Hon höll bra kontakt med oss, uppdaterade så fort någonting nytt skedde. Märks att hon ville både köpare och säljare väl och inte endast sälja!
Johanna Blomster
Johanna Blomster är mäklare på Mäklarhuset Järfälla
.Johanna Blomster har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Johanna Blomster har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.6. Johanna Blomster har haft 6 försäljningar sen 2023-01 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2023-01 - 2023-08
8 omdömen om Johanna Blomster
Tack för dina fina ord! Betyder mycket. /Johanna
Johanna har en vänlig attityd och är professionell och kunnig. Hon var lätt att nå och tillgänglig för att besvara frågor och funderingar, vilket gjorde hela säljprocessen smidig.
Tack för fint omdöme. Är tacksam över att jag fick möjligheten att hjälpa dig med din försäljning. Hoppas att du kommer trivas i ditt nya boende när det är dags.
Mkt tillmötesgående, stort engagemang i oss som kund, kändes som vi var den enda kund hon jobbade med. punktlig och transparant i sin kommunikation. Det som gör att det inte blir en 5a var tolkningen av marknaden som den utvecklades under hösten. vilken mäklare kunde gjort det bättre...? mkt tufft läge för alla.
Stort tack för fint omdöme, är tacksam att jag fick hjälpa er med försäljningen av er fina bostad. Hoppas att ni kommer trivas bra i ert framtida boende. /Johanna
Otroligt behjälplig. Svarar alltid fort och gör alltid sitt yttersta.
Tack så mycket för fina ord och för att jag fick förtroendet att sälja din bostad!
Det var väldigt lätt! Vi tittade på lägenheten klockan 15:30 och klockan 20:00 hade vi redan kontraktet! Jättebra jobbat! Top mäklare! Tack Johanna!
Tack så mycket själva och hoppas att ni kommer trivas i er nya lägenhet.
Väldigt kompetent mäklare! Mycket nöjd
Tack så mycket för fint omdöme! Det betyder mycket.
Proffsig och personlig genom hela köpet av bostadsrätt.
Tack så mycket, jag hoppas att du ska trivas bra i din nya lägenhet.
Johanna har varit väldigt trevlig och hjälpsam
Tack Camilla, hoppas ni ska trivas i ert nya hus. Hälsningar Johanna