Mäklarhuset Örebro
En del av Mäklarhuset -
www.maklarhuset.se
Med fokus på trygghet och ekonomi lotsar vi på Mäklarhuset dig genom hela bostadsaffären. Vårt kontaktnät här i Örebro är brett och starkt, och till för dig! Vi har även många års erfarenhet av bostadsmarknaden här i området och vi kan Örebro.
För oss är varje uppdrag unikt och oavsett om du ska köpa eller sälja får du en tjänst från oss anpassad för just dig, din bostad och dina behov. Vi lägger stor vikt vid detaljer och strävar inte efter att bli den största mäklarkedjan, vi vill vara marknadens bästa.
Vill du ha en mäklartjänst där ingenting lämnas åt slumpen? Kontakta oss på Mäklarhuset! Vi gör gärna en fri värdering av din bostad eller diskuterar ditt nästa boende här i Örebro.
Utmärkelser
1922 omdömen om Mäklarhuset Örebro
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Lyhörd, empatisk och mycket kunnig. Vi är så nöjda med hans handläggning av vår försäljning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Välmenande, professionell. Noggrann och trygg
sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Vi upplevde att Johan var lyhörd för både oss och våra köpare. Affären gick smidigt och snabbt. Vi är mycket nöjda.
köpte sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Johan bemötte oss på ett bra och professionellt sätt genom hela köpet. Såg till att vi fick svar på alla frågor vi hade. Kändes tryggt att genomföra köpet.
sålde sitt hus med hjälp av Peter Sjölinder en del av Mäklarhuset Örebro
Peter Sjölinder på Mäklarhuset skötte försäljningen av mitt hus på bästa sätt. Han kommer hela tiden med råd, hjälp och stöttning. Visar tålamod när något behöver förklaras t o m flera gånger. Han är lugn och vänlig, men får ändå allting utträttat snabbt och smidigt.
Jag är mycket nöjd att jag valde honom som mäklare. -
sålde sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Superbra jobb, bra bemötande, enkel att jobba med, ordning, uppdaterade om information budgivning från steg till steg. Kanon. Inget att klaga på. 😀👍🏻
köpte sitt hus med hjälp av Peter Sjölinder en del av Mäklarhuset Örebro
Från första mötet kändes det väldigt naturligt och peppande, vid vidare kontakt visade han stort engagemang och glädje. En känsla av att han inte bara var där för jobb, utan även en känsla av att han älskar det han gör vilket gav en trygg känsla från start. Vi hade inga tydliga förväntningar, men visade på expertis och kunskap och med det tidigare nämnda överträffade mer än vi kunnat önska. Tack för bra stöd och pedagogiskt hjälp vid delar vi inte haft kunskap i gällande husköp och avtal.
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Väldigt social o trevlig person.
Snabb respons och lyhörd.
Hon engagerade sig väldigt mycket. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Victoria Kalkan fd. Forell-Groth en del av Mäklarhuset Örebro
Bra bemötande. Tillgänglig, trevlig och tydlig!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Superproffsig och trevlig, tillgänglig och fick till en snabb men trygg affär med en pedagogisk och tydlig genomgång av avtalet. Rekommenderar varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Professionellt och trevligt bemötande. Väldigt noggrann och tydlig vilket kändes jättebra för oss som första-gångs-köpare.
Engagerad kunnig trevlig proffsig
köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Ida har fungerat bra som mäklare i samband med vårt köp av hus. Helt enligt förväntningarna.
sålde sitt hus med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Ella lyssnade in våra behov på ett väldigt bra sätt. Hon har varit väldigt tillgänglig under vår process. Det har alltid gått snabbt att få tag på Ella per telefon.
Vi har fått ett gott intryck av Ella och är väldigt nöjda. -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Alltid bra bemötande och lätt att få tag på. Jag upplever Johan som tillmötesgående, kunnig och positiv. Johan är en skicklig mäklare med lång erfarenhet. Alltid glad när man pratar med honom. Förtroendeingivande.
Enda missen var att vi som säljare missade budgivningen, det var tråkigt. Vi är dock väldigt nöjda med slutresultatet och affären som helhet.
Jag rekommenderar Johan!☺️ -
köpte sitt hus med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Jättefint bemötande. Positiv och sprudlande energi!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Proffesionellt bemötande, balans i det personliga och professionella.
Förtroende ingivande och behaglig, kunnig och tydlig. -
sålde sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Väldigt bra bemötande. Hade kunnat initiera annons i sociala medier redan från början då man visste att marknaden var trög. Stor förståelse för hur vi tänkte. Inger förtroende.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Lättsam, trevlig och rak i kommunikationen.
Lätt att nå och bra återkoppling på frågor. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Tillmötesgående, tålmodig och trygg.
Sofia har gjort vår bostadsaffär till ett rent nöje. Med Sofia har vi känt oss i trygga händer, från början till slut. Alla frågor vi haft har vi fått svar på och Sofia tar sig verkligen tid att förklara om det varit något vi inte förstått.
Sofia - Du är en stjärna, verkligen rätt person i rollen som mäklare ⭐️ -
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Vi har anlitat Malin i samband med ett dödsfall. Väldigt smidigt och enkelt. Bra dialog och även fin hänsyn taget till omständigheterna.
köpte sitt hus med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Professionell, snabb och trovärdig
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Snabb, trevlig och effektiv 😀 rejäl.
sålde sin lägenhet med hjälp av Victoria Kalkan fd. Forell-Groth en del av Mäklarhuset Örebro
Mycket bra genomförd försäljning, proffesionellt och trevligt bemötande med nöjda säljare och köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Professionell och trevlig bemötande. Tack Ella Lövestedt för en snabb och smidig affär.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Supertrevlig, tydlig, och snabb på att svara. Inget ont att säga, rekommenderar verkligen!
köpte sin lägenhet med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Helt fantastiskt! Så proffsig! Vi är väldigt nöjda med Ella, både som köpare och som säljare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ella Lövestedt en del av Mäklarhuset Örebro
Professioellt och personlig bemötande
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Otroligt trevlig mäklare som tog sig tid att svara
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Trevlig, engagerad, snabba svar! Mycket nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Sofia har stöttat oss både i processen med att köpa och att sälja. Hon har alltid återkopplat snabbt och vi har hela tiden känt att vi har varit i trygga händer. Sofia är både kompetent och engagerad. Vi kan varmt rekommendera att anlita henne som mäklare!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Jag har bara positivt att säga om Sofia, engagerat och ett vänligt bemötande! Mer än nöjd och tackar för ett mycket väl genomfört arbete.
köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Bra service, kunde svara på alla våra frågor om köpet
sålde sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Trevlig mäklare med stort tålamod och bra kommunikation genom hela försäljningen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Vi blev bemötta på bästa möjliga sätt!
Vi förväntade oss att få hjälp med allt gällande försäljningen av vår bostad, och det fick vi. Det gick snabbt och smidigt! -
sålde sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Drev hela tiden processen framåt och informerade på mycket bra sätt om vad som händ mm
köpte sitt hus med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Jag blev bemött på ett trevligt sätt och när jag hade frågor så svarade hon alltid snabbt och tog tag i det på en gång. Överlag så är jag väldigt nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Proffsig hjälp med framtagning av strategi och pris, vilket ledde till försäljning inom en vecka
sålde sitt hus med hjälp av Peter Sjölinder en del av Mäklarhuset Örebro
Trevligt och kompetent bemötande, en Mäklare som jag anlitat vid ett flertal tillfällen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Eftersom vi haft Sofia tidigare så var valet lätt när vi skulle sälja vårt radhus. Trevligt bemötande, kunnig och snabb med återkoppling på frågor vi haft. Rekommenderar henne varmt!
Bra bemötande genom hela processen.
Trevligt bemötande.
Upplevde mäklaren kunnig och insatt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Mycket trevlig mäklare! Fick proffsig och snabb hjälp med visning och kontraktskrivning.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Då jag endast träffat Sofia Persson en gång så har jag svårt att egentligen ge något betyg.
Hon blev sjuk och därefter har vårt ärende skötts av annan mäklare.
Sofia är väldigt trevlig och tillmötesgående men någon bredare uppfattninga har jag tyvärr inte. -
sålde en tomt med hjälp av Ida Källmyr en del av Mäklarhuset Örebro
Mäklaren bemötte mig på ett bra och trevligt sätt. Noggrann och korrekt, rakt på sak inga omvägar,
Anlitade Mäklarhuset då jag använt dom vid tidigare försäljning och vet att de gör ett bra jobb och är kundorienterade. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Professionell och realistisk. Gav god vägledning även till mig som köpare.
Mycket trevligt bemötande.
Hjälpsam och tydlig.
Kan inte bli bättre. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Carlsson en del av Mäklarhuset Örebro
Johan var väldigt tillmötesgående och trevlig från start. Jag kände att han jobbade lika mycket för både köpare/säljare samt att kommunikationen var enkel och tydlig.
Väldigt bra mäklare och en trevlig affär rakt igenom. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Väldigt lätt att planera med Sofia, hon tar hänsyn till kundens önskemål, säljare som köpare. Rekommenderar😊
sålde sin lägenhet med hjälp av Malin Browall en del av Mäklarhuset Örebro
Vi är så nöjda med Malin hon lägger ner ett hårt och gediget arbete även när det inte är så enkla förhållanden så levererar hon och det anser jag vara ett kvalitetsbetyg.