Otroligt hjälpsam och trevlig! Hon är absolut rätt kvinna på rätt plats! Känner att jag fått all hjälp och stöd i samband med husförsäljningen.
Michelle Felixson
Michelle Felixson är mäklare på Mäklarhuset Karlstad
.Michelle Felixson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Michelle Felixson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 4.8. Michelle Felixson har haft 26 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
85 omdömen om Michelle Felixson
Proffsig, engagerad och påläst på området. Informativ och trygg i försäljningsfasen. Vi är jättenöjda.
Michelle ger en väldigt varm känsla i kontakten, både professionellt och i mötet som person. Hon är trygg och tillgänglig. Effektiv men kontinuerligt tydlig under hela processen. Hon är också lyhörd för helhetsperspektivet som råder för oss kunder i en stor förändringsprocess. Vi är mycket nöjda med Michelle som mäklare och person att hålla i handen när stora beslut ska fattas och ovisshet under processen är rådande!
Vi har fått ett positivt och professionellt mottagande av Michelle. Våra förväntningar var "realistiska" med tanke på ränte- och inflationssituationen om råder just nu. Det visade sig dock att Michelle kämpade på och vi fick sälja vår första tomt Önnerud 3:24. Bra jobbat! Nu återstår tre tomter till försäljning men vi känner oss trygga med Michelle. Med lite tid kommer Michelle att fixa det. Vi är jättenöjda så här långt.
1. Vi har blivit väl bemött av Michelle och hon är serviceinriktad och svarar gärna på våra frågor. 2. Vi har höga förväntningar och vi bedömer att hon hittills har uppfyllt dessa. 3. Vår upplevelse av Michelle är att hon är väldigt engagerad och trots tuffa tider så har hon lyckats med försäljningen av vår villatomt Önnerud 3:24.
Kunnig inom området. Gott bemötande, trevlig
Mycket tillmötesgående och professionell mäklare. Michelle är lösningsfokuserad, positiv och väldigt behaglig till sättet. Rekommenderas varmt!
Vi har fått en supertrevligt bemötande av Michelle och har levt upp till alla förväntningar. Hon är en väldigt bra mäklare!
Det var skönt att det var just Michelle som var mäklare under detta bostadsrätts-köp. Det var första gången för mig att köpa en bostadsrätt och jag visste inte hur det gick till väga. Michelle var därför väldigt tydlig och förklarande under hela processen. Vi kom bra överens och jag är nöjd med allting.
Trevlig och påläst om både bostaden jag köpte och om min som hon hjälpte mig att sälja.