Alla kategorier Byggföretag Stockholms län Stockholm Södermalm Legio Bygg & Badrum AB

Legio Bygg & Badrum AB

Birkagatan 3, 113 36 Stockholm — Visa karta

4.4 i betyg av av 14 omdömen
 
Välkommen till Legio Bygg & Bad!

Vi erbjuder helhetslösningar inom byggtjänster, skräddarsydda efter dig som kund. Vårt främsta mål är alltid att ge den bästa servicen. Därför har varje medarbetare hos oss ett kvalitetsansvar och är handplockade.

Vi är specialister på helrenovering, kök, badrum, ombyggnad och tillbyggnad. Vi följer noggrant alla riktlinjer från Byggkeramiksrådets branschregler och har deras utfärdade behörighet. Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster eller ger dig en kostnadsfri offert!

Läs vad 14 kunder tycker om Legio Bygg & Badrum AB

 • 2019-03-26

  Spontant omdöme
  Sepideh J skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade Legio Bygg & Badrum för renovering av vårt badrum.
  Vi vill tacka Adam och hans duktiga killar för ett utomordentligt arbete. Adam var med oss under hela projektet. Han har varit snabb i återkoppling, hjälpsam, serviceinriktad och kunnig i sakfrågor. Det har känts tryggt. Hantverkarna på plats har varit oerhört skickliga och noggranna med städning efter avslutad arbetsdag.
  De har varit flexibla, vänliga och ödmjuka från början till slut.
  Badrummet blev över förväntan, vi är supernöjda med resultatet.
  Vi rekommenderar varmt Legio Bygg och kommer att anlita de igen när vi behöver hjälp. Läs mer
  gillar detta
 • Joel H

  2019-01-23

  Spontant omdöme
  Joel H skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Jag anlitade Legio Bygg när jag skulle bygga nytt badrum i mitt nyköpta hus. Jag har mycket höga krav när jag renoverar, och gör därför oftast det mesta själv, eftersom jag inte brukar bli nöjd när jag anlitat hantverkare. I detta fall valde jag att göra allt jobb själv, förutom just plattsättningen där jag känner till mina egna begränsningar. Just plattsättning är ett hantverk (konstform) som kräver stor skicklighet och lång yrkeserfarenhet. Till råga på allt så valde vi stora plattor som var mycket svårsatta. Golvplattan var 600x600 med två fallriktningar på golvet (=mycket svårt). Väggplatta 200x1200, med specialbyggd nisch i plattans storlek (=mycket svårt).
  Legios plattsättare överträffade mina högt satta förväntningar. Resultatet är bland det bästa som jag sett. Vi är mycket nöjda. Priset som de tog var dessutom mycket överkomligt. 30-50% lägre än de konkurrerande offerter som jag tog in. Legios hantverkare hjälpte mig dessutom med tips och råd, som gjorde att jag kunde förbättra och hålla nere kostnaden på min del av arbetet i badrummet.
  Jag ger Legio en stark rekommendation. Läs mer
  gillar detta
 • Rickard S

  2018-12-24

  Spontant omdöme
  Rickard S skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade Legio Bygg för att renovera vårt badrum. Vi ställde höga krav och hade höga förväntningar på att Legio Bygg skulle leverera på dessa, och det gjorde de verkligen! 

  Legio har varit professionella genom hela processen, allt från säljarbetet, renovering och uppföljning. Projektledaren Daniel har varit tillgänglig, tydlig och behjälplig, vilket skapat en stor trygghetskänsla hos oss som kund. 

  Vi är supernöjda med resultatet, priset landade helt enligt budget och vi kan varmt rekommendera andra att anlita Legio Bygg & Badrum AB! Läs mer
  gillar detta
 • Cecilia K

  2018-12-16

  Verifierad kundrelation
  Cecilia K skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  ................................... Läs mer
  gillar detta
 • 2018-12-08

  Spontant omdöme
  Niclas B skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade Legio Bygg i konkurrens med fyra andra etablerade företag för att bygga om vårt källarplan med nytt badrum, toalett samt tvättstuga. Och vi är otroligt nöjda med slut resultatet men oxå med kommunikation med Daniel och Salle under projektets gång. Daniel och Salle var alltid tillängliga att svara på våra frågor och de kom med praktiska lösningar vilket gjorde att vi i slutändan sparade pengar. De håll tidsplanen och städade varje dag efter sig vilket gjorde detta stora projekt till väl investerade pengar.

  Betyg 5/5 och vi rekommenderar alla som går i byggtankar att anlita Legio med Daniel och Salle i spetsen. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-12-07

  Spontant omdöme
  Henna P skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Vi anlitade Legio Bygg & Badrum för att renovera vår lägenhet. Nytt kök, nytt Badrum, nya golv samt målning av samtliga rum.

  Vi är så nöjda med arbetet, kommunikationen med Daniel och Salle var tydlig och korrekt genom hela renovering.

  Rekommenderas starkt! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-11-22

  Spontant omdöme
  ia f skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  jag valde bland 5 olika företag. Legio bygg var varken billigast eller dyrast, men de hade definitivt den trevligaste projektledaren.Duktiga killar. Håller rent och snyggt efter sig. Lite dåliga på att återkoppla men förutom det så gör de ett toppenjobb Läs mer
  gillar detta
 • Jessica F

  2018-09-10

  Spontant omdöme
  Jessica F skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Mycket professionellt bemötande och utförande av arbetet. Trevliga medarbetare. Denna gång fick vi hjälp med köksrenovering. Tidigare har vi anlitat Legio Bygg & Badrum AB för större ombyggnad av nedervåningen inklusive byte av del av stammarna, totalrenovering av badrum, tvättstuga mm. Vi anlitar dem gärna nästa gång vi behöver hjälp.

  //Jessica Läs mer
  gillar detta
 • Karin H

  2018-08-06

  Spontant omdöme
  Karin H skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Jag kan tyvärr inte rekommendera denna firma. Vårat projekt var en total badrumsrenovering på 4 kvm under perioden början av året 2018. Allt började bra och dom är riktigt duktiga på att sälja in sina tjänster samt får en att känna sig speciell och förtroendet mellan oss fanns där i början. Efter att arbetet satt igång byttes vår kontaktperson med företaget 4 gånger (Oliver, Daniel, Ilias och Salle) . Kontakten funkade bra tills problem började dyka upp och vi tog in egen besiktningsman. Då kan man tyvärr räkna med att inte få svar på dina frågor under en längre tid och man undrar om de verkligen exicterar. Projektet blev inte klart i tid och åtgärdelser av de sista punkterna tog lång tid.

  Vi blev mycket nöjda med plattsättaren som faktiskt är det enda som gjort att vi är nöjda med denna renovering. Men det kräver att man ligger på för kommunikationen och ändringar under projektets gång gick endast muntligt genom legio till de icke svenskspråkiga hantverkarna. Skulle jag använda dem igen skulle jag kräva att kommunikationen vidare till utförandet blev exakt så som vi kom överens om och i så fall skriftligt. Tyvärr många brister gjorde att vi tappat förtroendet för Legio som företag därför kan vi inte rekommendera dem. Dock önskar jag att dom tog till sig och lär sig av projekten som dom gjort sämre ifrån sig på så att i framtiden kan dom bli bra igen. Anlita dem om du vill känna dig unik och speciell i början men inte om du riskerar att hamna osams då läggs all skuld på dig som beställare. Vi är nöjda med badrummet trots att det inte uppfyllde min dröm. Läs mer
  gillar detta
 • Catharina G

  2018-08-03

  Spontant omdöme
  Catharina G skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Ett av de värsta företagen jag varit i kontakt med. Fruktansvärt dålig projektledning och slutresultatet är under all kritik. Vid närmare granskning så är det så vansinnigt många fel och brister. De kan tyvärr inte något om den typ av renovering de åtog sig. Om jag själv inte hade läst på kring hur en dränering ska utföras och hur fönsterbleck ska monteras så hade det varit ännu mer katastrofalt slutresultat än vad det är idag. (Dräneringen fick de för övrigt göra om helt då det var felaktigt utfört).

  Jag var tvungen att pausa bygget de dagar jag var borta, pga att kag inte vågade låta dem jobba på mitt hus om inte jag var närvarande.

  De tog även in en UE, utan att tala om det, och denna UE var om möjligt ännu mer okunnig än Legio Bygg. De jobbar efter att hitta snabba lösningar, dock inte fackmannamässigt utförda.

  Kvar står vi med ett hus som på långt håll ser bra ut, men med så många anmärkningar att man blir mörkrädd. Det är bland annat glipor på 1 runt fönsterna, där regn/snö och annat kan åka rakt in bakom panelen.

  När du frågar dem, så är de nöjda med arbetet och tycker det är bra utfört. Ordet yrkesstolthet verkar inte existera i deras vokabulär, för om detta är något de är nöjda med kommer bolaget inte överleva länge till.

  Efter tre chanser att åtgärda allt har bolaget slutat svara på mina samtal och mail. Efter min recension på offerta ringde de upp mig och försökte göra en överenskommelse för att ta bort recensionen. Kanske fler kunder som fått en deal för att inte skriva negativt?

  Jag skulle inte rekommendera någon att anlita Legio Bygg. Ett bolag som detta är anledningen till att vi har TV-program som fuskbyggarna. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-18

  Spontant omdöme
  Charlie F skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Jag är väldigt nöjd med den service och bemötande jag fick av Legio Bygg. Det var alltid snabb och glad återkoppling på olika frågor. Stämningen under projektet var mycket trevligt och det kändes verkligen som vi jobbade gemensamt mot samma mål.
  Ett badrum är den största investeringen man gör i sin lägenhet och jag upplevde att jag verkligen gjorde ett bra val att anlita Daniel och hans team.

  Jag rekommenderar Legio Bygg & Badrum AB Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-18

  Spontant omdöme
  Kenneth H skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Legio Bygg har gjort badrumsrenovering och vi är mer än nöjda. Alla har varit hjälpsamma och trevliga. Badrummet blev klart före utsatt tid. Rekommenderar varmt. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-06

  Spontant omdöme
  Johan D skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Legio Bygg gjorde en totalrenovering av vårt badrum under sommaren och höll i projektet från start till mål på ett imponerande sätt med minsta möjliga strul för oss som kund. Deras samarbete med Konradssons (som också var imponerande proffsiga) vad gäller material funkade perfekt. Efter att alla val var gjorda på Kakelspecialisten i Årsta från vår sida så fixade Legio Bygg och Kakelspecialisten resten tillsammans. Legio Bygg arbetade mycket strukturerat och kommunicerade tydligt under projektets gång. Det uppkom ett par oväntade saker som de dock löste galant efter att ha tydligt förankrat med mig vilka extrakostnader det skulle medföra. De viktiga råd jag fick både i början och sedan löpande var ur ett kundperspektiv, vilket också kändes tryggt. Badrummet blev mycket snyggt och helt enligt det vi kommit överens om både prismässigt och utförande.


  Rekommenderar Legio Bygg

  // Johan Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-03

  Insamlad av företaget
  Emelie H skrev om Legio Bygg & Badrum AB
  Utförandet av snickarna var jättebra. Däremot var kontakt med säljare/projektledare inte alls bra. Dålig återkoppling. Men slutresultatet är vi mkt nöjda med. Läs mer
  gillar detta

Bästa byggföretagen i Stockholm:

4.8 i betyg av 213 omdömen
Åse N Åse N tycker:
“Allt gick smidigt och han som ...” Läs mer
4.8 i betyg av 159 omdömen
4.6 i betyg av 231 omdömen
4.9 i betyg av 63 omdömen
4.8 i betyg av 82 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 128 rekommendationer
Mailbox 376, 11173, Stockholm