och omhändertagande. Hon var snabb i sitt handlande. Gav svar på mina frågor. Kompetent och noggrann. Jag köpte en lägenhet.

Carolina B

Professionellt och kunnigt bemötande av Malin från första mötet. Tillgänglig för frågor och hjälp vid första husköpet vilket var väldigt betryggande.