Alla kategorier Veterinär Stockholms län Stockholm Hägersten-Liljeholmen Fruängen Mälarhöjdens Veterinärpraktik
Större karta Vägbeskrivning
Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Mälarhöjdens Veterinärpraktik

Fruängens Kyrkogata 14, 129 51 Hägersten

4.3 i betyg av 104 rekommendationer
Vi erbjuder: poliklinikundersökningar, ultraljudsundersökningar, kirurgi med gasnarkos, munsaneringar, tandbehandlingar, tandröntgen, vaccinationer, specialfoder, djurschampoo och mycket mer.

Läs vad 104 kunder tycker om Mälarhöjdens Veterinärpraktik

 • Kelly
  Kelly skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Mycket bra och professionellt bemötande. Har både vaccinerat mina hundar där och undersökt båda mina hundar för knölar, både genom finnålsaspiration och biopsitagning. Var mycket orolig, men sövning vid biopsitagning och allt annat gick jättebra. Visade sig vara ofarliga knölar och inget man behöver operera bort. Veterinärerna var mycket noggranna, omtänksamma mot mina hundar och mig, och hade mycket förståelse för min oro. Förklarade allt tydligt för mig och tog sig god tid att lyssna på mig och svara på mina frågor, både i telefon och på plats. Har haft Josefine och Paulina för undersökning med finnålsaspiration och Maria som tog biopsi. Mycket bra veterinärpraktik. Vi kommer tillbaka vid nästa vaccination.
  gillar detta
 • Anna E
  Anna E skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  vi har fått ett mycket bra, professionellt och personligt bemötande av MVP, från början till slut. Klart utöver det man förväntar sig. Toppenbra dokumentation.
  Vi var denna gång på kliniken med vår katt, för att undersöka ev tandsjukdom mha sövning/röntgen. Hade misstanke om TR.

  Att Paulina, vår veterinär, pss som andra vet på MVP gör det lilla extra, och är oerhört bra med mina katter bidrar också till topppoäng.
  Jag är supernöjd, och fortsätter självklart vara "stammis" med allt som inte är akut, eller kräver utrustning/kompetens som inte finns där.
  Har rekommenderat flera vänner med katter till kliniken, och fortsätter göra det.
  /Anna Elmdahl
  gillar detta
 • Mats B
  Mats B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag tycker att ni är duktiga och kunniga
  gillar detta
 • jennie e
  jennie e skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Lita inte på lockpriserna på hemsidan! Eller ägarens (säkerligen) egenutnämnda titlar. Vi fick ett otrevligt bemötande, och en utskällning när vi redan sövt hunden före tandrengöring, eftersom hon ville ha ytterligare 1.400 kr utöver överenskommet pris för röntgenbilder, vilket vi ifrågasatte. Det plötsliga utbrottet lämnade en bitter eftersmak om att hon kanske gör ett dåligt jobb då vi inte gick med på att betala mer pengar. Sedan fick vi inte möjlighet att välja bort uppvakningsspruta vilket han måste fått för han kom springande ut därifrån efter bara 45 minuter men kraschade direkt i taxin hem.
  I telefon innan sa de att hunden kunde åka kommunalt hem, men där sa de att han i så fall borde bäras innanför jackan... 100 % för stor för det så det blev ytterligare 500 kr för taxi hem vilket vi inte räknat med.
  Från att ha fått ett maxpris på 2.700 kr (där både tandrengöring och tandborttagning skulle ingå), steg plötsligt beräknat pris på kommande behandlingar till 15.000 kr. Om vi vetat det skulle vi gått till vår vanliga supertrevliga veterinär istället som redan från början var ärlig och sa att det skulle kosta mer än den här veterinärpraktiken sa. Utöver själva besöket som var en mardröm, bland annat med väntetid på 2 timmar mellan osynkad kontroll av hunden och inlämningen, kallade bokningspersonalen mig ”ängslig”. Mycket konstigt att de bedömer sina kunder och talar om det för dem. Dålig, otillräcklig och felaktig information samt usel kommunikation. Gå vilken kurs som helst i kundbemötande, det kommer hjälpa er från att få fler usla omdömen. Veterinären var arg och irriterad och så långt ifrån trevlig som man kan komma. Det första hon sa var: "Stämmer det att ni inte har råd att betala för röntgenbilder, det är det enda jag vill veta!" Varpå hon sprang iväg. Ingen hade förklarat innan att det var en extra kostnad som man måste göra ovanpå det givna priset där det skulle ha ingått. Jag hoppas bara att jobbet de gjorde var ok... vilket det absolut inte känns som.
  Dessutom äckliga lokaler med fyllon som dricker öl och röker i hissen.
  2016-01-12 Mälarhöjdens Veterinärpraktik svarar jennie e
  Anledningen till att du fick vänta var att du ville vara med din hund vid sövningen men inte hade sagt till om det vid bokningen. När vi vet att en djurägare vill vara med djuret hela tiden så schemalägger vi inskrivning och behandling med så kort väntan som möjligt. Vi känner inte igen den situation du beskriver med att du skulle blivit utskälld, men beklagar verkligen om du känner dig otrevligt bemött. Den prisuppgift du fick gällde borttagning av tandsten och det står på hemsidan vad som ingår i den behandlingen, det som inte ingår (tex röntgen) medför en extra kostnad. Vi hade en dialog med dig om röntgen redan vid inskrivningen men du ville inte göra detta och det respekterade vi, därefter utfördes behandlingen enligt överenskommelse. Vi kan inte veta på förhand vad vi kommer upptäcka under behandlingen, när vi ser behov av extra åtgärder som inte ingår i det överenskomna priset så kontaktas djurägaren och får ett prisförslag innan något extra görs. Din hund har självklart fått god kvalitet på den behandling du beställt och betalat för. Vi beklagar att du inte upplever att vår hemsida är tillräckligt tydlig med att det kan tillkomma kostnader, vi kommer att se över textinnehållet i prislistan för att försöka undvika framtida missförstånd.

  Vänligen Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  gillar detta
 • kent o
  kent o skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Vi har gått med våra djur till denna klinik i 8 år, och med andra ord har dessa individer som jobbar på kliniken haft ganska bra koll på oss och hur vi handskas med våra djur(vi har katt och hund). Dom har alltid varit extremt fyrkantiga med hämtning och lämnng tar 150 kr extra för om man råkar komma senare än avtalad tid trots att djuret haft med sin transportbur. Bokar gärna nya tider, men värst var nu sist då vi gjorde sedvanlig tandstensborttagnng på vår Chihuahua 8 år. Redan då vi lämnat in hunden blev vi uppringa och det hade tillkommit både det ena och det andra med massa röntgen bilder etc. När vi hämtade fick vi höra att hundens tänder är katastrof, jo det var ju liksom därför vi regelbundet gått dit( vartannat år), Och att hunden måste ta bort ytterligare massa tänder. Min fru ville ha en second opinion då dom krävde väldigt mkt pengar närmare 13000:- Vi vände oss därför till Evidencia och valde den kliniken då samma procedur där kostade 8.500:- ganska stor skillnad kan man tycka. Döm vår förvåning då den lilla korta vetrinären med tjocka glasögon hade anmält min fru för att hon påstod att vi inte tar hand om vår hund?! Galen klinik och galna medarbetare, gå inte hit!
  2016-01-12 Mälarhöjdens Veterinärpraktik svarar kent o
  Vänligen se svar under Isabelles kommentar eftersom det rör samma hund.
  gillar detta
 • isabelle o
  isabelle o skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  NEJ NEJ och ÅTER NEJ, gå inte till denna vidriga klinik dom är inte kloka i huvudet. Jag lämnade in min hund för tandstensbortagning, kom 30 min senare än vad jag hade avtalat för hämtning pga trafik och fick betala 150 kr i förseningsavg?!
  Gått med mina djur på denna klinik i 8 år, och regelbundet tagit bort tandsten, rabiesvaccinerat, vanliga vaccinationer etc. Fick nyligen vid en ny tandbehandling av min hund veta att han behövde ta bort ytterligare 9 tänder. Jag ville självklart avvakta då man inte direkt bajsar pengar, slutade med att jag vände mig till en annan klinik för second opinion och valde den kliniken(Evidencia). Döm min förvåning då jag blir uppringd av Länsstyrelsens Hundskyddförening, det visar sig att den knäppa korta vetrinären med glasögon(tror hon heter Alexandra) anmält mig. Dom är fyrkantiga, skiter i djuren vill bara ha pengar och dessutom sjukt otrevliga, fy fan!
  2016-01-12 Mälarhöjdens Veterinärpraktik svarar isabelle o
  Isabelle och Kent O
  Tandsituationen för er chihuahua har varit problematisk och hunden har ett par gånger varit inbokad på en längre operation för att råda bot på problemen, men ni har antingen uteblivit eller avbokat med väldigt kort varsel. Sena avbokningar och uteblivna besök medför en kostnad för oss eftersom vi hade kunnat hjälpa något annat djur under den tiden, men detta har ni inte debiterats för.

  Gällande förseningsavgiften så har vi begränsade utrymmen för att hålla djur som är färdigbehandlade och får planera därefter. Eftersom vi haft en del problem med djur som hämtats betydligt senare än vad som överenskommits har vi infört en avgift för försenad hämtning. Vi upplyser normalt sett om detta vid inskrivning men ber om ursäkt ifall det missats i ert fall.

  Enligt gällande djurskyddslagstiftningen har vi en skyldighet att meddela Länsstyrelsen om vi ser djur som vi misstänker far illa och er hunds situation var väldigt allvarlig. De få gånger vi gör en anmälan till Länsstyrelsen så är det för djurets bästa, vi är medvetna om att det kan leda till en ansträngd relation till djurägaren och en tappad kund men i enlighet med värdegrunden på vår klinik sätts djurets bästa ändå alltid först.
  Vänligen Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  2016-01-12 isabelle o svarar Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Hej igen! För allas information, bör svaret ni ger vara sanningsenligt. I detta fall kan jag intyga att ni debiterat oss vid varje tillfälle vi avbokat sent tänkte om ni missat få den informationen av er receptionist. Så att ni hävdar att ni inte debiterat oss för detta är knappast sanningen.
  Ja det missades i vårt fall, mkt tråkigt i synnerhet när man varit stamkund på er klinik i många många år, så GLAD att jag bytte.
  Er veterinär om hon inte kan skilja på vad som är allvarligt och inte bör hon byta styrka på sina glasögon. Hon har ingen som helst rätt att anmäla oss om vi inte har råd för tillfället att ta bort tandsten på vår hund. Till saken hör att detta gjorts kontinuerligt, LÄS med 2 års mellanrum knappast vanvård :) Jag frågade er om vi kunde få en faktura vilket ni vägrade mig/oss, går nu på Dokrivet i Huddinge går inte att jämföra. Denna klinik är human, mänsklig och ser till djurets bästa vilket ni knappast gör. Tråkigt när man blir så illa behandlad!
  2016-01-14 Mälarhöjdens Veterinärpraktik svarar isabelle o
  Enligt våra noteringar har ni debiterats vid två tillfällen, vi ger dig gärna rätt i det Isabelle, men ni har uteblivit eller avbokat väldigt sent fler gånger än så och då har ni inte debiterats. När vi nu gick igenom allt ingående så såg vi också en notering om förseningsavgift på er redan 2012.

  Vi förtydligar gärna orsaken till anmälan, för det är djupt olyckligt om ni uppfattat att det var pga tandsten när anledningen var att hunden hade rotspetsabscesser. Det innebär att käkbenet hade börjat brytas ner pga hundens tandlossningssjukdom, detta ger tandvärk och om inte tänderna avlägsnas kan underkäken gå av och det kan bildas fistlar (hål) i överkäken. Vi ser som sagt till djurets bästa och huvudsaken för oss är att hundens problem åtgärdats. Vi är ledsna över att ha förlorat en kund som haft förtroende för oss under många år, men önskar er och era djur varmt lycka till framöver.

  Vänligen Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • katrine l
  katrine l skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Väldigt omtänksamma och proffesionella. Men dyra.
  gillar detta
 • Michaela B
  Michaela B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Mycket trevligt mottagande! Det kändes tryggt att lämna sitt husdjur hos dem. Mottagningen är liten, men känns hemtrevlig. Lokalen ligger lättillgänglig och det finns bra med parkeringsplatser utanför. Det går även enkelt att ta sig dit med kommunala medel.
  gillar detta
 • Ilana T
  Ilana T skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag har kastrerat, vaccinerat samt märkt min katt.
  Det var lätt att boka tid, har fått utförlig information i förväg och trevligt bemötande när vi kom till mottagningen. Klara instruktioner både muntligt och skriftligt efter operationet.
  Det känndes väldigt bra också att veterinären ringde hem efteråt och frågade om hur det går för katten och om jag hade några frågor.
  gillar detta
 • Aila S
  Aila S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Bra bemötande vid bokning av tid samt vid besöket på mottagningen.
  Hedvik som vi träffade ang vår hund Tessus tänder kan varmt rekommenderas.
  gillar detta
 • Leif A
  Leif A skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  vaccination av hund.Ögonproblem hos hund, hunden under behandling vi får se vart det leder. mycket duktig och bra personal!!
  gillar detta
 • Elisabeth P
  Elisabeth P skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Har besökt Mälarhöjdens Veterinärpraktik med min katt.
  Kom först för något vi trodde bara var ett sår vid munnen, men det visade sig att hon behövde en rätt omfattande tandoperation.
  Bemötandet har hela tiden varit väldigt bra och vi är mycket nöjda som kunder.
  gillar detta
 • Anette L
  Anette L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jättebra bemötande, snabbt att få tid, trevlig personal men väldigt dyrt (kanske beror på att vi inte fick ngn ersättning från försäkringsbolag )
  Vi var där gällande tänder , inflammation och borttagning av några
  gillar detta
 • Elin J
  Elin J skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Vetrinären verkar duktig och det känns som min katt är i goda händer.
  gillar detta
 • Desiree G
  Desiree G skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Mycket nöjd med bemötande och behandling av vår hund Fonzi
  gillar detta
 • Malena N
  Malena N skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag kom med en äldre sjuk katt som hade ont i både kropp och tänder och fick mycket god hjälp. Utöver det rent medicinska så var bemötandet mycket bra. De kunde ta samtalet med mig om operation kontra avlivning och lägga fram alla för och emot, de svarade bra på barnens frågor och höll en väldigt fin ton. Organisationen var jättebra; vi kunde komma både dag och kvällstid och de höll alla tider som hade sagts. Hit kommer vi gärna igen!
  gillar detta
 • Christer L
  Christer L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Det är mycket bra det kan rekommederas
  gillar detta
 • Per R
  Per R skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Det gick fint och smidigt att få tid, däremot tog det lång tid innan vi fick hjälp. Trots att vi hade bokat tid. Men hjälpen vi fick var utmärkt.
  gillar detta
 • Mårten L
  Mårten L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Snabbt och bra bemötande, proffsiga veterinärer
  gillar detta
 • Annette B
  Annette B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Trevligt bemötande och tydlig återkoppling
  gillar detta
 • Eva B
  Eva B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Det jag hittills sett efter en kort tid som kund, så är jag mycket nöjd med både mottagande och professionell behandling av min hund. Jag uppskattar speciellt att jag blev uppringd ett par gånger efter behandlingen då veterinären frågade hur han mår.
  gillar detta
 • Elisabeth J
  Elisabeth J skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Väldigt trevligt bemötande med mycket nyttiga tips och råd.
  gillar detta
 • Miranda U
  Miranda U skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Lugna och trevliga veterinärer som verkligen tog sig tid för oss. Fräscha lokaler och proffesionellt mottagande. Ska fortsätta gå dit.
  gillar detta
 • Lars-yngve E
  Lars-yngve E skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag har bara goda erfarenheter av Hedvig och Erik som har löst min
  hunds problem då sådana har förekommit.
  gillar detta
 • Löwenborg S
  Löwenborg S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Väl mottagande. Bra genomgång om vad som skulle göras med katten. Uppfyllde önskemål om tid att hämta efter utfört uppdrag.
  Tack!
  gillar detta
 • Lena L
  Lena L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Mycket bra bemötande både emot mig och min hund. Min hund fick sina tänder genomgångna, hon blev vaccinerad vi köpte lite mat. Jag tycker att veterinär Alexandra tog sig tid med mig att förklara och gå igenom det jag behövde veta.
  gillar detta
 • Susanne G
  Susanne G skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag rekommenderas Mälarhöjdens vetrenär varmt, skulle det behövas mer besök vet jag exakt vad jag vänder mig med mitt djur nästa gång....
  gillar detta
 • Annikki T
  Annikki T skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  v
  Vacc mot kennelhosta. Trevligt bemötande.
  gillar detta
 • Josephine O
  Josephine O skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Trevligt bemötande av kompetent personal
  gillar detta
 • Marie R
  Marie R skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Vi har fått fint bemötande på Mälarhöjdens Veterinärpraktik. Speciellt bra tycker jag det är att skriftligt få en tydlig beskrivning av vilka ingrepp som gjorts och tydliga instruktioner kring medicin och vård under veckor som följer.
  gillar detta
 • Helene L
  Helene L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  En trevlig liten praktik där det går ganska fort att få service och personalen är trevlig och professionell.
  gillar detta
 • Therese F
  Therese F skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Rekomenderar verkligen mälardalens veterinärpraktik då de har goda kunskaper och bra service. De vill både djurens och ägarnas bästa!
  gillar detta
 • Susanne S
  Susanne S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Proffsigt och trevligt bemötande! Jag rekommenderar er varmt!
  gillar detta
 • Marie G
  Marie G skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Sökte för hund med öronproblem. Fick bra service och hjälp av den veterinär som tog emot oss. Jag upplevde att den service jag fick levde upp till min förväntan på ett bra sätt.
  gillar detta
 • Monica E
  Monica E skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Bra o snabb hjälp ska snart tillbaka bra med parkering utanför
  gillar detta
 • Kristina B
  Kristina B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Blev bra bemöt när man kom till mott
  Myckt bra tjänst För vänta vad myckrt bra
  gillar detta
 • Sofia S
  Sofia S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Trevliga och bra bemötande fick snabbt en tid för att kastrera katten passade på att vaccinera och chipmärka han oxå ?
  gillar detta
 • Elisabeth L
  Elisabeth L skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Trevligt bemötande med tid för bra information i lugn miljö. Mycket professionell behandling (tandskada hund)
  gillar detta
 • Jan H
  Jan H skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  som hundägare under nio år har hunden besökt en del veterinärmottagningar, så jag har erfarenhet av fyra andra vårdgivare.Jag blev tipsad av min tandläkare att kontakta Mälarhöjdens veterinärmottagning. Eftersom de finns i Fruängen, inte långt ifrån Sätra passade detta som hand i handsken. Min erfarenhet av andra vårdgivare är att de pumpar pengar ur hussarna.Så var inte fallet med Mälarhöjdens Veterinärmottagning, de bjöd kostnadsfritt på en favör,visade prov på utmärkt service och ett fint bemötande. Här blir vi verkligen stamkunder.Tack för att ni finns lämnade e
  gillar detta
 • Camilla S
  Camilla S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  kändes inte så välkomnande var där för en vaccination men de dök rätt in i munnen på min hund och berättade att det behövdes dras ut tänder och skrapas tandsten. Min hund är 1 år och har än så länge fina tänder. Utsugare.
  2014-10-15 Erik A svarar Camilla S
  Hej!

  Jag tycker att det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt besök med din hund hos oss. Som en extra gratisservice brukar vi ibland titta på tänderna i samband med vaccinationer eller undersökningar.

  Vi föreslår inte att ta bort tandsten om det inte behövs eftersom det innebär en sövning och en onödig kostnad.

  Jag hittar ett besök i vår journal som matchar "Camilla S" och det är en hund som var inne hos oss i september för vaccination. Den hunden hade lindrig tandsten och även två persisterande (kvarvarande) mjölktänder. Dessa tänder kan göra att det lättare bildas tandsten och man bör röntga för att se om det finns anlag för permanenta tänder under mjölktänderna.

  Om det finns permanenta tänder som inte kommit ut när hunden är ett år kan de ställa till stora problem och bör då opereras bort eller följas upp med årliga tandröntgenkontroller.
  Om det inte finns permanenta tänder under så kan mjölktänderna lämnas kvar.

  Om beskrivningen ovan stämmer på din hund får du gärna ringa till oss så att vi kan förtydliga ett eventuellt missförstånd.

  Du får såklart även ringa om det inte är din hund eller om du har frågor om ditt besök.
  gillar detta
    2015-10-21
  isabelle o: Haha Camilla S, känner precis samma som du skriver. Och när man inte vill ja då blir man anmäld, skamligt!
 • Ingrid H
  Ingrid H skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Under tiden 14 07 23 - 14 10 06 har min yorkshireterrier Buster
  och jag besökt er klinik och blivit mycket väl bemötta.
  Eftersom Buster haft hosta och kramper en längre tid, fått
  medicin, men inte blivit bättre, hade jag hunnit bli mycket
  orolig. Ert vänliga bemötande gjorde det lättare för mig att
  beskriva Busters symtom och ert fasta, vänliga sätt att hantera
  Buster gjorde både mig och Buster lugna. Tack!
  gillar detta
 • Lucie K
  Lucie K skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  I went to Mälarhöjdens Veterinärpraktik for regular teeth cleaning from tartar with my two cats. I was highly satisfied with pleasant and professional approach of all employees. My cats recover from anesthesia really quickly. Unfortunately my older tomcat suffers of an inherited disease (which cause inflammation, severe pain in his mouth and leads to teeth damage), which was quickly and precisely diagnosed during the first short examination at the vet. As a solution of the problem they suggested to us removal of damaged teeth. My tomcat is now after surgery. He healed well, he is now happy without pain and inflammation, much more playful. Thanks for professional care, good medication, many advices and all answers to my questions.
  gillar detta
 • Chevy C
  Chevy C skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Trevligt bemötande, och fina råd om tandvård på katt fick jag med mig hem. Efter jag varit där för vaccination på katten.
  gillar detta
 • Monica E
  Monica E skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Vi har en katt som ni har tagit hand om han på bästa sätt!
  gillar detta
 • Kim N
  Kim N skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Vänlig och hjälpsam personal.
  gillar detta
 • Hanna Ö
  Hanna Ö skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Lätt att få tid, trevlig och intresserad personal
  gillar detta
 • Thomas S
  Thomas S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Allt fungerade bra. Kändes som dom gjorde sitt bästa för djuret.
  gillar detta
 • Li B
  Li B skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Jag tycker att det är en bra och trevlig klinik. Jag har fått bra service och hjälp de gånger jag har varit hos Mälarhöjdens Veterinärpraktik.
  gillar detta
 • Jennifer A
  Jennifer A skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Hedvig är helt klart bäst. Emma i receptionen också!
  gillar detta
 • Elinore S
  Elinore S skrev om Mälarhöjdens Veterinärpraktik
  Bra brmötande och veterinären (Maja) tar sig tid för patienten. Lungt och harmoniskt ställe.
  gillar detta
Kategorier