Marcus Klass är mäklare på Mäklarringen Farsta - Bandhagen
.Marcus Klass har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Marcus Klass har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 208 omdömen med ett betyg på 4.6. Marcus Klass har haft 45 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Vi har arbetat i området under längre tid med god lokalkännedom, bra kontaktnät och bred fackkunskap.
Vill du köpa en bostad hjälper vi dig gärna med bankkontakter, hantverkare, jurister, flyttfirmor och städbolag. Vi som arbetar på kontoret är själva boende i området sen många år och känner därför väl till alla smultronställen i området och kan svara på frågor som rör dagis, skolor och kommunikationer.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 208 Läs vad Marcus Klass
2020-12-29Verifierad kund
Marcus var väldigt tillmötesgående och förstående. Detta är min första bostad och han var väldigt noga med att berätta om området och HSBs förening.
Lägenheten jag köpte ligger på Harpsundsvägen 135, och är en 1,5a på 46,5 kvm. Marcus såg till att bemötandet mellan mäklare och intressanter skedde utomhus och släppte inte in mer än 4 personer åt gången, vilket uppskattades av både mig och min mamma.
När jag skulle skriva på kontrakt så var Marcus tålmodig med mig som ny köpare, och lät mig kolla igenom pappren utan att stressa. Han förklarade även vad vissa saker innebar, samt hjälpte mig komma ihåg viktiga steg i processen som jag behövde ordna på egen hand.
Tack för ett fint samarbete!
Mvh Mathildaköpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - Bandhagen -
2020-12-03Verifierad kund
Villaförsäljning!
Bra och tydligt bemötande!
Snabb och smidig visning och försäljning
som mäklaren levde upp till.
Rekommenderar gärna Marcus Klass till andra.
Tack för hjälpen!sålde sitt hus med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenHej Birgitta och Peter, tack för den fina rekommendationen, det har varit roligt att hjälpa er med er försäljning:)
2020-11-04Verifierad kund
Trevlig att ha att göra med och snabb återkoppling.
2020-10-28Verifierad kund
Anlitade Marcus för andra gången för försäljning av den bostad vi köpte genom honom för 7 år sen i Farsta, valet var självklart för oss när det var dags för försäljning.
otroligt engagerad och charmig som person, bra kunskap om området och föreningen och alltid ett proffsigt bemötande.
vid oklarheter eller frågor fanns möjlighet att få svar väldigt många timmar på dygnet med tydliga och genomtänkta svar.
För Marcus är kunden alltid i fokus och det märks!
Försäljningen gick över förväntan och vi landade på ett pris vi inte i närheten trodde vi skulle komma upp i.
Jag och min bror rekommenderar Marcus Klass starkt!sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenHej Eric, stort tack för er fina rekommendation:) Det har varit roligt att hjälpa er med er försäljning!
2020-10-18Verifierad kund
Jag köpte en trea i Farsta. Marcus var tillgänglig, trevlig och proffsig under hela försäljningen. Under kontraktsskrivningen var han mycket lugn och pedagogisk vilket gjorde att jag kände mig bekväm.
2020-10-16Verifierad kund
Köpte Sjösavägen 71.
Mötte oss utomhus, mycket trevligt.
Marcus, svarade på våra frågor som vi hade vilket var bra.
// Johanköpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenHej Johan, tack för din rekommendation! Ja det blir lite annorlunda visningar i dessa tider av Corona och då är det ju bra att jag möter spekulanterna utanför porten och slussar in några i taget, roligt att ni uppskattade det:)
2020-10-02Verifierad kund
Marcus hjälpte mej att sälja en tvåa med god utsikt och balkong. Jag tyckte att jag fick assistans och gott om info runt hela proceduren, mer än vad jag räknat med. Jag blev hela tiden väl bemött och Marcus var väldigt trevlig och jordnära. Jag vill ge Marcus Klass högsta betyg.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenHej Björn, roligt att du är nöjd med din försäljning och tack för den fina rekommendationen!
2020-10-01Verifierad kund
Fantastiskt bra bemötande. Vi blev båda mkt nöjda med servicen under hela försäljningsprocessen och kan verkligen rekommendera Marcus Klass tillsammans med övriga på det lokala kontoret i Bandhagen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenRoligt att ni är nöjda med er försäljning och stort tack för den fina rekommendationen!
2020-10-01Verifierad kund
En helt underbar mäklare den bästa mäklaren som vi har haft snabb o duktig
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenHej Inger, grattis till er lyckade försäljning och tack snälla för den fina rekommendationen!
2020-09-21Verifierad kund
Sålde min lägenhet. Kan varmt rekommendera Marcus; han höll mig uppdaterad och var noggrann. Väldigt nöjd!:)
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Klass en del av Mäklarringen Farsta - BandhagenTack Lina för din rekommendation och grattis till din försäljning och ännu mer grattis till ert hus😊