Moussa El Masri

Moussa El Masri

Moussa El Masri är mäklare på Mäklarringen Huddinge

Moussa El Masri har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Moussa El Masri har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 5.0. Moussa El Masri har haft 9 försäljningar sen 2023-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-02 - 2023-05

180 omdömen om Moussa El Masri

Sedan starten hos Reco 2023
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Bandhagen
    2023-05-22 Verifierad kund
    Proffesionell och väldigt trevlig mäklare som höll oss uppdaterade under hela processen. Vi upplevde honom som lättillgänglig, lyhörd och engagerad.
    Han fick vår lägenhet såld till ett pris som överträffade alla våra förväntningar med tanke på de rådande situationerna.
    Vi kan varmt rekommendera Moussa!
  • sålde sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Vendelsö - Sågen
    2023-05-22 Verifierad kund
    Duktig och driven mäklare som har bra försäljningsstrategi.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Bandhagen
    2023-05-22 Verifierad kund
    väldigt tydlig och bra. Lätt att få tag på ringer alltid upp. trevlig o lättsam
  • köpte sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Vendelsö - Sågen
    2023-04-30 Verifierad kund
    Vänligt och professionellt bemötande. Påläst och kunnig mäklare. Tack för en smidig bostadsaffär, Moussa!
  • köpte sitt hus med hjälp av Moussa El Masri en del av Mäklarringen Huddinge
    • Sköndal
    2023-04-27 Verifierad kund
    Vi blev mycket professionellt bemötta av Moussa när vi först kom på visningen av huset som vi sedan köpte. Allt har gått mycket smidigt och det har känts tryggt hela vägen. Tack!

Theres
    • Farsta
    2023-04-27 Verifierad kund
    Rekommenderar starkt! Otrolig vänlig kille som hjälper dig med minsta lilla detalj.
    • Skogås
    2023-04-26 Verifierad kund
    Förtroende givande mäklare och ger all information man behöver. Tack för en trygg affär.
    • Skogås
    2023-04-26 Verifierad kund
    Duktig och engagerad mäklare. Rekommenderar Moussa inför din försäljning.
    • Hägersten
    2023-03-22 Verifierad kund
    Moussa är i princip alltid tillgänglig och återkommer alltid inom kort om han inte svarar direkt. Han är mån om att ge bra tips och råd, väldigt aktiv och noggrann vilket gör att du själv inte behöver göra så mycket.
    Moussa uppfyllde alla mina förväntningar och lite till. Rekommenderar honom till alla som vill ha en snabb och smidig försäljning av sin lägenhet till rätt pris!
    • Huddinge
    2023-03-20 Verifierad kund
    Musse har varit en helt fantastisk mäklare från start till slut. Det som gör Moussa unik är hans engagemang, lyhördhet och breda kunskap när det gäller allt som har med bostadsförsäljning att göra. Utöver det leverade han det lilla extra och kontakten kändes väldigt personlig.

Jag kan starkt rekommendera Moussa som mäklare. Han var värd varenda öre han fick som provision!