Anna Ekstrand

Anna Ekstrand

4.7 / 5 baserat på 170 omdömen

Anna Ekstrand är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna & Sundbyberg

.

Anna Ekstrand har varit registrerad mäklare sedan 2010-04. Anna Ekstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-02 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna Ekstrand har haft 0 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

170 omdömen om Anna Ekstrand

Sedan starten hos Reco 2013
 • 2018-09-11 Insamlad av företaget
  Jag köpte en trea på Klippgatan. Anna gjorde ett utmärkt arbete som mäklare, både under visningarna och vid kontakterna vid kontraktsskrivning mm. Det jag skulle vilja ta upp är att när vi vunnit budgivningen, då jag befann mig i Skåne, och trodde att allt var frid och fröjd med det vi gjort upp om att vi skulle sköta det administration digitalt till vi skulle ses några dagar senare för att fysiskt skriva på papperna, ringde Anna upp ett par timmar senare och sa att säljarna absolut ville träffas fysiskt på kvällen för att skriva på. Jag fick ett ultimatum om att infinna mig före kl 19 annars skulle lägenheten gå över till den nästkommande budgivaren. För min del betydde det att jag fick ställa in möte som varit planerat långt i förväg, boka biljett på nästa flyg till Stockholm, ta taxi till kontoret, skriva på och sedan ta flyget tillbaka till Skåne igen.

  Nu styr ju inte mäklaren över en säljares lätt paranoida önskningar och handlingar och jag tror att Anna gjorde vad hon kunde för att försöka säga till dessa två unga jurister att kutym är att den som vunnit budgivningen är den som får tillgång till lägenheten och att man inte kan förvänta sig att köparen omedelbart kan komma och skriva på. Att det är en helt normal process att man sköter det via mail tills man har möjlighet att träffas och skriva på. Jag kom dessutom med förslaget att jag skulle gå in på Länsförsäkringars kontor som fanns i den stad jag befann mig och skriva på i en av Annas kollegers närvaro som vittne. Då hade det bara varit min risk att säljarna ev inte skulle skriva på när vi väl sågs men det var inget säljarna ville lyssna på. Om nu juridiken var så viktigt som jag förstod att den var i det här fallet vore det helt vattentätt för dem. Nåja, outgrundliga äro vissa personers handlingar och åsikter.

  Varför jag skriver en så lång kommentar är för att eventuellt undvika för andra köpare att hamna i samma situation. Jag föreslår att ni är extremt tydliga med att berätta redan tidigt i kontakten med säljaren hur det kan gå till efter att budgivningen är över så säljaren är förberedd på att en köpare kanske inte står runt hörnet med pennan i hand bara för att man varit med och vunnit en budgivning. Livet och jobbet går naturligtvis vidare när budgivningen äger rum och alla köper ju inte bostad exakt där de redan bor eller befinner sig.

  Med hopp om att det kan hjälpa kommande köpare.
  Bästa hälsningar
  Ann-Sofie Mårtensson
  Gilla
 • 2018-09-10 Insamlad av företaget
  Jag fick tag på Anna genom rekommendation och så fort jag träffade henne så kände jag ett stort förtroende. Hon fanns där och stöttade under hels processen, alltid glad och positiv. En fantastiskt människa och mäklare.
  Gilla
 • 2018-09-10 Insamlad av företaget
  Jag sålde ett stadsradhus i Sundbyberg med Annas hjälp. Anna är professionell, snabb i kommunikationen och har ordning på sina affärer men är också personlig och väldigt trevlig.
  Gilla
 • 2018-02-11 Insamlad av företaget
  Anna har en bred kunskap, och redan från början fick jag en stark tillit gentemot henne. Hon är professionell och viktigast av allt hon lyssnar. Jag är väldigt nöjd. Och kommer definitivt att vilja samarbete med henne igen i framtida försäljningar.
  Gilla
 • 2018-02-10 Insamlad av företaget
  Underbar! Anna var tillmötesgående och hjälpsam.
  Gilla
 • 2018-02-10 Insamlad av företaget
  Anna Ekstrand gav mig som förstagångsköpare en trygg känsla igenom hela processen gällande köpet av bostad. Hennes professionalitet genomsyrade allt från visningen av bostaden till det avslutande skrivningen av kontraktet. Rekommenderar varmt hennes tjänster som mäklare till alla som går i tankar att köpa bostad!

  Mvh Tom Holm
  Gilla
 • 2017-12-19 Insamlad av företaget
  Anna var duktig och väldigt hjälpsam i processen. Vi fick ett mycket bra intryck av henne som mäklare.
  Gilla
 • 2017-12-11 Insamlad av företaget
  Vi var mycket nöjda med Anna som verkade ha koll på det mesta.
  Det kändes tryggt att hon sålt samma lägenhet två år tidigare och hade koll på området.
  Vi fick hjälp i bank-processen så vi hade koll på vad som hände.
  När vi säljer så kommer vi kontakta Anna eftersom allt gick så smidigt.
  Gilla
 • 2017-12-11 Insamlad av företaget
  Anna har ett professionell bemötande och hade förberett sig noga inför vårt första möte. Allt från tidsplan till praktiska detaljer var tydliga och genom hela försäljningsprocessen så har Anna hela tiden varit tillgänglig samt löpande uppdaterat mig och status.
  Anna har även visat på ett professionellt bemötande mot köpare där det inte uppkommit några oklar heter genom processen.
  Jag skulle rekommendera Anna till andra som går i säljtankar!
  Gilla
 • 2017-12-07 Insamlad av företaget
  Mycket bra service och bemötande (över förväntan), både innan och efter kontraktskrivning.
  Gilla