Ett väldigt varmt och trevligt bemötande av både Sebastian och hans sekreterare/assist Alexandra! Med tanke att jag fick sälja lägenheten snabbt så gjorde båda allt för att det skulle gå så smidigt som möjligt! Min uppfattning av allt är att jag kan varmt rekommendera denna Mäklare med tanke på att jag är nöjd!
Sebastian Berngarn
Sebastian Berngarn är mäklare på Mäklarringen Helsingborg - Landskrona
.Sebastian Berngarn har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Sebastian Berngarn har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Berngarn har haft 17 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
32 omdömen om Sebastian Berngarn
Oj, tack för dessa varma ord Stigbjörn. Vi har samarbetat väl och du har varit lösningorienterad och agerar i ett högt tempo för att underlätta för oss som mäklare! Vi önskar dig all lycka till med allt framtiden har att erbjuda! /Sebastian och Alexandra
Jättetrevlig mäklare på alla sätt o vis.
Tusen tack Catrine för omdömet. Lycka till i nya huset! /Sebastian
Trevligt bemötande, Allt har fungerat bra.
Tack för omdömet Arne , skönt att ni känt så. Jag önskar er all lycka till i nya huset! /Sebastian
Mina förväntningar var mer än uppfyllda som fastighetsmäklare. Sebastian höll mig kontinuerligt uppdaterad, var duktig på att diskutera ståndpunkter när man satte upp ett försäljningspris. Han var bra på att följa upp potentiella köpare och hålla mig som kund uppdaterad också. Jag tyckte att han var pålitlig och respektfull när han skulle ha visningar. Den personliga servicen var enastående och därför jag skulle definitivt rekommendera och anlita Sebastian igen. Hans assistant Alexandra var också trevligt och både göra en fantantastisk team.
WOW!! Jag tackar ödmjukast för dessa ord och att vi tillsammans med dig haft ett gott samarbete genom hela processen. Jag önskar dig all lycka vidare i nästa bostad och är bara ett samtal bort om du ska sälja igen! :) /Sebastian
Sebastian var en pålitlig, engagerad och driven mäklare som håll oss väl uppdaterade om vad som hände löpande. Kände en trygghet under hela processens gång. 10/10 poäng!
Tack för detta omdöme Admir. Skönt att du känt att det flöt på trots orolig marknad. Önskar dig all lycka till med nästa bostad! /Sebastian
Kunnig, tillmötesgående, trevlig.
Tack Anders, önskar er all lycka till i nya bostaden och hoppas ni kommer stormtrivas! /Sebastian
Trevlig. Bra på lösningar. Bra kontakt. Ger sig inte. Vänligt bemötande och duktig på det han gör
Tack så mycket för detta omdöme Carina. Bra samarbete och och öppen för nytänkande underlätta mitt arbete. Lycka till med nästa boende!
Snabb, informativ, kompetent och kunnig. Jag upplevde honom som en person att lita på, rak och lätt att kommunicera med. Inga manér, rakt på sak och hjälpsam vid våra frågeställningar. Affären gick snabbt och vi är mycket nöjda! Rekommenderas!
WOW, tack för detta fina omdöme Anneli. Det är alltid kul att ni som min uppdragsgivare uppmärksammar engagemang och uppriktigheten som jag förmedlar. Det har varit enkelt, smidigt och roligt att få förmedla er bostad. Jag önskar er all lycka till i framtiden vart det än bär av för er! :) /Sebastian
Bra och kunnig mäklare .Hjälpsam och ge aldrig upp .
Tusen tack Hasmik för ditt omdöme! Jag önskar dig stort lycka till i din nya bostad i Halmstad! /Sebastian
Noggrann, lätt att komma i kontakt, lätt att prata med. Kort sagt nöjda med valet av Mäklarringen
Tack för omdömet Håkan. Varit enkelt att samarbeta med dig och bra tålamod! /Sebastian