Lilly Nails Västerås
4.8 i betyg av av
90 omdömen
Välkommen till Lilly Nails Västerås!
Vi fixar inte bara ditt yttre. Du får även chansen att prata av dig med ett gäng öppna tjejer. Hos oss på Lilly Nails Västerås blir du alltid bemött med ett glatt och proffsigt bemötande.
Våra behandlingar:
* Naglar - Akryl, Gele, Hybrid gele eller Gelpolish
* Fransar - Fransförlängning, lash lift, färgning av fransar
* Bryn - Färgning av bryn, brow lift, microblading
Vi är certifierade av Svenska Estetikernas Yrkes Förbund samt Sansa Godkända. Detta innebär att vi vi håller den höga kvalitet som krävs på våra behandlingar.
Vi har över 100 färger och glitter att välja på - låt kreativiteten flöda!
Våra behandlingar:
* Naglar - Akryl, Gele, Hybrid gele eller Gelpolish
* Fransar - Fransförlängning, lash lift, färgning av fransar
* Bryn - Färgning av bryn, brow lift, microblading
Vi har över 100 färger och glitter att välja på - låt kreativiteten flöda!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag90 omdömen om Lilly Nails Västerås
skrev om
Jag gör nagelförstärkning hos Agnes, hon har alltid många fina färger att välja mellan och de håller väldigt bra. Agnes själv har alltid ett glatt och proffsigt bemötande, och man känner sig väl omhändertagen som kund!
skrev om
Jag fick en fin volym franspåfyllning.
Moa är väldigt seviceminded och jag blev väl omhändertagen i en häftig miljö. -
skrev om
Fransar...Alltid lika kul att komma t Wau
Trevligt bemött..Alla är glada
Allt va toppen !!!
Kommer absolut tillbaka till Moa -
skrev om
Jag gör kontinuerligt mina naglar hos Agnes(nagelförlängning gelé).
Dem verkar ha en bra sammanhållning tjejerna på plats. Det skämtas och pratas mycket. Man känner sig välkommen.
Agnes gör mycket fina naglar. Ibland är det stressigare dagar än andra och då kan det märkas att hon inte riktigt hinner göra det hon vill med naglarna. Kan vara lägga upp dem lite, forma till dem ordentligt osv.
Generellt tycker jag om salongen och Agnes speciellt. Varit kund nu lite mer än ett halvår och hoppas på att Agnes fortsätter med det hon gör! -
skrev om
Agnes är den absolut bästa nagelteknologen jag har gått till, då Jag har gått till några st men naglarna har aldrig hållit men Agnes anpassar sig verkligen ever kundens naglar o gör en sjukt bra jobb!! 😍
skrev om
Har blivit bra bemött av Sanna. Flexibel med tider.
skrev om
Hej jag känner inte till Ellen mer än att hon är en trevlig o glad o välkomnande tjej! Jag har inte gjort naglar hos henne så jag kan inte uttala mej om det 💞
Hej Jag tycker Agnes är en duktig o noggrann o glad o trevlig tjej 💞
skrev om
Agnes är riktigt professionell och den bästa när det gäller nageldesign och utformning.
Hon är alltid trevlig och öppen och alltid lyhörd. Hon har uppfyllt alla mina förväntningar på service och personlig kontakt samt bemötande.
Helt underbar tjej. Skulle aldrig byta till någon annan. Hon är bäst!!! -
skrev om
Ellen är alltid superproffsig! Kanonnöjd med resultatet :)
Sanna har gjort mina 3D bryn som jag blev supernöjd med
Sanna är trevlig och har ett stort hjärta -
skrev om
Mina varmaste rekommendationer! Agnes gör ett riktigt proffsigt arbete med naglar! Alltid nöjd!
skrev om
Hon fixade mina naglar väldigt vackra på ett mycket professionellt sätt. Felicia är supertrevlig och lyhörd med vad jag var ute efter vad som passade mig så jag skulle bli nöjd. Jag är supernöjd och rekommenderar henne varmt :)
skrev om
När jag går till Agnes för att fixa naglarna får jag alltid ett trevligt bemötande av både henne och resten av personalen på salongen.
Jag är alltid nöjd när jag går därifrån och skulle något problem uppstå så hanterar hon det jättebra.
Jag har ingenting negativt att säga om min upplevelse. -
skrev om
Jag hittade Agnes på Instagram och blev direkt störtkär i hennes verk!
Har gått hos henne nu i ca. 1 år och har varit otroligt nöjd efter varje besök. Jag ger henne alltid fria händer och hon levererar nytänk, kvalitet och såklart sjukt snygga naglar- VARJE GÅNG.
Rekommenderas starkt! -
skrev om
Jag har varit till Agnes två gånger och är mycket nöjd!!
skrev om
Gjort avancerad design på naglar och Agnes är så otroligt duktig och trevlig på alla sätt!
Resultatet blir alltid fantastiskt och man går därifrån med de snyggaste naglarna som finns och humöret på topp!
Det finns ingen bättre på naglar! -
skrev om
Jag gjorde lash lift och fixade ögonbrynen hos Ellen! Hon var väldigt mån om att allt kändes okej och att inget gjorde ont. Väldigt trevlig och ett fantastiskt bra resultat!😊
skrev om
Vanlig klippning, dam. Sanna var lugn, trevlig och mån om att jag skulle bli nöjd. Jag blev väldigt nöjd!
skrev om
Gjorde mina naglar hos sanna och upplevde henne väldigt kunnig och är fortfarande supernöjd med resultatet 3 veckor senare.
skrev om
Volymfransar för första gången, Moa satte i 10 mm vilket var bra för att fixa fransar på mig för första gången.
Allt som Moa gjorde var tipptopp.
Salongen är ganska dammig och det skulle behöva se mer proffesionellt ut. För övrigt bra! -
skrev om
Jag har gått för förstärkning med gellack. Ellen har varit noggrann och gjort ett bra jobb som hållit länge. Blev bättre än de förväntningar jag hade, och till ett bra pris.
skrev om
Jag gör både lashlift och naglar hos Ellen, och går alltid där ifrån både snyggare och gladare. Ellen är alltid glad, trevlig och lyssnar på mig som kund. Ellen har även en bra känsla på vilka färger som passar mig och min stil och för fram det på ett proffesionellt sätt.
skrev om
Jag gjorde en fransförlängning och jag är så nöjd med resultatet och framför allt med Moa. Hon är verkligen skicklig inom sitt område och har kunden i fokus.
Sammanfattning = helt suverän!!! -
skrev om
Min första fransförlängning och Moa gjorde ett fantastiskt jobb, har fått så många komplimanger.
Nagelförstärkning
Proffsigt och trevligt bemötande, Sanna är väldigt duktig på de hon gör och jag kommer rekommendera henne om någon frågar -
skrev om
Jag hade bokat tid på nätet som inte var registrerad i era system. Blev mycket trevligt bemött av Moa som löste situationen på ett mycket bra sätt. Jag fick min bryn och fransfärg samt lashlift.
Tack för det! -
skrev om
Sanna är professionell och kunnig i sitt yrke. Hon lyssnar på vad jag som kund önskar, men kan också komma med förslag och roliga tips. Jag är nöjd varje gång jag lämnar och mina naglar har aldrig varit snyggare!
skrev om
Gjorde Lashlift+färg och är supernöjd med resultatet. Moa är grym!!
skrev om
Sanna gör bästa & snyggaste naglarna i Västerås!
skrev om
Gjort naglar hos Sanna. Blev super nöjd. Trevlig och jätteduktig.
skrev om
Ellen är mycket trevlig och proffsig! Har gjort naglar hos henne två gånger hittills och är supernöjd. De håller perfekt!
skrev om
Sanna är mycket professionell och en sann konstnär som alltid ser till att leva upp till dina förväntningar eller så mycket mer. Alltid trevligt bemött och får mig att känna mig speciell och varmt välkommen. Rekommenderar henne alltid👌❤
skrev om
Gjorde gellack hos Ellen då min "ordinarie" nageltjej var fullbokad. Duktig och snabb, inget att anmärka på.
skrev om
Naglar, Otroligt duktig och noggran, mycket nöjd.
Mycket trevligt bemött, rekommenderar verkligen Sanna :-) -
skrev om
Världens bästa Sanna har gjort mina naglar under lång tid, hon är både fantastiskt duktig och trevlig! Skulle gärna hänga på salongen varje dag bara för att det är så himla härliga personer som jobbar där :) men det behöver man ju tyvärr inte då naglarna håller superbra!
skrev om
Underbara Moa fixar fantastiska fransar! Hon är dessutom en himla go person, man ser verkligen fram emot varje besök! Förutom de snygga fransarna man går därifrån med har man haft det väldigt trevligt under tiden :)
skrev om
Fransförlängning. Bra och trevligt bemötande,, gick igenom mitt behov, förväntningar etc innan vi körde igång. kändes bra.
Tog väldigt lång tid. blev dock nöjd med resutatet. Dock så pratade Moa med sina kollegor om privata saker under tiden som hon skulle arbeta med mig. det kändes märkligt att de pratade över mitt huvud, samt så kände jag mig fundersam kring om hon kunde koncentrera sig på mig samtidigt som hon pratade.
jag blev dock nöjd, men kommer inte att gå tillbaka. Jag går till ett annat ställe istället. -
skrev om
Sanna gör alltid världens finaste naglar!
skrev om
Gör naglar hos Sanna och hon är professionell, noggrann och bäst på det hon gör! Rekommenderas starkt.
skrev om
Gör fransförlängning hos Moa och hon är superduktig! Rekommenderas varmt!
skrev om
Ellen är jätteduktig på det hon gör! Gör alltid mina naglar och fransar hos henne, blir så nöjd varje gång jag varit hos henne!
skrev om
Är alltid jättenöjd när jag går till Ellen vare sig det gäller naglar, lash lift, bryn eller spraytan. Hon är väldigt professionell och kan mycket om sitt jobb, därför får hon ofta fria händer när man själv har slut på idéer. Kommer fortsätta gå hos Ellen livet ut för såhär nöjd har jag aldrig vart hos tidigare personer jag gått till. Bäst är hon!!
skrev om
Man kommer alltid från Ellen med snygga klor, ett gott humör och blir alltid bemött på bästa sätt. Hon överträffar sig själv varje gång. Helt otrolig. ❤️
skrev om
Jag gjorde lashlift hos Ellen och blev jättenöjd!
Ellen är en trevlig och glad person som bemöter sina kunder jättebra!
Tycker hon levde upp till mina förväntningar och har alltid varit nöjd med henne! -
skrev om
Sanna gör helt fantastiska naglar och har gjort magi med mina ögonbryn!
skrev om
Bästa Moa! Trevlig, lyhörd för önskemål och fantastiskt duktig.
skrev om
Är lika nöjd efter varje besök. Har gått till Moa i flera år och jag kommer aldrig låta någon annan fixa mina fransar.
skrev om
Mina besök hos Sanna har varit för nagelförstärkning.
Hos Sanna och hennes kollegor blir man alltid bra bemött. Man känner sig välkommen och under besöket bjuds det alltid på många skratt.
Mina naglar blev precis som jag önskade. Sanna lyssnar alltid på mina önskemål och kommer med bra förslag, snabb och bra pris.
Jag är alltid nöjd, Sanna får 5 ⭐ av 5 möjliga. -
skrev om
Sanna är bästa, tålmodigaste lärare jag har sett. Hon lägger dubbelt så mycket tid för elever och kunder än vad hon måste. Hon är en riktig ängel och jag är sååå himla nöjd med min utbildning. Proffsig, snäll, superduktig tjej
Rekommenderar starkt💙