Alla kategorier Övrigt Östergötland Linköping Linköping Studenters Idrottsförening
Större karta Vägbeskrivning

Linköping Studenters Idrottsförening

Kårallen Universitetet 2, 581 83 Linköping

3.8 i betyg av 29 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 29 kunder tycker om Linköping Studenters Idrottsförening

 • Christian S
  Christian S skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Trevligt gym på universitetsområdet som dock är en aning dyrt, om man är student.

  Fördelar:
  - Nära natur med frisk luft (om man vill värma upp utomhus på vägen dit t.ex.)
  - Stor gymlokal med bra utbud på maskiner/hantlar/etc.
  - Relativt god ventilation i "gymhallen" (hade aldrig fungerat annars eftersom det kan vara mycket folk ibland)

  Nackdelar:
  - Öppettiderna. Varför stänga redan 17.00 på en lördag? Alla vill inte supa varenda lördag kväll eller sitta hemma i soffan och dega. Jag förstår att det är dyrt att ha gymmet bemannat hela tiden, men de skulle kunna ha så att man kom in med kort 24/7, om de fixade kameraövervakning. Då hade de kunnat pressa priserna också. Det finns många dygnet runt-gym som bara kostar 200 kr/månad.
  - Omklädningsrummen är alldeles för små i förhållande till hur stort gymmet är och hur många besökare de har.
  - Campushallen hade varit trevligare om det inte varit nakna betongväggar överallt.
  - En del maskiner är helt värdelösa ur träningssynpunkt.

  Sen en sak jag undrar över, absolut inget som stör mig, är varför de har en handikapptoalett på övervåningen dit bara vanliga trappor går? På bottenplan har jag inte sett någon handikapptoalett. Lite lustigt bara. :-)
  gillar detta
 • helena c
  helena c skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Linköpings absolut bästa gym och tränings anläggning. Har allt du kan tänka dej å lite till! Det finns pass som passar alla och ett välutrustat gym. Passa på att komma i beach formen och gör ett besök=) AfroPowerDance kan starkt rekomenderas!!
  gillar detta
 • Eric H
  Eric H skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Har ett bra gym, men skulle finnas lite mera olika maskiner, det är väldigt mycket samma fast 10x gånger om. Bra gympa pass samt tillgång till att spela fotboll kvällstid. Badminton på happy hours på morgonen är väldigt bra och billigt. Gympriset är dock lite högt trots det man får som student.
  gillar detta
 • Veronika A
  Veronika A skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Det är lysande att ha träningsmöjligeterna bara ett stenkast från studierna. Man kan gå och gymma eller gå på pass precis när man känner för det och har tid mellan tentastudierna. Det gör att man faktiskt tar sig iväg och motionerar trots ett pressat tidsschema. Dock skulle det kunna kosta en tusenlappmindre per år så att man slipper gråta när man ser kontoutdraget!
  gillar detta
 • Regina J
  Regina J skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Jättebra träningsställe på Linköpings Universitets campus. De har ett stort gym med mycket bra och fräsch utrustning, kunnig personal och massor av olika gruppaktiviteter. Bollsporter, aerobics, dans, bodypump och yoga är några exempel på alla olika pass som körs.
  gillar detta
 • Karin L
  Karin L skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Bra pass med många valmöjligheter och olika tider. Skönt med så långa öppettider, då vissa föredrar att träna på morgonen eller sent på kvällen. Trevliga passledare som får en att komma igång och känna sig peppad. Nackdelen är att många av de populära passen blir uppbokade så fort att man inte hinner med. Kan bli lite ofräscht i gymmet ibland. Skönt att det ligger på campus, nära om man vill träna direkt efter en föreläsning eller dylikt.
  gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Campushallen får min femma av många anledningar. 1.Underbart läge, bara att gå dit efter en lång dag på biblioteket. Att slippa lång transport ökar motivationen avsevärt! 2. Bra pass och klasser med bra ledare. 3. Stort utbud av pass och klasser för att vara ett så litet stlle drivet av studenter. Finns nästan alltid något roligt att gå på. Inga undanflykter längre således
  gillar detta
 • Thor B
  Thor B skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Har använt styrketräningslokalerna och gått på ett pass boxercise hittills. Även om guldkortet verkar lite saftigt i pris så kan det mycket väl vara värt det om man bor i Ryd till exempel och inte har så nära till Linköping centrum med andra träningsmöjligheter. Ett minus är att det inte finns ett kort enbart för träningslokalen.
  gillar detta
 • Sandra Å
  Sandra Å skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Bra utbud av roliga och bra pass. Glada passledare som ger utstrålar mycket energi. Finns även ett stort och fräscht gym. Bra lokaler. Ligger på universitetsområdet vilket är väldigt nära. Studentrabatt på priserna är bra, även om jag själv tycker att de ligger lite högt.
  gillar detta
 • Robin W
  Robin W skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Har bara större erfarenhet från gymdelen, men passutbudet är otroligt brett! Gymmet är luftigt och fräscht och håller en behaglig temperatur även de varmaste sommardagarna. Ett brett spann av fria vikter, saknas kanske lite tyngre vikter. Vikterna har även en tendens att hamna på fel plats, men så är det väl på alla större gym. Det enda större minuset är att man inte kan teckna ett "gymkort" utan måste betala för alla pass som man eventuellt inte utnyttjar.
  gillar detta
 • Sanna H
  Sanna H skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Deras slogan grymmaste gymmet säger ganska mycket! Stora luftiga lokaler, nära och bra till universitetet, trevlig personal och stor variation på bra och roliga pass. Man får mycket för pengarna, bra träning och man blir alltid på lika bra humör av att komma hit.
  gillar detta
 • Manuel G
  Manuel G skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Fräshed och snyggt där vid Campushallen. Bra gym och stora omklädningsrum.
  gillar detta
 • Emma R
  Emma R skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Bra ställe för träning. Frächt oftast. Gillar inte dekoren så mycket då deras väggar är obehandlat betong.
  gillar detta
 • Gustaf W
  Gustaf W skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Bra träningsanläggnings som har i stort sett ALLT. Det är dessutom nyrenoverat så att det mesta är helt fräsht, vilket känns bra. Däremot kan man undra varför de inte har en bra studentrabatt, eller ett årskort för endast gym. Om dom sänker priserna är stället en solklar 5:a
  gillar detta
 • Erik J
  Erik J skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Stor träningsanläggning med stort utbud av olika pass som man kan medverka i. Passen ingår i träningskortet vilket ju är bra om man utnyttjar dem men om man bara vill gymma så blir det ju istället en nackdel då det inte finns ett träningskort för endast gym.
  gillar detta
 • Kajsa O
  Kajsa O skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Ett fräscht träningscenter med stora lokaler för gym, bollsporter, gruppträning, spinning, friskvård m.m. Generösa öppetider och mycket aktiviteter att välja på. Ett plus att det ligger precis på campusområdet (campus valla), men ett minus i att priserna för träning inte kan kallas särskilt studentvänliga.
  gillar detta
 • Robert J
  Robert J skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Ett relativt nybyggt gym med ett klart godkännt utbud av maskiner och andra träningsredskap. Trängsel på eftermiddagarna är vanligt, men inget som gör träningen dålig. Förövrigt har campushallen ett gott utbud av olika pass, där jag personligen verkligen tycker om boxpassen, med bra och engagerade ledare. Priset på träningskortet kunde dock gärna få ha varit lägre.
  gillar detta
 • Christian B
  Christian B skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Helt okej gym-utbud i fräscha lokaler. Stundtals är det väl på smärtgränsen till för mycket folk men det är bara att anpassa sej efter det. Priserna är väl det man förväntar sej på ett förhållandevis nytt gym. Även helt klart prisvärt att hyra en bollhall om man är ett gäng.
  gillar detta
 • jennifer d
  jennifer d skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Stor friskvårdsanläggning vid campus Valla. Det mesta i sportväg finns här, med fräscha lokaler och engagerade instruktörer.
  gillar detta
 • Jesper G
  Jesper G skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Ett gym på campusområdet, kanon! På campushallen kan du träna i gym, pyssla med friidrott, spela bollsport eller göra annan passträning. De har rabatterat pris för studenter och ger dig möjlighet att frys ditt kort i tre månader. Deras utbud är grymt stort och deras öppettider sträcker sig över hela den ljusa delen av dygnet plus lite till.
  gillar detta
 • Anders O
  Anders O skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Ett stort och bra gym med många maskiner och fria vikter. Bra moderna motionsmaskiner. Hyfsat stort utbud av olika pass. Nackdelen är det höga priet.
  gillar detta
 • Pernille K
  Pernille K skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Passar alla! Har mkt att välja mellan.
  gillar detta
 • Mattias K
  Mattias K skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Skitbra med ett gym på skolan
  gillar detta
 • Sara B
  Sara B skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Otroligt bra gym! Har allt att erbjuda för alla typer av träning! det finns alltid många olika pass att välja bland och gymmet är stort och har plats för många samtidigt, det finns många uppvärmningsmaskiner så det blir sällan kö och man kan sätta igång direkt. Väldigt bra instruktörer och i kassan kan man köpa frukt m.m. mycket bra!
  gillar detta
 • Mikael P
  Mikael P skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Campushallen! Ditt gym mitt gym allas gym! Väldigt stor maskinpark och bra utbud av fria vikter! Har tre hantelrackets med högre vikter från 11kg o uppåt sen två med 1-10kg. Personlig tränarna och kost rådgivarna är väldigt kunniga.

  Väldigt bra utbud av annan sport och aktiviteter allt från innebandy till alla sorters Areobics.

  Det negativa jag tycker är att det är lite dyrt jämför med många andra gym i staden, men hey man får ju verkligen vad man betalar för!!
  gillar detta
 • Niklas H
  Niklas H skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Stort gym mycket folk även andra aktiviteteter! Det bästa med campushallen är att det är nära till universitetet perfekt att ta en håltimma och gå dit för att träna för att sedan fortsätta studierna. Detta gör att det lockar otroligt mycket studenter, vilket är mycket possetivt då man själv är student. Men det finns även en del äldre som går dit så det e bara att pallra sig iväg o träna ung som gammal!
  gillar detta
 • Mikael H
  Mikael H skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Kan verkligen rekommendera Campushallen, stort och bra gym!
  gillar detta
 • Alexandra S
  Alexandra S skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Campushallen är verkligen att rekomendera för nyanlända studenter. Det är inte så dyrt och träna och det finns ett brett utbud av passa. Blandat klientel i gymmet gör att man vågar röra sig bland vikter och maskiner även om man är nybörjare. Minus för att det inte går fler pass på dagarna. En av de bästa sakerna med att vara student är att man har mycket dag att förfoga över, och personligen tycker jag om att förlägga träningen till dagtid.
  gillar detta
 • Svante R
  Svante R skrev om Linköping Studenters Idrottsförening
  Bästa gymmet!

  Låga priser och riktigt grymma pass, stor och fint gym, härlig personal!
  gillar detta
Kategorier