Gabriel Nordenhaag

Gabriel Nordenhaag

Gabriel Nordenhaag är mäklare på Mäklarhuset Vällingby - Hässelby

Gabriel Nordenhaag har varit registrerad mäklare sedan 2021-01. Gabriel Nordenhaag har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.7. Gabriel Nordenhaag har haft 22 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

22 omdömen om Gabriel Nordenhaag

Sedan starten hos Reco 2021
Jonas B
Sålde sitt hus med hjälp av Gabriel Nordenhaag en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Färingsö - Svartsjö

Gabriel var engagerad, intresserad och lyhörd. Han kom med bra idéer och goda råd och samarbetet fungerade fantastiskt. Han la ned en stor arbetsinsats och skötte budgivningen perfekt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera honom till alla andra som vill sälja sitt hus och känna sig i trygga händer.

Louice E
Köpte sitt hus med hjälp av Gabriel Nordenhaag en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Färingsö - Svartsjö

Träffade Gabriel på visning på ett hus som inte passade mig. Vi pratade o han kom ihåg vad jag sökte och rekommenderade senare att komma på visning till vad som blev mitt hus. Kort o gott: hjälpsam, lyhörd o trevlig

Victor N
Skå - Troxhammar

Trevlig, målmedveten och serviceinriktad! Öppen för våra tankar och förslag som säljare.

Rebecka A
Skå - Troxhammar

Tillgänglig och smidig att prata med. Kämpade på med visningar trots svårt säljläge.

Kaan G
Ekerö

Gebriel är exakt så som jag förväntar mig att en fastighetsmäklare skall vara. Lyhörd, professionell och med en mycket bra positiv energi. Med vänlig hälsning, Kaan Gentele

John Quincy A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Nordenhaag en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Hässelby - Lövsta Allé

Gabriel is a wonderful broker. He is prompt on answering the question that I have with the property. He is very helpful on the inquiries that arise. He makes the process simple and smooth. I would highly recommend Gabriel as a broker.

Johanna B och Gabriel N gillar detta
Svar från Gabriel Nordenhaag

Thanks John for your kind words! Hope you enjoy your new apartment!

Emma W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Nordenhaag en del av Mäklarhuset Vällingby - Hässelby
Hässelby - Lövsta Allé

Positiv och inlyssnande. Bra försäljning utifrån det svåra läget i marknaden.

Stefan R
Hässelby - Backlura

Trevlig o servismajnlig är hörsam på vad vill o säger

Kristina R
Hässelby - Backlura

Mycket bra! Trevligt bemötande, bra svar på alla frågor

Frank E
Hässelby Södra Villastad