Sandra Johansson
Sandra Johansson är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Sandra Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Sandra Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Johansson har haft 25 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Jag har ett genuint intresse för mina kunders unika behov och jag strävar alltid efter att de ska känna sig så nöjda att de rekommenderar mig till sina nära och kära. Jag har ett förflutet som elitidrottare och är mycket tävlingsinriktad, men samtidigt lyhörd och ödmjuk.
Hur ser din drömbostad ut?
Jag har många olika alternativ på drömbostäder, både små och stora, i Sverige och utomlands. Det återkommande i alla mina drömbostäder är snarare vilka människor som umgås med mig i dem.
Vad vet vi inte om dig?
Jag har ingen som helst taktkänsla men älskar att spela gitarr. Mindre bra kombo.
2022-03 - 2023-02
135 omdömen om Sandra Johansson
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Sandra was very helpful and motivated to get our apartment sold for a good price. She was able to help us and answer all of our questions quickly and professionally.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Hon var påläst….och förklarade på ett bra sätt
Hon är dessutom väldigt trevlig!
Vi är väldigt nöjda med bemötandet av Sandra Johansson -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Väldigt trevligt och genuint bemötande. Det kändes aldrig påträngande eller "säljigt".
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Otroligt trevlig och tillmötesgående. Som förstagångsköpare så hjälpte hon till att förklara tydligt och var noga med att besvara eventuella frågor som jag hade. Ger snabb respons på både sms och telefon. Tack Sandra för en smidig och enkel bostadsaffär :)
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Försäljningen drog ut på tiden rejält men mäklaren höll tempot och engagemanget uppe hela tiden.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
I en mycket tuff marknad med stort utbud och liten efterfrågan är det lätt att ge upp som mäklare. Sandra visade på den uthållighet och la ner den extra tiden som behövdes för att få till en affär. Tack för ett bra samarbete!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Bra bemötande och fina råd. Bra stöd vid budgivning och kontraktsskrivningen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Trevligt bemötande. Objektiv gentemot mig och säljaren. Tillgänglig, ringde alltid tillbaka, bra att ge svar på frågor. Skönt att veta att det alltid går att kontakta henne vid kommande frågor.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Fint och bra bemötande, fick vara delaktig i processen även om de va min mamma som hade kontakt. Jag fick också ta del av informationen samt svara på frågor och vad jag gillat med lägenheten. Väldigt nöjd med Sandra
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Johansson en del av Mäklarhuset Uppsala
Oerhört målinriktad, lyhörd och kompetent mäklare! Vi kunde inte bli nöjdare och är tacksamma för Sandras fantastiska arbete. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och var tillgänglig när vi hade frågor. Trots ett osäkert läge på marknaden lyckades Sandra att vi skulle nå vår tänkta prisnivå. Rekommenderar starkt Sandra som mäklare.