Lexus Stockholm • Malmö

Vi tror på öppenhet. Därför tar vi hjälp av Reco. Här kan du ta del av andras upplevelser innan ditt eget besök. Om du redan besökt någon av våra bilsalonger i Stockholm eller Malmö är du mer än välkommen att dela med dig av din upplevelse.
Lexus Stockholm • Malmö har valt att arbeta exklusivt med ett enda bilmärke. Men det är å andra sidan inte vilket bilmärke som helst. Lexus bygger bland de allra mest kvalitativt högtstående serieproducerade bilarna i världen. Vilket bekräftas i undersökningar runt om i världen gång efter gång.
Vi ser det som vår uppgift att förlänga den kvaliteten till de mjuka värden vilka är så viktiga, såväl före som under, och inte minst, efter köpet. Vår inställning är enkel. Vi försöker alltid överträffa dina förväntningar.
Välkommen till ett självständigt bilval. Du kommer att märka skillnaden.
Lexus Stockholm • Malmö
"Som vanligt mycket trevligt bemötande i fina lokaler."
Julia B anlitade Lexus Stockholm Norr
"Mycket bra bilar och service från fösäljning och verkstad."
Torsten F anlitade Lexus Stockholm Norr
"Utmärkt service och problemfri bil."
Mikael S anlitade Lexus Stockholm Söder

Våra anläggningar

Detta är reco.se

Vi har samlat allt du behöver på ett enda ställe. Så oavsett om du vill hitta en snickare till köket, få rabatt på nya naglar eller boka en restaurang till på fredagskväll kan du göra det hos oss. Läs andra kunders rekommendationer och välj det företaget som passar dig bäst.
Registrera företag

Här finner du fler av våra vanligaste sökningar