Lindgrens Måleri

På Lindgrens Måleri vet vi att du vill känna dig trygg när du väljer en hantverkare. För att göra det måste du hitta någon som skapar förtroende, ger ett pålitligt & professionellt intryck och levererar ett garanterat bra slutresultat.

Problemet är att i dagens läge kan det vara svårt att veta vem man ska lita på och det skapar onödig stress och osäkerhet.

Vi anser du förtjänar känna dig lugn och säker. Vi förstår att det förmodligen är ett stort ekonomiskt beslut vilket är anledningen till varför vi ger landets bergsäkraste garanti på våra arbeten.

Så här fungerar det.

1. Boka en gratis offert.
2. Låt oss måla om.
3. Njut av ditt nya hem.

Med oss på din sida kan du slappna av och känna dig lugn. Vi är ett lokalt företag som lever på vårt rykte. Med över 25 års erfarenhet och nästan 2 000 nöjda kunder kan vi garantera en trevlig måleri-upplevelse som ger dig ett fantastiskt slutresultat.

Utmärkelser

12 omdömen om Lindgrens Måleri

Sedan starten hos Reco 2023
    2023-05-31 Insamlad av företaget
    Dem var väldigt professionella och tillmötesgående vi beställde spackling och målning av rum det blev över vår förväntan till ett rimligt pris.

Vi kan tänka oss använda dem igen till framtida projekt och även rekommendera dem till andra.
    2023-05-10 Insamlad av företaget
    Jag blev utmärkt bemött av företaget. Lugnt och vänligt bemötande. Jag hade en offert på målning av 2 vindsfönster men det tillkom tvätt och målning av badrum. Ytterligare målning av ett vardagsrum har jag fått offert på. Så mina förväntningar som jag hade, blev klart uppfyllda. De hade en bra planering ,så tidsaspekten blev också uppfylld kanske också pga Heidi som jobbar på kontoret. De är varmt välkomna tillbaka. MVH, Lena
    Hej Lena!

Tack för era fina ord. Det värmer.
    Trevligt att vi snart ses igen :)
    Vi ser fram emot att starta ert nästa projekt!
    2023-04-03 Insamlad av företaget
    Lindgrens Måleri levererar det där lilla extra, otroligt skickliga hantverkare i kombination med hög servicenivå.

Jag skulle rekommendera min bästa vän att anlita Lindgrens Måleri alla dagar i veckan!
    Hej Therese!

Fantastiskt att höra! Tack för det fina omdömet 🤩
    2023-03-30 Insamlad av företaget
    Anlitade Lindgrens Måleri till att ta hand om ytskiktet när jag byggde villa.
    Proffsigt arbete/bemötande från första kontakt till sista penseldraget.
    Mycket nöjd! Kan varmt rekomenderas
    Hej Johan!

Så trevligt att höra! Tack för att ni tog er tiden för att lämna ett omdöme💐
    2023-03-27 Insamlad av företaget
    Vi är glada att vi anlitade Lindgrens måleri när vi skulle måla om hemma!
    Det trevliga bemötandet, kunskapen och ett mycket väl utfört arbete inom utsatt tid värdesätter vi högt.
    Våra allra varmaste rekommendationer!
    Hej Emma!
    Vi blir så glada av det positiva omdömet! Tack för ett gott samarbete.😃💐
    2023-03-25 Insamlad av företaget
    Trevlig och kunnig målare. Lyssnade på mina önskningar och kom med tips för bästa resultat.
    Blev ett stort lyft med ny färg på alla hotelldörrar samt väggar, tak, element och lister.
    Kan verkligen rekommendera Lindgrens Måleri :)

Hotell Briggen Åhus
    Hej Marie! Fantastiskt att höra. Så fint och trevligt hotell ni har. Hört mycket positiva saker från Tobbe🤩 Lindgrens Måleri
    2023-03-24 Insamlad av företaget
    Vi använder oss alltid av Lindgrens Måleri när vi behöver målaretjänster - både via företag och privat. Lindgrens Måleri är tillförlitliga, kunniga och jobben utförs med perfektion. Rekommenderas varmt!
    Hej Maria! Tusen tack för det fina omdömet. Glädjer mig att höra💐😃 Lindgrens Måleri
    2023-03-22 Spontant omdöme
    Lindgrens måleri gör en aldrig besviken. Proffsigt jobb och bemötande! Rekommenderas verkligen!
    Hej Ida! Tackar tackar😃 Härligt att höra!💐 Lindgrens Måleri
    2023-02-23 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande! Proffsigt och snabbt utfört jobb! Supernöjd!
    Hej Anna!
    Tack för ditt fina omdöme. Mycket uppskattat!🤩💐
    2023-02-20 Insamlad av företaget
    Jag har anlitat Lindgrens Måleri flera gånger och har alltid fått ett väldigt trevligt och positivt bemötande av företaget. Det märks verkligen att de har kunden i fokus och brinner för service med det lilla extra. Tobbe på Lindgrens Måleri besitter en stor kunskap och kommer alltid med goda råd om hur jag som kund kan få det bästa resultatet. Då jag ställer höga krav på målningsarbeten, så känner jag mig väldigt trygg med den kunskapen han besitter och även trygghetsgarantin som företaget tillhandahåller.
    Kan väldigt varmt rekommendera deras tjänster!
    Hej Daniel! Uppskattar det fantastiska omdömet och tiden ni tog för att göra den. Otroligt uppiggande hur ni förklarar Lindgrens Måleri precis som det är 😃
    Tusen tack! 🙏💐
    2023-02-18 Spontant omdöme
    Fint bemötande och kontakt. Väl utfört arbete. Rekommenderas!
    Hej Christer! Så roligt att höra. Tack för fint samarbete🤝💐 Lindgrens Måleri
    2023-02-15 Insamlad av företaget
    Tobbe på Lindgrens måleri startade jobbet på avtalad tid och avslutade snyggt och prydligt inom tidsgränsen.
    Det gällde invändiga målningsarbeten i ett vardagsrum.
    Hej Jan-Erik! Alltid lika trevligt! Tack för ett gott samarbete 😃💐 Lindgrens Måleri