Victoria är en trevlig, tillmötesgående och proffsig mäklare. Säljprocessen upplevdes trygg och smidig.
Victoria Kalkan fd. Forell-Groth
Victoria Kalkan fd. Forell-Groth är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 128 omdömen med ett betyg på 4.9. Victoria Kalkan fd. Forell-Groth har haft 13 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
128 omdömen om Victoria Kalkan fd. Forell-Groth
Bra bemötande. Tillgänglig, trevlig och tydlig!
Mycket bra genomförd försäljning, proffesionellt och trevligt bemötande med nöjda säljare och köpare.
Bra bemötande genom hela processen.
Trevlig och engagerad samt ett professionellt bemötande!
Jag blev bemött på ett bra och trvligt sätt. Jag förväntade mig att få mycket information från mäklaren och möjlighet att ta kontakt med mäklaren om jag hade mer att få svar på. Allt detta uppfylde mäklaren med bravur. Vi träffades säljare, köpare och mäklare. Mäklaren gick igenom köpekontraktet och vi fick ställa frågor om vi så önskade. Gick därifrån med pärm och handlingar samt att vi skulle kontakta vår bank inför nästa steg. Betalningen.
Kanon bra service. Utmärkt!..............
Victoria gav ett positivt första intryck. Trevlig, väl förberedd, och presenterade en rimlig strategi för försäljningen vid första besöket. Hon lyssnade på våra krav och det var lätt att komma överens om det mesta. Processen kring budgivningen och kontraktsskrivningen gick snabbt och det var lätt att få kontakt med henne under processen. Vi fick fortlöpande information om läget. Det mesta kring försäljningen har fungerat utan problem hittills, trots att timingen att sälja inte var den bästa utifrån marknadsläget.
Vänlig, professionell och en god kpmmunikatör.
Victoria har skött affären tryggt och bra. Trevligt bemötande och snabb återkoppling på frågor. Vi är jättenöjda.