Alla kategorier Mataffär Uppsala Uppsala Luthagens Livs AB

Luthagens Livs AB

Sysslomansgatan 19, 753 14 Uppsala — Visa karta

3.7 i betyg av 36 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 36 kunder tycker om Luthagens Livs AB

 • Maria S
  Maria S skrev om Luthagens Livs AB
  Har bott i närheten av denna butik i 8 år nu. För 8 år sedan hade jag sagt att detta var den bästa butiken i Uppsala med sitt breda utbud, fantastiska manuella disk och trevliga servicevänliga personal. Sedan dess har dock butiken tyvärr bara blivit sämre och sämre. Framför allt på personal och service sidan. Det verkar vara stor omsättning på personalen de senaste 2 åren och det märks! Man blir ignorerad i kassan, i den manuella disken står dom och bara glor istället för att hjälpa nästa på tur, och frågar man var något finns hänvisar dom till skyltarna i taket.
  Synd på en butik som var så utomordentligt bra en gång i tiden!
  gillar detta
 • Carin H
  Carin H skrev om Luthagens Livs AB
  En av Uppsalas bästa centrala ICA-butiker. Stort utbud, lagoma priser och gångavstånd för alla som mest hänger runt Ekonomikum. Bra med självbetjäningskassor och snabba kassörskor.
  gillar detta
 • Fritjof A
  Fritjof A skrev om Luthagens Livs AB
  Bor man på Rackarberget har man inte så mycket val än att gå till världshistoriens troligtvis tredje dyraste ICA. (ja, eller nått sånt)

  Trångt. Dyrt. Nej.
  gillar detta
 • Amy
  Amy skrev om Luthagens Livs AB
  Bor precis bakom Lutahagens Livs och tycker att det helt klart är en av de bästa mataffärerna i Uppsala. Stort, fräscht med bra priser och öppettider och personalen är trevlig och hjälpsam. Gillar även Icas egna märke, billiga ocg bra produkter
  gillar detta
 • Phillip N
  Phillip N skrev om Luthagens Livs AB
  Bästa ICA centralt i Uppsala. Bra parkering för cykel och bil. Bra priser. De nya snabbkassorna är riktigt bra om man bara har ett par artiklar.
  gillar detta
 • Cecilia D
  Cecilia D skrev om Luthagens Livs AB
  När och bra! helt klar bästa butiken om man bor nära centrum. Trots att den ligger väldigt centralt så har de väldigt prisvärda produkter... De saknar dock verums yogurt... där av inte 5 p... ett typiskt dåligt drag av dem!
  gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om Luthagens Livs AB
  Även det en affär med passande öppettider och varor till lagom priser. Affären ligger centralt och är tillräckligt stor för att man ska kunna få med sig det som behövs.
  gillar detta
 • Emma A
  Emma A skrev om Luthagens Livs AB
  personalen på ica är suberbra och hjälper gärna till med allt som man kan tänkas fråga, tex var mjölken står. det är ofta mycket folk på ica men eftersom de som sitter i kassorna är så duktiga så är det inte drygt att stå i kö.
  gillar detta
 • Martin T
  Martin T skrev om Luthagens Livs AB
  Trots att det ligger så centralt är det förhållandevis billigt. Väldigt välsorterad butik och det är väldigt lätt att hitta det man söker. Väldigt stort plus för en trevlig charkdisk.
  gillar detta
 • Jakob T
  Jakob T skrev om Luthagens Livs AB
  Bra butik. Byggde ut för något år sedan och det blev då mycket bättre. Välsorterat och helt ok lokal. Har man tur kan man få en autograf av Glenn Strömberg också!
  gillar detta
 • Per D
  Per D skrev om Luthagens Livs AB
  Väldigt bra affär med schysst bemötande. Sedan ombyggnaden är det gott om plats och utbudet är bra. Inte billigaste affären i Uppsala men helt ok. Riktigt bra öppettider och bra läge. Min stammisaffär.
  gillar detta
 • Sofia N
  Sofia N skrev om Luthagens Livs AB
  Jättebra välsorterad ICA - Supermarket butik med manuell delikatessdisk. Man får sällan köa länge och personalen är jättetrevlig. Bästa mataffären i stan!
  gillar detta
 • Mira R
  Mira R skrev om Luthagens Livs AB
  Jag tycker att det är en ICA-butik med bra utbud sedan de byggde ut för några år sedan. Som vegetarian kan jag hitta rätt mycket där. Tyvärr är det ganska dyrt, men det är ju de flesta mataffärer i Uppsala. Det är skönt att ha ett såpass stort ICA så nära lägenheten i alla fall.
  gillar detta
 • Johan
  Johan skrev om Luthagens Livs AB
  Långa köer(när jag var dår). Dyrast(?) i stan och dåliga grönsaker. Bra deli och ok bemötande. Dock ingen butik för mig.
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om Luthagens Livs AB
  Relativt stor icabutik! Handlar alltid här själv.. Trevlig personal! Stort plus är att det nu finns snabbkassor där du som kund kan göra betalningen själv. Minskar köerna väldigt!!!
  gillar detta
 • Kajsa R
  Kajsa R skrev om Luthagens Livs AB
  Handlar ofta här. Nära stan men ändå hyffsat billigt. Bra utbud. Grönsakerna brukar vara gamla ibland och köttfärsen har nästan alltid bäst före datum samma dag eller dagen efter.
  Teresa L gillar detta
 • Hedvig T
  Hedvig T skrev om Luthagens Livs AB
  Stort Ica däremot kan det vara ganska långa köer. Personalen är trevlig.
  gillar detta
 • Ubango K
  Ubango K skrev om Luthagens Livs AB
  Till och med min mormor handlar här. Då måste det väl vara bra? Hon är kräsen så det räcker.
  gillar detta
 • johan s
  johan s skrev om Luthagens Livs AB
  Egentligen gillar jag ICA luthagen men jag tycker att deras utbud av grönsaker är väldigt litet. Dessutom så skulle det vara kul om man kunde få tips om hur man ska laga grönsaker som man kanske inte använder så ofta, typ palsternacka. Annars som sagt en väldigt trevlig liten affär. (förutom köerna kanske..)
  gillar detta
 • M
  M skrev om Luthagens Livs AB
  måste säga att luthagens livs är den bästa mataffären 'inne' i uppsala, stort sortiment och allt känns väldigt fräscht! icas egna varor är super, finns dessutom mycket ekologiskt varav allt faktiskt inte är galet dyrt!
  dock så är jag något tveksam till själva upplägget inne i affären, blir alltid lika förvirrad och tycker det är svårt att hitta de produkter man vill ha. det känns lite omständligt att behöva cirkulera affären tre, fyra gånger för att hitta det man söker. de borde helt enkelt strukturera avdelningarna och hyllorna lite bättre...
  gillar detta
 • Anders G
  Anders G skrev om Luthagens Livs AB
  Välsorterad men inte speciellt billig. Central, trevlig personal. Relativt långa köer.
  gillar detta
 • Olof K
  Olof K skrev om Luthagens Livs AB
  Detta är en bra Supermarket som erbjuder i princip allt man vill ha. Efter ombyggnaden har det blivit snyggt men svårare att hitta, tycker dom kunde löst strukturen mycket bättre. Frukt och grönt-avdelningen är oftast bra med några få undantag. Prismässigt är det godkänt, men väldigt bra jämfört med exempelvis Folkes Livs. Det går ganska snabbt i kassan ofta utan långa köer, men tycker faktiskt att kassapersonalen då och då varit ganska otrevliga då jag vart där.
  gillar detta
 • Emil S
  Emil S skrev om Luthagens Livs AB
  Ica luthagen är bra närbutiken. Öppen tiderna är mycket bra anpassade till studentens vakna tid. Den har även bra utbud av kravmärkta varor. Den har trevlig personal och både en fisk och chark som är bemannade. Väldigt goda och billiga kycklingklubbor har de också.
  gillar detta
 • Ida G
  Ida G skrev om Luthagens Livs AB
  Jättebra affär med goda möjligheter till att handla ekologiskt. Affären har världens kanske bästa fyndhörna som kan liknas vid himlen för en fattig student. I övrigt tycker jag servicen är bra och man kan ofta fråga om olika tips till maten.
  gillar detta
 • Cecilia B
  Cecilia B skrev om Luthagens Livs AB
  Ica luthagen har blivit mycket bättre sedan de har expanderat och fått en nästan dubbelt så stor affär. Dock så är det lite si och så med frukt- och gröntavdelningen då det ganska ofta är rutten frukt och övermogna grönsaker.
  gillar detta
 • Malin S
  Malin S skrev om Luthagens Livs AB
  De ligger nära till hands,det är det bästa. Sen har de gasnak så bra med mat, fast väldigt dåligt med frukt. De är inte särsklit billiga det är synd särskilt nät man är student. De har däremot en bra struktur som gör att det är ganska lätt att hitta inne i butiken.
  gillar detta
 • Alex M
  Alex M skrev om Luthagens Livs AB
  Mycket bra varor, speciellt ICA:s majskolvar. Kanon trevlig och söt personal, mycket trevligt med den enorma brödavdelningen som finns.
  Tack förresten för att ni beställde in mjukvåfflor efter att jag frågat om det :-D
  gillar detta
 • Sofie J
  Sofie J skrev om Luthagens Livs AB
  Detta är en väldigt bra affär. Den är stor och rymlig och innehåller det mesta till ett ganska bra pris. De har en fyndlåda där man kan hitta bra saker till ett riktigt billigt pris. Personalen är hjälpsam och trevlig. Frukt och grönt kan dock vara lite dåligt ibland.
  gillar detta
 • Louise A
  Louise A skrev om Luthagens Livs AB
  Denna ICA-butik har generösa öppettider och ett mycket bra läge. Efter ombyggnationen har butiken blivit stor och rymlig och riktigt trevlig att handla i. Riktigt fina reavaror i fyndhörnan där man kan göra bra kap.
  gillar detta
 • Viktor J
  Viktor J skrev om Luthagens Livs AB
  Har bra öppettider och stort utbud av mycket. Har trevlig och kunnig personal som är mycket hjälpsamma. Butiken ligger relativt centralt och har bra priser. Numera är butiken ombyggd vilket gjort den mer rymlig.
  gillar detta
 • Jonathan S
  Jonathan S skrev om Luthagens Livs AB
  Det här är bra, precis lagom stort om man är ute efter mat (och det är man ju). Halvdyrt, men det ligger centralt och praktiskt. Bra öppettider också.
  gillar detta
 • Johanna J
  Johanna J skrev om Luthagens Livs AB
  Toppenbra utbud och billigt, speciellt köttet är bra. Nästan enda butiken i Uppsala (tror Willys också) som maler sin egen köttfärs.
  gillar detta
 • Ulrika B
  Ulrika B skrev om Luthagens Livs AB
  En ICA-butik med mycket roligt i fyndlådorna. Här kan man som student fynda paté och annat lyxigt till riktigt trevliga priser. Det blir ju inte sämre av att butiken precis byggt ut vilket ger ett luftigare intryck än tidigare.
  gillar detta
 • Tor-Evert J
  Tor-Evert J skrev om Luthagens Livs AB
  Dyr men har ett bra läge (dock mycket billigare än folkes livs). konsum som låg brevid tidigare var tusen gånger bättre! bra öppettider. helt ok utbud. svårt att navigera i butiken. flyttar runt saker hela tiden. dock en bra ica-butik!
  gillar detta
 • Sebastian D
  Sebastian D skrev om Luthagens Livs AB
  Planlösningen hade kunnat vara mer estetisk. Men maten är det inget fel på och dom har ofta söta studenter som jobbar där! Kolla in Kiwi hyllan, den var exceptionellt mogen sist jag besökte Luthagens livs.
  gillar detta
 • Jenny W
  Jenny W skrev om Luthagens Livs AB
  Bra öppettider, mycket stort utbud av varor och ok priser. Trevlig och hjälpsam personal som kan sin sak och fräscha varor, man behöver aldrig dubbelkolla bäst-föredatumet. Något rörigt på grund av ombyggnation, i övrigt ordning och reda i butiken.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sysslomansgatan 19, 753 14 Uppsala
Kategorier